Caracteristici

ASPECT REMARCABIL ȘI CARACTERISTICI IMPRESIONANTE.

EXTERIOR

Aventura te cheamă și Grandland X răspunde provocării. Acest SUV captivant atrage atenția prin liniile sale ascuțite, silueta puternică și atitudinea atletică.

Perfect din orice unghi, atât la interior, cât și la exterior! Vrei ca autovehiculul tău Grandland X să devină și mai captivant? Atunci adaugă acoperișul elegant în 2 nuanțe1.

 

1Opțional pentru Innovation și Ultimate.

 
INTERIOR

În condiții dificile de drum, rămâi relaxat cu materiale premium moi, forme proeminente și un interior personalizabil. Transformă modelul Grandland X în imaginea ta supremă.

 

 • Materiale de lux
 • Scaune ergonomice (AGR) pentru un spate sănătos1
 • Volum mare al portbagajului (514-1652 l)
 • Numeroase opțiuni de materiale interioare

 

1Standard pentru Ultimate. Opțional pentru Enjoy și Innovation. Indisponibile pentru Selection. Scaunele față AGR ale autovehiculelor Opel sunt certificate de AGR (Campania pentru un spate sănătos), un centru de excelență în materie de ergonomie. Certificatul de calitate este oferit de o comisie independentă de testare alcătuită din experți din diferite specializări medicale.

 
INTERIOARE & MATERIALE TEXTILE

Alegere inteligentă sau declarație îndrăzneață – alege un interior și adaugă ceea ce îți place.

 

 • Acoperiș elegant în 2 nuanțe1 sau trapă panoramică2
 • Scaune cu tapițerie din piele3 și volan îmbrăcat în piele
 • Iluminare ambientală4

 

Alege varianta Ultimate pentru cea mai luxoasă experiență Grandland X!

 

1Opțional pentru Innovation și Ultimate. Indisponibil pentru Selection.

2Opțională pentru Enjoy, Innovation și Ultimate. Indisponibilă pentru Selection.

3Opționale pentru Enjoy și Innovation. Indisponibile pentru Selection.

4Standard pentru Innovation și Ultimate. Indisponibil pentru Selection și Enjoy.

 
JANTE
Alege dintr-o gamă largă de jante din aliaj atractive de 16"-19". Vrei ca Grandland X să strălucească și mai mult? Alege jantele atletice din aliaj bicolore de 19”, cu design Diamond.
 
OPȚIUNI DE ACOPERIȘ

Impresionează-ți prietenii cu acoperișul elegant în 2 nuanțe1. Adaugă un plus de farmec cu uimitoarea trapă panoramică2. Zilele însorite nu vor mai fi la fel, ci chiar mai bune!

 

1Opțional pentru Innovation și Ultimate. Indisponibil pentru Selection.

2Opțională pentru Enjoy, Innovation și Ultimate. Indisponibil pentru Selection.

 
ILUMINARE AMBIENTALĂ

Muzică pentru privirile tale. Iluminează consola centrală și ușile față ale autovehiculului tău Grandland X.1

 

1Standard pentru Innovation și Ultimate. Nu este disponibilă pentru Selection și Enjoy.

 
FARURI AFL CU LED-URI

Farurile inteligente AFL (Iluminare frontală avansată) cu LED-uri1 sporește cu 30% vizibilitatea față de cele cu halogen. Astfel, pe timp de noapte, siguranța sporește semnificativ.

 

Asistentul pentru faza lungă, ce utilizează o cameră video dezactivează automat faza lungă la detectarea unor autovehicule din sens opus. Acesta asigură cea mai bună vizibilitate pe distanță lungă, fără a-i orbi pe ceilalți șoferi.

Indiferent de condiții, sistemul va regla automat farurile pentru a asigura o vizibilitate maximă:

 

 • Lumină pentru drum extraurban
 • Lumină pentru autostradă
 • Lumină de oraș
 • Iluminare în viraje
 • Lumină pentru condiții meteo nefavorabile
 • Iluminare dinamică în curbe

 

1Opționale pentru Enjoy și Innovation. Standard pentru Ultimate. Indisponibil pentru Selection.

 
TEMPOMAT AUTOMAT

Generația autonomă1 de sisteme de asistență pentru șofer este acum aici. Acestea scanează drumul și protejează Grandland X cu o zonă de siguranță, cu relaxare maximă și risc minim.

 

Tempomatul automat1 menține viteza între 30 și 180 km/h. Dacă este necesar, acesta decelerează sau oprește autovehiculul.

 

1Opțional. Sistemele Opel de asistență pentru șofer au rolul de a asista șoferul în cadrul limitărilor imanente ale sistemului. Șoferul rămâne responsabil pentru sarcinile conducerii.

