Înapoi
Înainte
De la
22.820 €

Atletic și elegant

Cascada, noua decapotabilă Opel ce poate fi condusă în toate anotimpurile, este un model stilat cu patru locuri, o siluetă alungită și un acoperiș din material textil de înaltă calitate - vezi care sunt noutățile!

NOUL OPEL CASCADA.

Decapotabila clasică de lux.

Noul Opel Cascada elegant poate fi condus tot timpul anului, o caracteristică convingătoare în fermecătorul univers al autovehiculelor decapotabile. Ce mai aștepți? Calitate înaltă, design dinamic și plăcere unică în timpul conducerii - este autovehiculul pe care ți l-ai promis de prea mult timp.

 

Fie că ești în căutare de euforie, stil sau confort, aruncă o privire asupra noului și elegantului Opel Cascada. Nu trebuie decât să urci la bordul autovehiculului.

  • Eleganță pură specifică unei decapotabile
  • Calitate și funcționalitate de excepție ale acoperișului din material textil
  • Rigiditate a caroseriei și tehnologie a șasiului de nivel superior
  • Confort de lux și funcții infotainment
  • Gamă vastă de sisteme de asistență a șoferului
  • Siguranță pasivă fără compromisuri


Enlarge

Design de decapotabilă clasică

Indiferent din unghiul din care îl privești, cu acoperișul coborât sau ridicat, noul Opel Cascada este un câștigător. Toate simțurile se bucură de eleganța desăvârșită și clasică îmbinată cu o atitudine rasată.


Enlarge

Caracteristici premium asociate unei decapotabile

Modelul Opel Cascada pune accentul pe calitate. Bucură-te de aceste caracteristici de nivel superior care îți oferă prospețime și confort în fiecare zi.


Enlarge

Dinamică de conducere uimitoare

Noul Opel Cascada oferă performanțe înalte și sofisticate. Pe scurt, acestea înseamnă un nivel ridicat de control și satisfacție de neegalat.


Enlarge

Confort și funcționalitate desăvârșite

Modelul Cascada poate fi condus oricând, indiferent de anotimp. Bucură-te de latura practică și pragmatică a frumuseții.


Enlarge

Asistență avansată pentru șofer

Noul Opel Cascada îți oferă un nivel de siguranță sporit considerabil și o conducere fără griji datorită sistemelor avansate care sporesc plăcerea din timpul conducerii.


Enlarge

Protecție desăvârșită

Siguranța pasivă convingătoare a noului Opel Cascada este un concept integrat, care îți asigură protecție deplină fără a afecta plăcerea de a conduce.


Pașii următori
Pașii următori

Mai multe informații despre noul Opel Cascada

  • Comparaţie modele
  • Vizualizează specificațiile