Link-uri utile

ACCESORIILE NOULUI OPEL CASCADA.

Modelul Cascada are eleganţa, confortul şi versatilitatea necesare pentru a-ţi satisface nevoile, şi chiar şi mai mult. Iar Opel are o gamă largă de accesorii care te va ajuta să îşi personalizezi autovehiculul decapotabil. O gamă de accesorii de înaltă calitate sporesc şi mai mult atracţia absolută exercitată de modelul Cascada.

Jante din aliaj

Personalizează-ți autovehiculul Opel cu un set nou de jante. Indiferent de gusturile tale, ai la dispoziție o gamă extinsă de jante din aliaj originale Opel pentru a-ți personaliza autovehiculul. Bucură-te de stilul și de calitatea accesoriilor originale Opel.


Jante complete de iarnă

Pregăteşte autovehiculul Cascada pentru a conduce în siguranţă pe timp de iarnă – alege jante complete de iarnă din aliaj sau din oţel. Jantele complete de iarnă originale Opel sunt o combinaţie da jante şi pneuri care se potrivesc perfect. Opel oferă o gamă largă de jante complete de iarnă, împreună cu pneuri de mărci premium, caracterizate printr-o dinamică de excepţie la conducere şi o durată mare de viaţă.


Husă pentru autovehicul

Husa rezistentă şi cu aspect plăcut, care i se potriveşte ca o mănuşă modelului Cascada, este concepută pentru păstrarea autovehiculului în interior, pentru a proteja suprafaţa acestuia împotriva prafului şi a imputităţilor.


Suport pentru biciclete montat pe cârligul de remorcare

Suportul pentru biciclete montat pe cârligul de remorcare poate susţine maxim două biciclete. Cu ajutorul extensiei opţionale, pot fi transportate trei biciclete. Poate fi montat cu uşurinţă pe toate tipurile de cârlige de remorcare şi îţi asigură accesul liber la portbagaj, chiar și atunci când sunt fixate bicicletele.


Cârlig de remorcare demontabil

Cârligele de remorcare Opel sunt proiectate şi executate special pentru tractarea unei rulote sau a unei remorci. Cârligul de remorcare demontabil este fabricat din oţel de înaltă calitate şi aprobat conform celor mai înalte standarde de calitate şi siguranţă Opel.


Covorașe

Simte-te ca acasă! Deoarece ne petrecem atât de mult timp în autovehicul, acesta devine adesea o casă departe de casă. Vei găsi tot îți trebuie pentru ca autovehiculul tău Opel să arate grozav și să fie atât de confortabil cât își dorești: atât la interior cât și la exterior, de la covorașe până la sisteme de organizare a portbagajului și multe, multe altele.


Kit ajutor

Asigură siguranţa ta şi a familiei tale în trafic, acasă şi în vacanţă. Fii pregătit pentru evenimentele neașteptate cu ajutorul produselor noastre de siguranță cum ar fi triunghiul reflectorizant, vesta de siguranță și trusa de prim ajutor. Aceste produse sunt obligatorii conform legii în majoritatea țărilor europene și pot fi achiziționate fie separat, fie ca set complet.