 
FRÂNARE DE URGENȚĂ

Sistemul1 avertizează sonor șoferul referitor la situațiile periculoase din față. Dacă un alt autovehicul sau pieton se apropie prea mult, decelerează sau oprește autovehiculul.

 

1Frânarea automată de urgență cu detectarea pietonilor intervine în mod automat la viteze între 5 km/h și 140 km/h. Între 5 și 30 km/h, decelerarea pentru reducerea vitezei de impact este de 0,9 g. Între 30 și 140 km/h, sistemul reduce viteza cu maxim 50 km/h. După acest prag, șoferul trebuie să frâneze singur pentru a reduce și mai mult viteza. Gama de viteze de funcționare a frânării automate de urgență cu detectarea pietonilor depinde de obstacolul detectat (mobil: între 5 și 140 km/h; fix: între 5 și 80 km/h; pietoni: între 5 și 60 km/h). Sistemele Opel de asistență pentru șofer au rolul de a asista șoferul în cadrul limitărilor imanente ale sistemului. Șoferul rămâne responsabil pentru sarcinile conducerii.

 
SIGURANȚĂ

Grandland X are grijă de tine în orice situație: echipat cu tehnologie de ultimă generație, acesta face conducerea mai ușoară, sporind nivelul de siguranță.

 

 • Asistentul activ pentru menținerea benzii de circulație1: previne coliziunile împiedicând părăsirea accidentală a benzii, ajutând autovehiculul să revină pe traiectoria sa prin mișcări ușoare ale volanului.
 • Avertizare privind depășirea benzii de circulație: previne accidentele avertizând șoferul printr-un semnal sonor și vizual.
 • Alertă privind unghiul mort din lateral2: senzorii cu ultrasunete monitorizează zona din jurul autovehiculului. Un semnal vizual avertizează șoferul referitor la obiectele în mișcare aflate în unghiul mort.
 • Avertizare în caz de somnolență1: analizează timpul de conducere și traiectoria autovehiculului pentru a stabili o alertă privind nivelul de concentrare.

 

1Opțional pentru Enjoy, Design Line și Innovation. Standard pentru Ultimate.

2Standard pentru Enjoy, Design Line, Innovation și Ultimate. Indisponibil pentru Selection.

 
CAMERĂ VIDEO DE 360°

Încredere totală, chiar și în spații închise. Camerele video 360° avansate1 detectează obstacolele. Imaginea este transmisă pe ecran, simplificând manevrele de parcare și mers înapoi.

 

1Opțional pentru Enjoy și Innovation cu pachet Park & Go 3. Standard pentru Ultimate. Indisponibile pentru Selection. Pachetul Park & Go 3 include: Navi 5.0 IntelliLink, ecran tactil color de 8" cu interfață avansată, radio AM/FM, 2 porturi USB, interfață iPod, funcție mâini libere și streaming Bluetooth®, comandă vocală, proiectare smartphone, navigație, comenzi pe volan, antenă aripioară de rechin, sistem avansat de asistare la parcare, Visio Park 2 – cameră video 360°, oglinzi exterioare reglabile electric și încălzite (culoarea caroseriei), alertă privind unghiul mort cu înclinare în marșarier.

 
SISTEM AVANSAT DE ASISTARE LA PARCARE

Gata cu grijile în locurile strâmte. Activează sistemul1 apăsând un buton. Grandland X preia controlul volanului, iar ție îți rămâne doar să acționezi accelerația și frâna.

 

1Opțional pentru Enjoy și Innovation. Standard pentru Ultimate. Indisponibil pentru Selection. Sistemele Opel de asistență pentru șofer au rolul de a asista șoferul în cadrul limitărilor imanente ale sistemului. Șoferul rămâne responsabil pentru sarcinile conducerii.

 
SCAUNE ACTIVE ERGONOMICE

Scaunele frontale active ergonomice certificate de asociația germană AGR (Campania pentru un spate sănătos)¹ oferă o susținere optimă în timpul călătoriilor lungi.

 

 • Poziție de ședere relaxantă
 • Reglare în 16 direcții2
 • Scaune de lux cu tapițerie din piele2
 • Scaune încălzite și ventilate2

 

1Standard pentru Innovation și Ultimate. Opțional pentru Selection, Enjoy și Design Line. Certificatul de calitate este oferit de o comisie independentă de testare alcătuită din experți din diferite specializări medicale.

2Opționale pentru nivelurile de echipare selectate.

 
FUNCȚII DE ÎNCĂLZIRE

Gheața se va topi datorită acestor funcții încălzite.

