Opel Insignia hatchback - Confort

Test Drive

Un test drive îți poate spune mai multe decât o mie de imagini. Fă clic aici pentru a experimenta realitatea.

Programează-te pentru un test drive

Link-uri utile

REDEFINIREA RAFINAMENTULUI ŞI A CONTROLULUI.

Opel Insignia combină materialele de înaltă calitate cu cele mai rafinate funcții ergonomice și tehnologii de ultimă generație pentru un nivel optim de confort, în orice moment, atât pentru șofer, cât și pentru pasagerii autovehiculului.

Enlarge

Scaune sport ergonomice AGR pentru şofer/pasagerul din faţă

Indiferent de cum sau cât de mult conduci, confortul scaunelor reprezintă o necesitate vitală. Scaunele sport ergonomice certificate de AGR (Campania pentru un spate sănătos), un centru german de excelenţă în materie de ergonomie, oferă o gamă amplă de posibilităţi de reglare, inclusiv suport lombar şi extensie pentru perna scaunului şi permit reglarea fină a poziţiei de şedere, conform nevoilor individuale de confort. Acestea sunt disponibile doar pentru şofer sau pentru şofer şi pasagerul din faţă.

 

La modelele superioare, pielea perforată de culoare negru și bej, cu sistem de încălzire și ventilație, funcția de reglare electrică și de memorie prin apăsarea unui simplu buton aduc Opel Insignia în clasa de lux, dar versiunea cu tapițerie din material textil și reglare manuală asigură același nivel de susținere ortopedică.


Enlarge

Sistem de climatizare şi volan îmbrăcat în piele și încălzit

Volan încălzit? Comenzi pentru încălzirea sau ventilaţia scaunului? Vei găsi comenzile grupate intuitiv, imediat lângă cele ale sistemului de climatizare şi ale dispozitivelor de dezaburire. Sistemul electronic de climatizare pe două zone are ecrane tactile capacitive pentru un control intuitiv, asigurând un plus de confort pentru şofer şi pasagerul din faţă. Acest lucru oferă un confort maxim, indiferent că doreşti să încălzeşti dimineţile reci sau să răcoreşti aerul după-amiezelor toride.


Enlarge

Sistemul avansat de asistare la parcare

Sistemul avansat de asistență la parcare utilizează senzori montați în bara de protecție față și spate pentru a detecta un loc de parcare adecvat și pentru a te ghida în timpul manevrelor de parcare prin imagini afișate pe ecranul central. Activat prin apăsarea unui buton, sistemul este comandat prin computer și poate, de asemenea, să detecteze obstacolele. Mesajele scrise și imaginile indică unghiurile de virare și direcția. Sistemul permite o parcare paralelă perfectă, chiar și în spații înguste.


Enlarge

Frână de parcare electrică

Frâna de parcare electrică acționată printr-o simplă atingere a modelului Opel Insignia oferă mai multă siguranță la parcare și necesită mai puțin efort din partea șoferului. De asemenea, în combinație cu sistemele de asistență la pornirea în rampă Hill Start Assist și Hill Hold, ambele prevenind alunecarea autovehiculului în spate atunci când este oprit în rampă, aceasta vă oferă o conducere lină, fără efort în condiții de confort și siguranță sporite.


Enlarge

Open & Start

Sistemul de acces fără cheie al modelului Opel Insignia sporeşte confortul în utilizarea zilnică şi asigură o protecţie eficientă anti-furt. Sistemul de deschidere şi pornire recunoaşte unitatea de identificare a şoferului (UID) prin intermediul antenelor din mânerele portierelor faţă şi bara de protecţie faţă. Acesta deblochează toate uşile dacă este apăsat mânerul oricăreia dintre acestea. În cazul sistemului Start/Stop fără cheie, unitatea de identificare a şoferului este recunoscută prin intermediul antenelor din interiorul autovehiculului. Nu există un buton de contact convenţional, volanul este blocat şi deblocat electronic. Motorul este pornit şi oprit fără a fi necesară vreo cheie, doar utilizând butonul START/STOP. Dacă este necesar, portiera şoferului poate fi deschisă şi manual, utilizând cheia pliabilă integrată în unitatea de identificare a şoferului.


Enlarge

Soluții de depozitare inteligente

Modelul Opel Insignia este prevăzut cu buzunare și compartimente de depozitare confortabile aflate la îndemâna șoferului și a pasagerilor. Printre avantaje se numără buzunarele pentru hărți de pe spătarele scaunelor, buzunarele de pe uși, un compartiment de depozitare pe partea șoferului, suporturi pentru pahare în față și în spate, un torpedo de mari dimensiuni și un spațiu de depozitare în cotiera centrală spate. Vrei să folosești computerul sau un alt dispozitiv electronic? O priză de 230 V poate fi amplasată în consola podea ca dotare specială.


Enlarge

Portbagaj

Cu un volum de încărcare de 530 l, Opel Insignia dispune de unul dintre cele mai încăpătoare portbagaje din clasa sa. Capacitatea acestuia este cu siguranță mai mult decât suficientă atât pentru un weekend în afara orașului, cât și pentru a-ți satisface nevoile de afaceri sau activitățile de petrecere a timpului liber. Bancheta spate rabatabilă fracționat 60:40 permite mărirea volumului de încărcare până la 1470 l, fără a fi necesară deplasarea tetierelor.