Înapoi
Înainte
Înapoi
Înainte

Compatibilitate Bluetooth®

Vrei să folosești dispozitivul mobil confortabil și în siguranță în mașină? Aici găsești maimulte informații despre apeluri hands-free, streaming de muzică și altele.

Telefoane mobile compatibile

Sportif și stylish, cu Sedan Opel Astra line-up se completează

Opel extinde gama de succes Astra cu un sedan sportiv si stilat. Acesta conține elementele de baza Astra inclusiv tehnologiile avansate și calitatea recunoscută internațional.

Noul Opel Astra câstigă red dot Design Award

La doar câteva luni de la lansare, noul Opel Astra a devenit premiat. A adunat până acum 16 premii. Ultimul este premiul pentru design "Red Dot" ca și recunoastere pentru schimbarea îndrăzneață.

Mai multe informații

OPEL ASTRA.

Atrăgător, stilat & elegant.

Modelul Opel Astra este un autovehicul pe cât de dinamic pe atât de atrăgător. Te conectează la carosabil printr-un sistem de direcție remarcabil și o suspensie revoluționară. Acestea, împreună cu motoarele eficiente cu reacții rapide, îți asigură o experiență de conducere antrenantă.

 

Cauți un autovehicul elegant și impresionant în materie de spațiu și flexibilitate? Descoperă calitățile extraordinare ale modelului Opel Astra.

  • Un design elegant care atrage toate privirile
  • Echipamente de confort remarcabile
  • Dinamică de conducere uimitoare
  • Motoare cu reacții instantanee
  • Echipamente de siguranță de ultimă generație

Enlarge

Eleganță și sportivitate

Descoperă modelul Opel Astra cu proporții uimitoare. Își detronează toți concurenții.

Astra cu 4 uşi 4-uşi Enjoy
De la 15.640,00 €

Enlarge

Confort extraordinar

Flerul designului exterior al modelului Opel Astra se continuă și la interior. Caracteristicile ergonomice elegante în beneficiul șoferului sunt completate de confortul de o calitate superioară pentru până la cinci ocupanți, cu soluții de depozitare ingenioase.


Enlarge

Excelență la conducere

Atunci când ești complet conectat la tehnologia de ultimă oră, a conduce devine o activitate simplă, sigură și lipsită de stres. Modelul Opel Astra asigură o senzație deosebită în timpul conducerii, pentru a fi în consonanță cu stările tale de spirit și cu stilul tău de viață.


Enlarge

Pur și simplu superior

O caracteristică principală a modelului Opel Astra este reprezentată de sistemul de propulsie ușor și ecologic, care chiar reduce consumul de carburant. Alege dintr-o gamă cuprinzătoare de motoare pe benzină și diesel.


Enlarge

Siguranță până în cel mai mic detaliu

Sistemele Safetec® de siguranță activă și pasivă, de înaltă tehnologie, oferite de Opel, sunt o caracteristică esențială a tuturor modelelor de autovehicule Opel. Sistemele de siguranță montate pe modelul Astra nu au fost niciodată atât de elegante, nici atât de complete.