New Opel Cascada - Comfort and Infotainment

Link-uri utile

RĂSFĂȚAT, INFORMAT ȘI BINEDISPUS.

Atunci când vine vorba de confort, detaliile chiar fac diferența. În interiorul noului Opel Cascada, dotările de confort au un aspect impresionant și îți asigură o experiență plăcută. De la scaunele ventilate la sistemul de navigație, la cel audio și la opțiunile de conectivitate de ultimă generație, ai tot ce îți trebuie pentru a-ți crea ambientul și mediul perfect.

Enlarge

Dispozitiv de ghidare a centurii de siguranţă

Portierele lungi ale noului Opel Cascada facilitează urcarea în sau coborârea din autovehicul a pasagerilor din spate, dar este posibil să fie nevoie să te întinzi pentru a ajunge la centura de siguranță. Din acest motiv, noul Opel Cascada este prevăzut cu un dispozitiv electric de ghidare a centurii de siguranţă care glisează pur și simplu înainte, aducând confortabil catarama centurii până la nivelul mâinii tale.

 

Acesta este montat la nivelul umărului, în spatele portierelor, iar procesul este complet automat. Dispozitivul este activat prin închiderea portierei și punerea contactului. De îndată ce centura de siguranță este fixată, dispozitivul de ghidare a centurii de siguranţă revine în locașul său.


Enlarge

Sistemul electric Easy Entry

O altă dotare de lux este sistemul electric Easy Entry pentru scaunele din spate. Fiind activat printr-un microcomutator, nu trebuie să apeși pe niciun buton, nici să eliberezi vreun dispozitiv de blocare. Acesta este acționat prin deplasarea în față a spătarului scaunului. Apoi scaunul glisează în față cu o viteză dublă celei obișnuite de reglare și revine la fel de ușor în poziția inițială atunci când spătarul este deplasat în spate.


Enlarge

Scaune sport ergonomice cu ventilație și reglare electrică

Scaunele sport ergonomice cu numeroase posibilități de reglare, certificate de medici, oferă un amestec ideal de sportivitate și susținere, adaptându-se perfect cu stilul noului Opel Cascada.

 

Trebuie să încerci scaunele sport ergonomice cu reglare electrică, certificate de AGR, din piele, cu suport lombar cu reglare în 4 direcții, ca să le apreciezi cu adevărat.

 

Confortul oferit de aceste scaune este sporit datorită funcției de reglare electrică și tapițeriei din piele. Alegând sistemul de ventilație pentru scaune, cu 3 viteze, optezi pentru un lux de excepție - în special pe vreme caniculară și umedă. Comutatorul se află pe cadrul scaunului, iar scaunul este răcorit instantaneu.


Enlarge

Sisteme infotainment

Indiferent de ce muzică preferi sau de destinația spre care te îndrepți, noul Opel Cascada îți oferă pachetul de infotainment potrivit. Te așteaptă un sistem de navigație cu afișaj extrem de clar, care te ghidează către diverse locuri și puncte de interes, sau un sunet excepțional pentru o experiență unică.

 

Sisteme audio cu CD

CD 300 este prevăzut cu preselectare 3 x 6 posturi de radio, 4 ieșiri de 20 W, 6 difuzoare personalizate, posibilitate de redare MP3, mufă aux-in și comenzi pe volan. CD 400 Plus are aceleași specificații ca CD 300, incluzând în plus afișajul grafic de informații, 6x6 presetări și un procesor dinamic de sunet.

 

Navi 600 cu ecran color

Navi 600 include 7 difuzoare premium, datele hărților de navigație și informațiile referitoare la punctele de interes (POI) fiind înregistrate pe cardul SD, furnizat din fabrică cu date de navigație pentru xxx. În afara setării celui mai rapid și scurt traseu, puteți seta și traseul cel mai economic, ținând cont şi de parametrii autovehiculului, precum sarcina pe acoperiș și remorca tractată. Posibilitatea de redare MP3, USB, mufa aux-in și comenzile pe volan sunt dotări standard.

 

Navi 900 Europe cu ecran color

Navi 900 Europe are aceleași funcții de bază ca și Navi 600, dar include un sistem de navigație și un ghid de călătorie cu imagini pentru peste 30 de țări din Europa. Alte funcții suplimentare includ un jurnal de bord pentru fiecare călătorie cu posibilitate de descărcare prin USB, posibilitatea de a afișa imagini individuale pe ecran, anunțarea automată a punctelor de interes și funcție de recunoaștere vocală pentru comenzile sistemului de navigație, telefonie, radio și CD/USB.