Opel Insignia hatchback - Design

Test Drive

Un test drive îți poate spune mai multe decât o mie de imagini. Fă clic aici pentru a experimenta realitatea.

Programează-te pentru un test drive

Link-uri utile

INCONFUNDABILUL INSIGNIA.

Una dintre cele mai puternice şi uşor de recunoscut caracteristici ale unui design de excepţie este rafinamentul. Descoperă ce mult poate însemna aceasta explorând liniile sculpturale şi interiorul superb.

Enlarge

Design exterior

În partea din faţă, grila radiatorului este mai definită, iar elementele cromate sunt doar cu puţin mai pronunţate. Farurile sunt mai stilate, la fel ca şi proiectoarele de ceaţă montate jos. Insignia. Este modern şi elegant.

 

Stilul fluid modern, subliniat de detaliile atrăgătoare precum profilul sculptat al farurilor, luminile spate cu LED-uri, luminile diurne cu motivul aripii și benzile de protecție laterale cu motivul „tăișului” specifice mărcii Opel păstrează modelul Insignia proaspăt.

 

Aerodinamica remarcabilă, postura lată și proporțiile clasice contribuie la crearea unui design atrăgător unic. Acestea asigură, de asemenea, o liniște interioară, o ținută de drum excelentă și un spațiu generos. Cine a spus că frumusețea este doar la exterior?


Enlarge

Design interior

Deschide portiera oricărui autovehicul Insignia şi vei sesiza imediat calitatea şi caracteristicile de design. Observă cum panoul de instrumente caracteristic sub formă de aripă alunecă spre panourile portierelor şi ce atmosferă intimă şi bine organizată creează. Acelaşi lucru este valabil şi pentru spaţiul de depozitare.

 

Remarcă modul în care tehnologiile moderne, cum ar fi centrul de informații pentru șofer şi ecranele de 8 inch, ecranul tactil montat jos, comenzile de pe volan, tastatura tactilă şi multe altele sunt adaptate perfect calităţilor tradiţionale…


Enlarge

Luxul asigurat de tapițeria din piele

Fiind naturală, elegantă şi confortabilă, pielea naturală asigură o ambianţă veritabilă de lux. Tapiţeria premium din piele fină nappa de înaltă calitate, de culoare „Brandy” sau Negru Jet „Indian Night” asigură o atmosferă de înaltă clasă, sporită şi mai mult de paspoalul tradiţional contrastant. Perforată pentru ventilaţia scaunelor sau neperforată, pentru o eleganţă maximă, aceasta generează o atracţie de neconfundat.


Enlarge

Opel Insignia drive!

Fiind creat pe baza caracteristicilor autovehiculului Insignia Edition şi dispunând de acelaşi nivel generos de dotări, Insignia drive! model este o dovadă de stil, cu textura şi senzaţia minunată oferită de scaunele exclusiviste Wega/Atlantis. Pentru un nivel şi mai mare de confort, scaunele sport ergonomice Opel cu certificare AGR, cu tapiţerie din material textil sau piele asigură o protecţie de durată a spatelui, pe distanţe lungi.