Caracteristici

Așteaptă-te la mai mult.

Este noul Corsa.

EXTERIOR ELEGANCE
Elegant și rafinat: noul Corsa iese în evidență prin designul ce subliniază ingineria germană de precizie. Cu o parte frontală atractivă și o siluetă remarcabilă, noul Corsa este atrăgător din orice unghi.
 
EXTERIOR GS LINE
Dorești un aspect și mai îndrăzneț și mai atletic? Atunci nivelul de echipare sport GS Line este perfect pentru tine, datorită designului aparte, care include bare de protecție față și spate speciale, țeavă de eșapament cromată și jante speciale. 
SENZAȚIE DE LUX
Interiorul impresionează imediat prin măiestria precisă, detaliile sofisticate și materialele premium de înaltă calitate. Cu panoul de instrumente sportiv și ergonomic, cu personalitatea unui autovehicul de mari dimensiuni, abia aștepți să pleci la drum.
 
INTERIOR GS LINE
Aspect îndrăzneț pentru o prezență mai puternică: datorită accentelor roșii la interior, scaunelor sport dedicate, capitonajului plafonului de culoare neagră și pedalelor sport din aliaj, GS Line arată la fel de bine pe cât se conduce. 
JANTE

Dacă dimensiunea contează, atunci jantele din aliaj de 16" sau 17"1 cu design atrăgător sunt alegerea ideală. Vrei să adaugi un pic de contrast? Jantele exclusiviste de 17", din aliaj ușor, negre/argintii2, pe lângă faptul că oferă un contrast atrăgător de culori, sunt ușoare și aerodinamice, sporind astfel eficiența.

 

1Opțional.
2Disponibile doar pentru Corsa-e.

 
OPȚIUNI DE ACOPERIȘ

Care este stilul tău? Cu un acoperiș elegant1 poți adăuga negru sau alb la culorile tale exterioare preferate. Alege trapa panoramică¹ pentru mai multă lumină în interiorul autovehiculului Corsa.

 

1Opțional.

 
INTELLILUX MATRIX LED

Vezi şi fă-te văzut. Farurile revoluționare IntelliLux Matrix LED®1 îți oferă o vizibilitate bună cu faza lungă fără să îi deranjezi pe ceilalți șoferi. Bucură-te de o iluminare excelentă în orice situație.

 

1Opțional.

 
TEMPOMAT AUTOMAT

Tempomatul automat (ACC)1,2 îți oferă o experiență de conducere lipsită de stres. Accelerează și decelerează automat și ajută la menținerea unei distanțe sigure față de autovehiculul din față.

 

1Opțional. Activat la viteze între 30 km/h și 180 km/h.

2Sistemele Opel de asistență pentru șofer au rolul de a asista șoferul în cadrul limitărilor imanente ale sistemului. Șoferul rămâne responsabil pentru sarcinile conducerii.

 
ASISTENT PENTRU MENȚINEREA BENZII DE CIRCULAȚIE ȘI AVERTIZARE PRIVIND DEPĂȘIREA BENZII DE CIRCULAȚIE

Bucură-te de siguranță sporită în timpul condusului. Asistentul pentru menținerea benzii de circulație (LKA)1,3 reacționează activ la o situație periculoasă prin aducerea ușoară2 a autovehiculului înapoi pe banda sa. Funcția de avertizare privind depășirea benzii de circulație (LDP)3 te avertizează atunci când părăsești banda în mod neintenționat. Prin urmare, ambele sisteme te ajută să eviți accidentele fatale cauzate de oboseală sau distragerea atenției.

 

1Opțional.

2În timpul utilizării, mâinile trebuie să rămână pe volan.

3Sistemele Opel de asistență pentru șofer au rolul de a asista șoferul în cadrul limitărilor imanente ale sistemului. Șoferul rămâne responsabil pentru sarcinile conducerii.

 
PANOU DE INSTRUMENTE DIGITAL

Bucură-te de un sistem infotainment intuitiv și ușor de utilizat, în timp ce te concentrezi la drum. Panoul de instrumente complet digital1 afișează informații despre viteză, navigație și multe altele, chiar acolo unde ai nevoie - în fața ochilor.

 

1Opțional.

 
180° PANORAMIC REAR VIEW CAMERA

Mersul înapoi a devenit mai sigur și mai simplu, în special în oraș și în locurile de parcare înguste. Camera video pentru marșarier panoramică1 oferă o imagine panoramică la 180° a zonei din spatele autovehiculului Corsa-e. În scurt timp, vei deveni expert în manevra de mers înapoi.

 

1Opțional.

 
SISTEM AVANSAT DE ASISTARE LA PARCARE

Parcare mai simplă. Sistemul avansat de asistare la parcare (APA)1,2 detectează locurile de parcare și controlează volanul. Tu trebuie doar să accelerezi și să frânezi. Parcarea poate fi mai confortabilă de atât? (O întrebare prostească.)

 

1Opțional.