 

 • Scaune față și spate încălzite1. Toți ocupanții se răsfață în scaunele încălzite
 • Volan încălzit1. Zonele de prindere a volanului se vor încălzi la apăsarea unui buton
 • Parbriz încălzit ThermaTec™2. Topire rapidă a zăpezii și gheții
 • Oglinzi exterioare cu încălzire3. Gata cu înlăturarea gheții. Vizibilitate maximă în câteva secunde

 

1Opționale cu Pachetul de iarnă 1 sau 2. Pachetul de iarnă 1 este disponibil opțional pentru Selection, Enjoy și Innovation. Indisponibil pentru Ultimate. Pachetul de iarnă 1 include: volan îmbrăcat în piele cu ornament în partea centrală, limitator de viteză adaptiv, tempomat, comenzi pentru sistemul de infotainment, scaune față încălzite. Pachetul de iarnă 2 este disponibil opțional pentru Enjoy și standard pentru Innovation și Ultimate. Indisponibil pentru Selection. Pachetul de iarnă 2 include: volan îmbrăcat în piele cu ornament central, limitator de viteză adaptiv, tempomat, comenzi la distanță pentru sistemul de infotainment; scaune față și spate încălzite (doar perna scaunului).

2Opțional pentru Selection, Enjoy și Innovation. Standard pentru Ultimate.

3Indisponibile pentru Selection. Opționale pentru Enjoy. Standard pentru Innovation și Ultimate. Face parte din pachetul Park & Go 1 ce include: sistem de asistare la parcare - față/spate, oglinzi exterioare reglabile electric și încălzite (culoarea caroseriei).

 
HAYON CU ACȚIONARE FĂRĂ MÂINI

Hayonul acționat electric1 se deschide rapid și ușor printr-o mișcare cu piciorul sub bara de protecție spate sau prin apăsarea unui buton.

 

1Standard pentru Ultimate. Opțional pentru Innovation. Indisponibil pentru Selection și Enjoy.

 
SPAȚIU DE ÎNCĂRCARE

Scaune FlexFold™ cu fracționare 60/40 și posibilitate de depozitare schiuri1 pentru mai multă flexibilitate. În plus, apăsând un buton, volumul portbagajului crește de la 514 l la 1652 l.

 

1Opțional cu Pachetul de versatilitate pentru Selection și Enjoy. Standard pentru Design Line, Innovation și Ultimate.

 
NAVIGAȚIE

Depășește limitele – fără să te pierzi. Europa este la îndemâna ta cu harta 3D integrată în sistemul de navigație Navi 5.0 IntelliLink¹.

 

• Navigație 3D dinamică cu serviciul TMC

• Bază de date cu harta rețelelor rutiere din Europa

• Puncte de interes și destinații intermediare

• Introducere prin comandă vocală și structurată a destinațiilor

 

¹Opțional pentru Enjoy și Innovation.

 

 
DESCOPERĂ OPEL INFOTAINMENT
ÎNCĂRCARE WIRELESS

Gata cu firele datorită sistemului de încărcare wireless inductivă¹ al autovehiculului Opel Grandland X.

 

O stație de andocare cu funcție de încărcare wireless asigură încărcarea telefoanelor cu acumulatorul descărcat.

• Disponibilă pentru anumite smartphone-uri.

 

Observație: pentru încărcarea unor smartphone-uri poate fi necesar un cip sau o husă.

 

¹Opțional pentru Enjoy, Design Line, Innovation și Ultimate. Indisponibil pentru Selection. Doar pentru dispozitivele compatibile cu PMA sau Qi. Pentru verificarea compatibilității dispozitivului tău, contactează dealerul local Opel.

 

 
SUNET

Fiecare călătorie are o coloană sonoră pe care o poți reda pe sistemul audio premium Denon®¹ cu 8 difuzoare HiFi și un subwoofer puternic, cu geamurile coborâte sau ridicate.

 

¹Opțional pentru Innovation și Ultimate cu sistem infotainment Navi 5.0.

 
INFOTAINMENT

Conectează-ți smartphone-ul via Apple CarPlayTM1,3 sau Android AutoTM2,3 la sistemul de infotainment Navi 5.0 IntelliLink.

 

Accesează-ți telefonul, muzica, hărțile și mesajele prin intermediul ecranului tactil color de 8 inch:

 

• Redare muzică

• Funcție de primire și citire email-uri

• Accesare fotografii via USB

• Streaming audio și apelare cu sistem mâini-libere via Bluetooth®⁴

 

Accesează cu ușurință diverse funcții prin comandă vocală, cum ar fi Apple Siri™1,3.

 

¹Apple CarPlay™ și Apple Siri™ sunt mărci ale Apple Inc., înregistrate în S.U.A. și alte țări.

²Android Auto™ este marcă înregistrată a Google Inc.

³Compatibilitatea și anumite funcționalități pot diferi în funcție de tipul dispozitivului și versiunea sistemului de operare. Pentru verificarea compatibilității dispozitivului tău, accesează www.apple.com, www.android.com sau contactează dealerul local Opel.

