Înapoi
 • Opel Insignia notchback - IIluminare statică la virare

  IIluminare statică la virare

  Iluminează la 90° in stânga sau dreapta pentru a vedea mai bine după colț.

  Opel Insignia notchback - IIluminare statică la virare

  Iluminare Dinamică la virare

  Farurile iluminează pana la 15° în curbă. Activate de poziția volanului și viteză.

  Opel Insignia notchback - Asistență fază lungă

  Asistență fază lungă

  Schimbă automat între faza lungă și scurtă în funcție de condițiile de trafic.

  Opel Insignia notchback - Iluminare vreme urâtă

  Iluminare vreme urâtă

  Activate de stergătoare sau senzorul de ploaie, îmbunătățesc vizibilitatea pe vreme urâtă..

 • Opel Insignia notchback - Iluminare Autostradă

  Iluminare Autostradă

  Ridică, sporește intensitatea și extinde zona iluminată până la 140 metri–fără să-i orbească pe ceilalți șoferi.

  Opel Insignia notchback - Iluminare drumrui de țară

  Iluminare drumrui de țară

  Mai lată și mai puternică decât normal pe o zonă de 70 de metri.

  Opel Insignia notchback - Iluminare de oraș

  Iluminare de oraș

  Distribuie lumina pa lățime. Activate de viteză si luminile orașului.

  Opel Insignia notchback - Iluminare zonă pietonală

  Iluminare zonă pietonală

  Pune în evidență pericole potențiale printr-o zonă mai lată (extra 8° stânga și dreapta).

Înainte

Test drive

Un test drive îți poate spune mai multe decât o mie de imagini. Fă clic aici pentru a experimenta realitatea.

Programează-te pentru un test drive

Link-uri utile

MENȚINE PERMANENT CONTROLUL.

De ce să te bazezi pe noroc? Noua generaţie a sistemelor de asistență pentru șofer ale modelului Insignia conferă o însemnătate complet nouă şi reală a utilizării fără griji a autovehiculului.

Opel Insignia notchback - Iluminare frontală adaptivă (AFL+)

Iluminare frontală adaptivă (AFL+)

Modelul Insignia este disponibil cu Iluminare Frontală Adaptivă – unul dintre cele mai avansate sisteme de faruri din segmentul autovehiculelor de dimensiuni medii.

 

Elementele mobile ale farurilor elegante bi-xenon își reglează automat poziția în funcție de condiții, asigurând o conducere mai sigură și mai relaxată. Diferite funcții de iluminare adaptivă permit iluminarea perfectă indiferent de situație, îmbunătățind iluminarea carosabilului cu până la 90% față de farurile fixe, fără a orbi alți șoferi.

 

AFL+ sporește semnificativ vizibilitatea în viraje și curbe strânse, făcând conducerea în timpul nopții o activitate mult mai sigură. Și mult mai relaxantă.


Opel Insignia notchback - Opel Eye, sistem de detectare a semnelor de circulație, avertizare la părăsirea benzii de circulație

Opel Eye: Asistent pentru recunoașterea indicatoarelor rutiere, Avertizare privind părăsirea benzii de circulație şi Indicarea distanței de urmărire/Avertizare privind o coliziune frontală

Dotarea Opel Eye a noului Opel Insignia este un sistem de cameră video cu patru funcții: acesta detectează, memorează și afișează pe ecran limitele de viteză, simbolurile auxiliare aferente, semnele de circulație pentru „depășirea interzisă”, indicatoarele de intrare/ieşire din localităţi etc. De asemenea, sistemul avertizează șoferul cu privire la părăsirea accidentală a benzii de circulație, indică permanent distanța față de autovehiculul din față și avertizează șoferul în cazul unei coliziuni iminente.

 

Asistent pentru recunoașterea indicatoarelor rutiere (TSA) al modelului Opel Insignia informează șoferul în timp real cu privire la restricțiile de trafic și îi comunică dacă acestea mai sunt valabile. Camera video detectează limitele de viteză sau semnele de circulație „depășirea interzisă” și le afișează imediat pe ecran, semnalizând, de asemenea, când restricțiile de trafic nu mai sunt valabile.

 

Camera detectează, de asemenea, liniile de marcaj ale benzii pentru funcția de avertizare privind depășirea benzii de circulație (LDW), funcție activată imediat ce autovehiculul trece peste o linie fără să semnalizeze schimbarea direcției. Șoferul este avertizat imediat prin intermediul unui semnal sonor și al unui indicator de pe panoul de instrumente.

 

Funcția de indicare a distanței față de autovehiculul din față (FDI) afișează permanent distanța față de autovehiculul din față pe panoul de instrumente, permițând șoferului să evite amenzile pentru nerespectarea distanței regulamentare. Avertizarea privind o coliziune frontală (FCA) este activată când autovehiculul se deplasează cu o viteză mai mare de 40 km/h și emite semnale sonore și vizuale de avertizare în eventualitatea producerii unei coliziuni.


Enlarge

Tempomat adaptiv (ACC)

Un senzor radar menține viteza de deplasare setată și distanța selectată până la autovehiculul din față utilizând accelerația și sistemul de frânare. Distanța până la autovehiculul din față poate fi reglată prin intermediul comenzilor de pe volan. Un semnalizator de culoare verde care indică prezența unui autovehicul în față se aprinde dacă senzorul detectează un alt autovehicul în față. Dacă vă apropiați prea repede de respectivul autovehicul, sistemul emite avertizări vizuale și sonore și, în cazul transmisiei automate, aplică o forță de frânare, până la oprirea completă, dacă este necesar. Acest lucru asigură controlul în toată gama de turaţii.


Enlarge

Alertă privind unghiul mort din lateral (SBZA)

Nu poţi privi peste tot în acelaşi timp, astfel încât modelul Insignia are un sistem de alertă privind unghiul mort din lateral pe bază de radar (SBZA). Acesta monitorizează continuu zona extrem de importantă a unghiului mort, între 3,5 şi 5 metri, pe care nu o poţi vedea în oglinzile exterioare. La sesizarea unui pericol, în oglinda exterioară respectivă se va aprinde un simbol cu LED-uri.


Enlarge

Sistem de avertizare trafic spate pentru deplasarea în marşarier (RCTA)

Dacă va fi vreodată nevoie să vă deplasaţi în marşarier în trafic veţi afla cât de util poate fi sistemul de avertizare trafic spate pentru deplasarea în marşarier (RCTA). Acesta utilizează tehnologia radar pentru a semnala autovehiculele pe care nu le poţi vedea în timpul deplasării în marşarier, la o distanţă de până la 20 de metri. Apoi afişează un semnal de avertizare pe ecranul camerei video pentru marșarier şi emite un semnal sonor de avertizare în partea respectivă.


Enlarge

Sistem de avertizare pentru schimbarea benzii de rulare (LCA)

Autovehiculele care se apropie rapid din spate pot fi periculoase în orice situaţie, în special când te afli în depăşire. Radarul cu o rază de acţiune de aproximativ 70 de metri te avertizează prin intermediul sistemului de avertizare pentru schimbarea benzii de rulare (LCA) referitor la autovehiculele care se apropie rapid pe benzile paralele.