Opel Insignia notchback - Interfață om - mașină și Infotainment

Articole de descărcat

Opel Insignia notchback - Tutoriale de infotainment

Ești gata să înveți?

Tutorialele noastre îți asigură contactul direct cu noile funcții de infotainment ale modelului Insignia.

Clic aici pentru a participa
Opel Insignia notchback - Întrebări frecvente despre sistemul de infotainment (FAQs)

Aveți întrebări?

Accesează secțiunea de întrebări frecvente (FAQ's) despre funcțiile sistemelor de infotainment ale modelului Insignia pentru a afla răspunsurile.

Vezi Întrebările frecvente

Test drive

Un test drive îți poate spune mai multe decât o mie de imagini. Fă clic aici pentru a experimenta realitatea.

Programează-te pentru un test drive

Link-uri utile

VEDERE MAI CLARĂ.

Afișaje care îți oferă exact informațiile de care ai nevoie, cu claritate, simplu și într-un mod pe care îl înțelegi cu adevărat și comenzi care îți asigură controlul intuitiv –   interfața om - mașină (HMI) a modelului Insignia facilitează conducerea și o face mai plăcută.

Enlarge

Comenzi pe volan

Volanul cu comenzi opţionale asigură o senzaţie tactilă plăcută şi arată excepţional. Vezi combinaţia de accente cromate şi caracteristici ergonomice de excepţie. Fiind creat ca să nu ți se abată privirea de la drum, acesta este o parte naturală a experienţei interfeței om - mașină.


Enlarge

Centru de informații pentru șofer cu ecran de 3,5 inch

Ecranul de bază alb-negru de 3,5 inch dovedeşte faptul că la Insignia nu există nivelul de bază ca atare. Ecranul te ține la curent, oferind informaţii provenite de la computerul de bord, ce includ consumul de carburant, detalii referitoare la călătorie şi sisteme de asistență.


Enlarge

Centru de informații pentru șofer cu ecran de 4,2 inch

Ecranul color de 4,2 inch afişează toate informaţiile uzuale provenind de la computerul de bord şi în plus cele referitoare la controlul sistemului audio, funcţiilor telefonului, sistemul de navigaţie şi asigură accesul la toate funcţiile tale preferate, fiind uşor de utilizat prin intermediul comenzilor de pe volan.


Enlarge

Centru de informații pentru șofer cu ecran de 8 inch

Mare, cu afișaj clar, color și asigurând o mulţime de informații, acesta este ecranul de 8 inch de înaltă rezoluție al centrului de informații pentru șofer din spatele volanului. A fost creat şi poziționat astfel încât să prezinte în mod direct, grafic şi cu precizie fiecare aspect ce ține de informații, comunicare și comenzi. În cazul în care comuți de la modul Tour la modul Sport, acesta trece de la afișajul digital la cel analogic şi afișează în mod explicit informații referitoare la sistemele autovehiculului.


Enlarge

Radio R300

Câte funcţii de infotainment doreşti? Versiunea de bază R300 are un ecran color de 4,2 inch, 7 difuzoare şi 25 de presetări. Intrarea auxiliară şi portul USB sunt oferite standard. Puterea sistemului audio este de 4x20 W, sunt posibile șase presetări pentru sunet și reglarea volumului și a bassului se efectuează în funcție de viteză.


Enlarge

R400 cu Bluetooth®

R400 porneşte de la specificaţiile modelului R300 şi adaugă comenzile de pe volan şi interfaţa Bluetooth® pentru efectuare de apeluri hands-free și streaming audio. Dacă ai un program complex sau aglomerat, îţi asigură tot ce îţi trebuie pentru a-l menţine la zi şi sub control.


Enlarge

IntelliLink Touch R700

Îţi prezentăm sistemul IntelliLink. Sistemul Touch R700 IntelliLink îţi asigură posibilitatea de a integra toate funcţiiile smartphone-ului sau tabletei pe care le utilizezi cel mai mult direct în cadrul interfeţei utilizatorului autovehiculului Insignia. Astfel, poţi controla aceste funcţii prin intermediul ecranului tactil color de 8 inch.