⁴Bluetooth® este o marcă înregistrată a Bluetooth SIG inc.

 
DESCOPERĂ OPEL INFOTAINMENT
MEREU ALĂTURI DE TINE

Beneficiază de siguranță și conectivitate la drum cu o gamă de servicii inteligente – chiar și în modul electric.

 

Liniște sufletească: fii în siguranță cu apel de urgență, apel de defecțiune, starea și informații regulate despre autovehicul.

Confort: utilizează-ți telefonul pentru funcțiile de control la distanță (de exemplu: încuierea/descuierea ușii). Serviciile noastre speciale pentru autovehicule electrice: verificarea de la distanță a nivelului bateriei și setarea sistemului de climatizare, gestionarea încărcării și instruire în electromobilitate - te ținem în mișcare!

Conducere inteligentă: bucură-te de o călătorie relaxantă cu navigație în timp real¹ și funcția de gestionare a călătoriei.

 

¹Serviciile Opel Connect se vor lansa din toamna anului 2019. Serviciile pot implica un abonament/taxă și depind de acoperirea și disponibilitatea rețelei de telefonie mobilă.

 
Află mai multe despre Opel Connect
MOTOARE

Un motor pe gustul tău – acum în dotarea modelului Grandland X. Propulsează-te către o nouă aventură, într-o călătorie dinamică, lină și eficientă.

 

Alege între:

 

• 1.5 Diesel, 96 kW (130 cp)

• 2.0 Diesel, 130 kW (177 cp)

• 1.2 Turbo cu injecție directă, 96 kW (130 cp)

• 1.6 Turbo cu injecție directă, 133 kW (180 cp)

 

Toate autovehiculele au fost construite cu materiale ușoare, pentru a asigura o propulsie optimă.

 

Opel Grandland X: Consum de carburant în regim mixt: xx-xx l/100km; emisii de CO₂ în regim mixt: xxx-xxx g/km. 11/6/2019

 
TRANSMISII

Dacă alegi transmisia automată¹ extrem de eficientă, vei beneficia de:

 

Tehnologia Quickshift¹ permite una dintre cele mai rapide schimbări ale treptelor de viteză de pe piață.

Frecare internă optimizată¹ pentru o eficiență sporită.

Schimbătorul de viteze îmbunătățit¹ asigură o rulare lină și reduce vibrațiile la ralanti.

 

Toate motoarele sunt disponibile și cu o transmisie manuală precisă cu 6 trepte de viteză. Vei găsi cu siguranță autovehiculul care se potrivește stilului tău de conducere.

 

¹Opțional

 
INTELLIGRIP

Sistemul IntelliGrip¹ asigură o aderență optimă – indiferent de suprafața drumului. Pietriș, noroi sau zăpadă? Alege unul dintre cele cinci moduri și de restul se ocupă Grandland X:

 

• Standard ESC (Controlul electronic al stabilității)

• Zăpadă

• Offroad

• Nisip

• ESC DEZACTIVAT

 

¹Funcția IntelliGrip face parte din pachetul All Road și nu poate fi achiziționată individual. Indisponibil pentru Selection.

 
THE 120 YEARS EDITION

The Grandland X 120 Years Edition already comes with an impressive range of standard features. Upgrade on top with our beneficial technology, comfort or driving packs!

 

Standard equipment of the Grandland X 120 Years Edition includes:

 

 •  Limited 120 Years Badge
 • Limited 120 Years 17” alloy wheels
 • Limited 120 Years floormats
 • Two-tone Roof
 • Chrome Daylight Opening
 • Skid Plates
 • Privacy Glass
 • Leather steering wheel
 • Park Assist Front & Rear
 • Rear View Camera
 • Fog Lamps
 
CONFIGUREAZĂ DISCOVER THE 120 YEARS MODELS
ULTIMATE
Călătorește la clasa întâi: experimentează Grandland X cu dotări de lux oferite standard.
 
CONFIGUREAZĂ DISCOVER THE ULTIMATE MODELS

POTRIVIT PENTRU TOATE NEVOILE TALE.

Trepte laterale
ARATĂ DETALII
Folie protecție
ARATĂ DETALII
Tavă de protecție în portbagaj
ARATĂ DETALII
Grilaj de protecție încărcătură
ARATĂ DETALII
Portbagaj de acoperiș Opel
ARATĂ DETALII
Scaun pentru copii
ARATĂ DETALII

CE URMEAZĂ?

1 Optional on Innovation and Ultimate. 

2 Comes standard with Ultimate. Optional on Enjoy and Innovation. Not available for Essentia. Opel’s AGR front seats are certified by the Campaign for Healthier Backs (AGR), a centre of excellence for ergonomics. The certificate is a seal of quality awarded by an independent testing committee made up of experts from various medical disciplines.