Compatibilitate Bluetooth®

Vrei să folosești dispozitivul mobil confortabil și în siguranță în mașină? Aici găsești maimulte informații despre apeluri hands-free, streaming de muzică și altele.

Telefoane mobile compatibile

OPEL Meriva.

Comfort pentru fiecare.

Autovehiculul Opel Meriva îmbină spaţiul mare cu flexibilitatea. Este un autovehicul de familie ce conferă stil caracterului practic.

 

Descoperă ceea ce îl face atât de remarcabil:

  • Design elegant, impresionant
  • Cel mai înalt nivel de confort din clasa sa
  • Funcții de siguranță convingătoare și cuprinzătoare
  • Motoare deosebit de eficiente
  • Conectivitate avansată
  • Caracter practic universal pentru utilizare zilnică

Enlarge

Ergonomia este confortul care se adaptează cerinţelor tale

Ergonomia ţi se adresează direct. Gândeşte-te doar cât confort pentru spate îţi asigură sistemul easy entry cu ajutorul funcţiei FlexDoors®, poziţia de şedere înaltă cu vizibilitate optimă sau dispunerea scaunelor FlexSpace® şi suportul pentru biciclete montat în poziţie joasă FlexFix®. Organizația germană de experți în sănătatea spatelui AGR (Aktion Gesunder Rücken e.V.) a asigurat acest lucru şi apoi a acordat certificarea sa valoroasă întregului autovehicul.


Enlarge

Conectat la viitor

Conectivitatea face diferenţa dintre a şti şi a presupune. Noul Opel Meriva te conectează perfect cu realitatea datorită sistemelor de ultimă generaţie ce includ sistemul de navigaţie, conexiunile USB şi Bluetooth®, astfel încât smartphone-ul tău poate deveni o parte integrantă a experienţei de conducere.


Enlarge

Ieşi în evidenţă și vei fi apreciat

Cu aspect atrăgător şi în acelaşi timp practic, de dimensiuni reduse dar spaţios, elegantul Opel Meriva este perfect adaptat stilului de viaţă modern. Asigurând intrarea şi ieşirea rapidă, un loc confortabil în care să stai şi să vezi lumea şi un caracter extrem de flexibil şi confortabil, acesta reprezintă designul la cote maxime.


Enlarge

Creează-ţi spaţiu

Experimentează starea de bine. Autovehiculul Opel Meriva aduce confortul de primă clasă în viaţa de zi cu zi. Cu materiale plăcute la atingere, culori vibrante, caracteristici de depozitare excepţionale şi calitate desăvârşită chiar şi pentru nivelul de echipare de bază. Confortul general este remarcabil, dar dacă adăugi şi scaunele faţă ergonomice şi certificate AGR, dotare opţională, vei asigura un confort de excepţie al spatelui.


Enlarge

Mai sigur din toate punctele de vedere

Datorită caracteristicilor de siguranţă pasivă ce includ sistemul unic de eliberare a pedalelor (PRS), tetierele active față, centurile de siguranță față cu pretensionare dublă şi protecția completă asigurată de airbaguri, modelul Opel Meriva are multă grijă de fiecare ocupant. Cu ajutorul sistemelor de siguranţă activă maximă, incluzând Sistemul de frânare antiblocare (ABS), Programul electronic de stabilitate Plus (ESP®Plus) şi funcția de distribuție electronică a forței de frânare (EBD), riscul să afli vreodată cât de eficiente sunt aceste caracteristici este redus la minim. Opel Meriva. Mai sigur din toate punctele de vedere.

 

Clasificarea maximă de 5 stele Euro NCAP îţi indică cât de sigur este Opel Meriva. Ce se poate spune despre caracteristicile unice şi extrem de speciale, precum zona de siguranţă pentru copii atunci când uşile sunt deschise, sistemul avansat de faruri adaptive (AFL) şi multe altele.


Enlarge

Costuri mici, performanţe maxime

Cu autovehiculul Opel Meriva, reducerea cilindreei nu înseamnă reducerea puterii. Fie că este vorba despre un motor pe benzină sau diesel, tehnologia Opel valorifică la maxim puterea generată de orice picătură de carburant. În funcţie de model, sunt disponibile motoare Euro 6, sistemul Start/Stop şi variante ecoFLEX, precum şi transmisii manuale şi automate cu 6 trepte de viteză.


Opel Meriva - Paşii următori
Paşii următori

Mai multe informații despre autovehiculul Opel Meriva