Opel Insignia Country Tourer - Design

Test Drive

Un test drive îți poate spune mai multe decât o mie de imagini. Fă clic aici pentru a experimenta realitatea.

Programează-te pentru un test drive

Link-uri utile

PERSONALITATE ȘI AVENTURĂ.

Înălțimea sporită a șasiului și protecția completă adaugă un spirit de aventură gamei de modele Opel Insignia. Privește designul atletic și interiorul luxos al modelului Opel Insignia Country Tourer.

Enlarge

Eleganță primară

După cum te-ai aștepta, modelul Opel Insignia Country Tourer preia liniile elegante, grila distinctivă și luminile de zi cu tehnologie LED ale modelului Sports Tourer. Apoi adaugă elementele care îl fac un crossover veritabil. De exemplu, partea frontală cu linii curbe ascendente și panourile de protecție a părții inferioare a caroseriei din spate, încadrate perfect de țevile de eșapament. Apoi mai sunt panourile de protecție solide pentru praguri și pasajele roților, care ajută la lățirea posturii și în același timp justifică înălțimea sporită a șasiului. Aspectul este atletic, aventuros și profesionist.


Enlarge

Design interior

Deschide portiera oricărui autovehicul Insignia Country Tourer şi vei sesiza imediat calitatea şi caracteristicile de design. Observă cum panoul de instrumente caracteristic sub formă de aripă alunecă spre panourile portierelor şi ce atmosferă intimă şi bine organizată creează. Acelaşi lucru este valabil şi pentru spaţiul de depozitare.

 

Remarcă modul în care tehnologiile moderne, cum ar fi centrul de informații pentru șofer de 8 inch şi ecranul tactil de infotainment de 8 inch, comenzile de pe volan, tastatura tactilă şi multe altele sunt adaptate perfect calităţilor tradiţionale…


Enlarge

Luxul asigurat de tapițeria din piele

Fiind naturală, elegantă şi confortabilă, pielea naturală asigură o ambianţă veritabilă de lux. Tapiţeria premium din piele fină nappa de înaltă calitate, de culoare „Brandy” sau Negru Jet „Indian Night” asigură o atmosferă de înaltă clasă, sporită şi mai mult de paspoalul tradiţional contrastant. Perforată pentru ventilaţia scaunelor sau neperforată, pentru o eleganţă maximă, aceasta generează o atracţie de neconfundat.