Compatibilitate Bluetooth®

Vrei să folosești dispozitivul mobil confortabil și în siguranță în mașină? Aici găsești maimulte informații despre apeluri hands-free, streaming de muzică și altele.

Telefoane mobile compatibile

OPEL Insignia.

Hatchback de înaltă tehnologie.

Opel Insignia combină aspectul sportiv apreciat cu caracterul practic al unui autovehicul cu 5 uși. Revoluționar atât din punct de vedere tehnic, cât și tehnologic, acesta adaugă performanță dinamică la flexibilitatea remarcabilă a interiorului. Motoarele ecoFLEX excepțional de ecologice ajută la protejarea mediului înconjurător, în timp ce calitatea premium a construcției îți protejează investiția. Descoperă ce îl face atât de special.

 

  • Design revoluționar
  • Un nivel ridicat de confort
  • Gamă vastă de sisteme de asistență pentru șofer
  • Interfaţă om-maşină avansată
  • Ţinută de drum impresionantă
  • Nivel superior de siguranță
Opel Insignia hatchback - HMI & Infotainment

Enlarge

Un model sofisticat şi rafinat, care inspiră

Atrăgător, distractiv și extraordinar de practic, Insignia îți ușurează viaţa, fie că este vorba de afaceri, familie sau petrecerea timpului liber.


Enlarge

Confort cu stil până în cel mai mic detaliu

Linii impetuoase, materiale de înaltă calitate şi un caracter ergonomic pe măsură care așază totul la îndemână şi la vedere. Bine ai venit la bordul Insignia hatchback unde eşti întotdeauna la clasa întâi, indiferent unde ai sta.


Enlarge

Asistenţă 360°

Controlul este vital și indiferent când şi unde apare o situaţie de urgenţă Insignia poate fi gata să te transporte în siguranţă. Descoperă tehnologii care te protejează, sporesc confortul şi caracterul dinamic.


Enlarge

Putere şi control

Din punct de vedere dinamic, Insignia este cu mult înaintea autovehiculelor din clasa sa. Manevrabilitatea de excepţie şi motoarele puternice se îmbină cu o experienţă de conducere impresionantă.


Enlarge

Mai sigur, mai de încredere şi un nivel mai mare de securitate

Vremea dificilă, cu ceață, ploaie sau zăpadă este un fapt obișnuit al vieții. Acesta este motivul pentru care Insignia combină sistemele de siguranță activă și pasivă cu sisteme liniștitoare de asistență pentru șofer și un comportament excelent la rulare.


Enlarge

Informaţii puse la dispoziţie pentru tine

Prin tehnologia avansată care lucrează cu şi pentru tine, este afişată în mod clar, este uşor de accesat şi de utilizat, Opel Insignia asigură o interfaţă om - maşină perfectă, care îţi oferă informaţii detaliate şi control intuitiv.


Opel Insignia hatchback - Dinamică de conducere
Pașii următori

Mai multe informații despre Opel Insignia hatchback.