2Sistemele Opel de asistență pentru șofer au rolul de a asista șoferul în cadrul limitărilor imanente ale sistemului. Șoferul rămâne responsabil pentru sarcinile conducerii.

 
SCAUNE ȘI VOLAN CU ÎNCĂLZIRE

Scaunele cu trei niveluri de încălzire1 te răsfață pe tine și pasagerul din față, în timp ce volanul încălzit1,2 îți alintă mâinile. Odată ce te-ai așezat pe scaun, nu vei mai dori să te ridici.

 

1Opțional

2Nu este disponibil împreună cu transmisiile automate.

 
SCAUNE DIN PIELE CU FUNCȚIE DE MASAJ¹

Relaxează-te și bucură-te de orice călătorie. O funcție de masaj pentru șofer1 este disponibilă pentru scaunele din piele ale modelului Corsa, astfel încât să ajungi relaxat la destinație, chiar și după călătorii lungi.

 

1Opțional. Disponibile doar pentru motoarele cu ardere internă.

 
SPAȚIU DE ÎNCĂRCARE

Ai multe bagaje? În portbagajul cu un volum de 309 litri1 ai loc pentru toate. Și mai multe de transportat? Rabatează scaunele spate pentru a mări spațiul din portbagaj. Este momentul perfect pentru a-ți face planuri mărețe.

 

1Valabil pentru motoarele pe benzină și diesel.

 
NAVIGAȚIE

Următoarea ta destinație este la o atingere distanță. Alege între Multimedia Navi Pro cu un afișaj de 10"1 și Multimedia Navi cu un afișaj de 7"1. Gândește în stil mare și mergi oriunde vrei.

 

1Opțional.

 
DESCOPERĂ OPEL INFOTAINMENT
ÎNCĂRCARE WIRELESS

Încarcă-ți smartphone-ul fără cablu1. Așează-ți smartphone-ul în locul de depozitare obișnuit și menține legătura cu prietenii tăi.

 

1Opțional. Poate fi necesar un accesoriu pentru smartphone. Încărcare prin inducție doar cu smartphone-uri compatibile cu PMA sau Qi. Pentru verificarea compatibilității, contactează dealerul local Opel.

 
INFOTAINMENT

Optim și intuitiv. Ecran tactil, Apple CarPlay™1,3 și Android Auto™2,3. Sistemele de infotainment⁴ ale noului Corsa-e îți oferă toată libertatea de comunicare și divertisment, inclusiv comandă vocală și streaming audio Bluetooth®⁵.

 

¹Apple CarPlay™ și Apple Siri™ sunt mărci ale Apple Inc., înregistrate în S.U.A. și alte țări.

²Android Auto™ este marcă înregistrată a Google Inc.

³Compatibilitatea și anumite funcționalități pot diferi în funcție de tipul dispozitivului și versiunea sistemului de operare. Pentru verificarea compatibilității dispozitivului tău, accesează www.apple.com, www.android.com sau contactează dealerul local Opel.

⁴Opțional.

⁵Bluetooth® este o marcă înregistrată a Bluetooth SIG inc.

 
DESCOPERĂ OPEL INFOTAINMENT
MEREU ALĂTURI DE TINE

Beneficiază de siguranță și conectivitate la drum cu o gamă de servicii inteligente – chiar și în modul electric.

  • Liniște sufletească: fii în siguranță cu apel de urgență, apel de defecțiune, starea și informații regulate despre autovehicul.
  • Confort: utilizează-ți telefonul pentru funcțiile de control la distanță (de exemplu: încuierea/descuierea ușii). Serviciile noastre suplimentare pentru autovehicule electrice: verificarea de la distanță a nivelului bateriei și setarea sistemului de climatizare, gestionarea încărcării și instruire în electromobilitate - te ținem în mișcare!
  • Conducere inteligentă: bucură-te de o călătorie relaxantă cu navigație în timp real¹ și funcția de gestionare a călătoriei.

 

¹Serviciile Opel Connect se vor lansa din toamna anului 2019. Serviciile pot implica un abonament/taxă și depind de acoperirea și disponibilitatea rețelei de telefonie mobilă.

 
DESCOPERĂ SERVICIILE OPEL CONNECT
MOTOR
Când vine vorba despre performanțe de conducere și eficiență, motoarele Corsa se află în prim-plan. Pe benzină, diesel sau complet electric: noul Corsa asigură întotdeauna o deplasare dinamică, lină, cu emisii scăzute sau chiar zero emisii.
 
TRANSMISIE

Sportivitatea întâlnește confortul: transmisia automată cu 8 trepte și padele de selectare a vitezelor¹ sporește eficiența și plăcerea condusului.

 

¹Disponibilă cu motorizările de 100 CP și 130 CP.

 

ACCESORII OPEL+ PENTRU NOUL CORSA.

Kit exterior pentru caroserie
ARATĂ DETALII
Capace oglinzi
ARATĂ DETALII
Bară cu logo color
ARATĂ DETALII