 

Ecranul tactil permite până la opt aplicaţii per ecran şi are un buton confortabil „Înapoi” sau „Acasă” pentru a reveni la ecranul de pornire. Numărul de ecrane depinde de elementele introduse de tine. Vei găsi şi o bară de aplicaţii, cu ajutorul căreia poţi trece direct de la o aplicaţie la alta, fără a trece prin ecranul de pornire. De asemenea, poţi configura ecranul de pornire conform preferinţelor tale. Pot fi stocate, accesate sau şterse cu uşurinţă un număr de până la 60 de configuraţii favorite, posturi radio, piese muzicale, numere de telefon etc.

 

Este disponibilă, de asemenea, o funcţie de recunoaştere vocală, precum şi posibilitatea de a utiliza tastatura tactilă montată pe partea inferioară a consolei centrale pentru a selecta posturile radio, a introduce setările favorite şi a efectua apeluri telefonice. Acest lucru înseamnă de fapt că există patru moduri de a controla sistemul de infotainment: vocal, prin comenzile de pe volan, prin ecranul tactil şi cu ajutorul tastaturii tactile opţionale cu funcţie de recunoaştere a scrisului de mână. Alegerea îţi aparţine.

 

În funcţie de modelul de smartphone, SMS-urile primite sunt citite şi poţi trimite răspunsuri redactate anterior cu o apăsare de buton.

 

De altfel, pe lângă toată această tehnologie, sistemul radio însuşi este excepţional. Calitatea sunetului este impresionantă. Sunt incluse un port USB, o intrare auxiliară, o funcţie de comandă vocală pentru toate sursele, funcţia de efectuare de apeluri hands-free via Bluetooth® şi o funcţie de recunoaştere vocală pentru telefon. DAB/DAB+ şi DMB-R sunt opţionale.


Enlarge

IntelliLink Navi 900

Navi 900 IntelliLink oferă toate tehnologiile sistemului Touch R700 IntelliLink pentru integrarea universală a smartphone-urilor via Bluetooth® şi adaugă funcţii revoluţionare pentru navigaţie. Harta poate fi comutată între 2D şi 3D, iar funcţia continuă de zoom şi derulare oferă o orientare clară.

 

După cum vei descoperi, introducerea destinaţiilor este o joacă de copil. Pe lângă ecranul tactil color de 8 inch, poţi utiliza comenzi vocale scurte, de exemplu „Londra Mainstreet nr. 22” sau tastatura tactilă opţională, uşor accesibilă din spatele manetei schimbătorului. Cu ajutorul acesteia puteţi controla cursorul pentru a selecta pe ecran orice element cu gesturile obişnuite utilizate pentru smartphone-uri şi tablete. Tastatura tactilă are şi o funcţie de recunoaştere a scrisului de mână, pentru a introduce o adresă sau un număr de telefon. Indiferent ce alegi, controlul este extrem de intuitiv şi nu distrage atenția șoferului de la drum.

 

Memoria flash internă asigură acces rapid la datele de navigaţie şi sistemul dinamic de navigație este disponibil cu RDS-TMC sau sistemele de plată echivalente în Marea Britanie şi Franţa. Poți naviga confortabil prin mesajele din trafic, deoarece sunt afişate integral pe ecran şi indicate pe hartă. Precizia sistemului este extinsă până la ghidarea pe benzile autostrăzilor.

 

Vei vedea că funcţiile de control ale sistemului audio se ridică la standardul celor ale sistemului Touch R700 IntelliLink și opțional poți beneficia de DAB/DAB+ și DMB-R și de un CD player.


Enlarge

Sistem audio BOSE®

Cu unităţile de nivel superior, sistemele IntelliLink Touch R700 şi IntelliLink Navi 900, poţi adăuga și mai multe caracteristici de lux sistemului audio BOSE® creat special. Acesta are 8 difuzoare de înaltă calitate. Datorită ieşirilor de 4x25 W şi 2x50 W și procesorului de sunet digital BOSE®, se asigură o claritate de sală de concerte şi sunet surround. Un avantaj major este faptul că poţi regla tonul conform propriilor preferinţe cu ajutorul egalizatorului grafic cu șase benzi.