New Opel Cascada - Design

Link-uri utile

REDEFINEȘTE DECAPOTABILA CLASICĂ.

Lung, elegant și grațios, noul Opel Cascada aduce prospețime și o notă de modernitate celei mai plăcute experiențe de conducere.

Enlarge

Eleganță clasică la puterea a doua

Indiferent dacă acoperișul este coborât sau ridicat, noul Opel Cascada va străluci garantat. Liniile clare reflectă angajamentul total față de eleganță și stil. Văzut din față este un autovehicul Opel inconfundabil, dar unul rafinat până în cele mai mici detalii. Vezi grila sculptată, impresionantă a radiatorului, plasa rafinată de dedesubtul acesteia, luminile diurne distincte cu tehnologie LED și finisajul cromat elegant. Proeminența discret sculptată a capotei sugerează discret performanțele acestui model.

 

Văzut din lateral atunci când acoperișul este coborât, autovehiculul are un profil lung, elegant și fluid. Acoperișul din material textil și barele anti-răsturnare sunt ascunse complet. Nu este vorba despre vreun truc, pentru că nu este nevoie de așa ceva. Stilul sculptural este natural și rafinat. Cu acoperișul ridicat, absența montanților și calitatea materialelor sunt impresionante. O bandă cromată delimitează acoperișul de caroserie, adăugând o notă de „grande routière” clasică. Portierele lungi și montanții A subțiri sunt eleganți și practici, facilitând în mod considerabil accesul în autovehicul.

 

În partea din spate, lămpile spate 3D cu înaltă tehnologie LED, ce formează un tot unitar datorită barei cromate elegante, creează un profil rotunjit fin și, alături de stopul amplasat sus, alcătuiesc un sistem de iluminare inconfundabil. Postura lată și stabilă și proporțiile inteligente desăvârșesc liniile elegante.


Enlarge

Condu cu zâmbetul pe buze

Materiale de înaltă calitate, plăcute la atingere, suprafețe fluide și confort primitor. Noul Opel Cascada are un aspect plăcut, care este sporit pe măsură ce te apropii și își dezvăluie caracterul excepțional când deschizi portiera. Planșa de bord și panoul de instrumente îmbrăcate în piele Morrocana de înaltă calitate, plăcută la atingere, cu cusături detaliate, îți atrag imediat privirea. Totul este la locul potrivit, instrumentele sunt orientate către șofer, comenzile amplasate pe panoul de instrumente sunt la îndemână și tot ce îți bucură ochii este creat astfel încât să îți răsfețe simțurile.


Patru scaune individuale, adânci, spațioase și confortabile te așteaptă să te bucuri de ele. Sistemul Easy Entry permite glisarea în spate a scaunelor din față printr-o simplă atingere, apoi acestea revin în poziția inițială la fel de rapid și ușor. Material textil de înaltă calitate sau piele de lux: alegerea îți aparține. Tapițeria din piele prezintă cusături prin mijloc, ceea ce adaugă încă o notă de lux.


Enlarge

Primul tău autovehicul perfect

Posibilitatea de utilizare zilnică și spațiile de depozitare a obiectelor personale reprezintă deseori o chestiune problematică în cazul decapotabilelor. Nu și pentru Opel Cascada. 13 posibilități de depozitare ușor de accesat și amplasate ergonomic asigură ordinea la bordul autovehiculului.

 

În plus, compartimentul pentru bagaje are o capacitate de încărcare de 280 - 380 de litri, în funcție de starea acoperișului: coborât sau ridicat. Mai mult, cu ajutorul sistemului FlexFold rabatarea unuia sau a ambelor scaune din spate are loc în câteva secunde, pentru a beneficia de un spațiu maxim de 750 litri. Butoanele sunt amplasate confortabil, pe fiecare parte a compartimentului pentru bagaje. Un sistem electric de eliberare activează un mecanism cu arcuri ce rabatează automat spătarul scaunului ales.

 

Pentru mai multă siguranță, atunci când autovehiculul este parcat și încuiat, acoperișul fiind coborât, spătarele sunt blocate în poziție și nu pot fi deplasate în față prin elementul de eliberare a spătarelor, blocând astfel accesul la portbagaj. Și, pentru chiar mai multă siguranță, un sistem de siguranță montat din fabrică protejează întregul autovehicul, inclusiv roțile, în cazul unei tentative de furt.