Opel Insignia Country Tourer - Dinamică de conducere

Test Drive

Un test drive îți poate spune mai multe decât o mie de imagini. Fă clic aici pentru a experimenta realitatea.

Programează-te pentru un test drive

Link-uri utile

SPAŢIU, GRAŢIE & PUTERE.

Modelul Opel Insignia Country Tourer combină cele mai avansate tehnologii cu un pachet de distribuție a puterii, suspensie și funcții de manevrabilitate pentru o călătorie plăcută în fiecare moment.

 

Citește în continuare pentru a afla mai multe detalii despre caracteristicile excepționale de conducere dinamică și inovațiile tehnologice ale modelului Insignia Country Tourer, precum șasiul FlexRide și sistemul de tracțiune integrală adaptivă, combinate cu transmisiile potrivite.

Enlarge

Șasiul FlexRide

Cel mai bun sistem electronic de control al șasiului din această clasă de autovehicule aparţine, bineînţeles, modelului Insignia Country Tourer. Sistemul de Control al Modului de Rulare reacţionează în timp real la schimbarea condițiilor. În condiții extreme, sistemul FlexRide setează automat controlul continuu al amortizării (CDC) pentru a funcţiona împreună cu sistemul ABS cu 4 canale şi distribuţie electronică a forţei de frânare, sistemul de control al tracțiunii şi ESP®Plus, pentru a asigura cel mai mare nivel al siguranţei active disponibil.

 

În condiţii normale poţi selecta modul Sport, Tour sau Normal pentru ca stilul de conducere să fie în consonanță cu stările tale de spirit. Poţi, de asemenea, să-ți introduci preferinţele în setările modului Sport, pentru o personalizare la superlativ.

 

Această inteligenţă ieşită din comun este completată perfect de ingineria şasiului. Suspensia faţă HiPerStrut opţională practic elimină fenomenul de mișcare violentă a volanului provocată de cuplul ridicat la accelerare bruscă şi, de asemenea, limitează vibraţiile nedorite cauzate de suprafețe accidentate și alte obstacole. Suspensia spate multilink este, la rândul său, perfect adaptată la sistemul FlexRide. Întregul ansamblu este perfect echilibrat pentru a-ţi asigura siguranţă, confort şi plăcerea de a conduce.


Enlarge

Tracțiune integrală adaptivă

Modelul Insignia Country Tourer poate fi comandat cu tracțiune pe puntea față sau tracțiune integrală adaptivă, pentru o performanță generală excelentă a crossoverului. Datorită acestui sistem, cuplul este distribuit automat nu doar între puntea față și puntea spate, ci și între roțile stânga și dreapta din spate, oferind tracțiune maximă, stabilitate și dinamică de conducere excepțională.

 

Pentru cei care își doresc rafinamentul tehnic suplimentar al suspensiei față HiPerStrut, aceasta este disponibilă cu motorul 2.0 Turbo ECOTEC® de 184 kW (250 cp) și cuplu de 400 Nm cu injecţie directă.

 

Sistemul de tracțiune integrală adaptivă este complet compatibil cu șasiul adaptiv FlexRide și toate celelalte sisteme de control dinamic ale Opel Insignia Country Tourer.


Aspect atletic – putere uniformă

Patru motoare excelente asigură puterea modelului Opel Insignia Country Tourer. Alege-l pe cel care ți se potrivește cel mai bine. Puterea uniformă și înfrânată și rezervele masive de cuplu gestionate de tracțiunea integrală adaptivă de la Opel te vor ajuta să călătorești cu stil, fără să te coste o avere.

 

Află mai multe detalii...


Generația de motoare Turbo ECOTEC® cu injecție directă

Insignia Country Tourer lansează, de asemenea, o generație complet nouă de motoare Opel pe benzină. Unitatea 1.6 Turbo ECOTEC® cu injecție directă (Spark Ignition Direct Injection) şi Euro 6 este ecologică, având o putere de 125 kW (170 cp) și un cuplu de până la 280 Nm (cu funcție overboost), printre cele mai bune valori din clasa sa. Aceasta asigură o accelerație deosebit de lină, putere și funcţionare silențioasă la turații foarte reduse, combinate cu o putere maximă mare și printre cele mai mici niveluri ale emisiilor de CO2 și consumului de carburant din clasa sa de cilindree.

Fratele său mai mare 2.0 Turbo ECOTEC® cu injecție directă dezvoltă o putere deosebit de eficientă de 184 kW (250 cp) și generează un cuplu de până la 400 Nm. Aceste valori ale puterii și cuplului îl fac cel mai bun motor din clasa sa, şi, la fel ca în cazul unității 1.6, stabilește noi standarde și în materie de rafinament. În plus, caracteristicile sale de rulare relaxată, cu un cuplu ridicat, se potrivesc perfect cu abilitățile de conducere pe orice tip de teren ale modelului Insignia Country Tourer.


Motoare diesel

Modelul Opel Insignia Country Tourer asigură rafinament absolut, indiferent ce tip de carburant alegi. Două versiuni diesel de ultimă generație cu emisii ultra-scăzute și consum mic de carburant propulsează crossoverul Insignia cu un nivel minim de zgomot și economie maximă. Versiunea de înaltă performanță 2.0 BiTurbo CDTI dezvoltă o putere amplă de 143 kW (195 cp) și generează un cuplu de 400 Nm utilizând două turbocompresoare care funcționează întotdeauna la un nivel maxim de eficiență, fie împreună, fie separat. Nici motorul 2.0 CDTI nu este mai prejos, combinând o putere de 120 kW (163 cp) cu un cuplu de până la 350 Nm (380 Nm cu funcție overboost). Ambele sunt disponibile cu transmisia automată cu 6 trepte de viteză compactă și super eficientă de la Opel. Dacă preferi transmisia manuală, motorul 2.0 CDTI de 125 kW (170 cp) cu Euro 6 şi tehnologie BlueInjection este o alternativă ultra-ecologică.


Enlarge

Tehnologie ecoFLEX

Îți dorești să reduci în mod activ poluarea. Și noi ne dorim același lucru. Vestea bună este că tehnologia ecoFLEX îți permite să faci acest lucru alegând modelul Opel Insignia Country Tourer. Putând fi montat pe motoarele Euro 6 1.6 Turbo ECOTEC® cu injecție directă şi 2.0 Turbo ECOTEC® cu injecție directă sau pe 2.0 CDTI cu putere de 120 kW (163 cp), sistemul Opel Start/Stop reduce emisiile la zero, oprind motorul atunci când autovehiculul staționează.


Enlarge

Transmisii

Toate variantele modelului Opel Insignia Country Tourer sunt prevăzute cu transmisii cu 6 trepte de viteză. Transmisia automată este prevăzută cu funcția ActiveSelect® pentru o comutare secvențială a treptelor de viteză. Transmisiile manuale cu 6 trepte de viteză sunt optimizate pentru a reduce frecarea şi a asigura precizie în comutarea treptelor de viteză. În fond, arhitectura optimă și precizia tuturor transmisiilor asigură o conducere mai relaxată, mai economică și mult mai plăcută.


1:

Consum de carburant în l/100 km: urban 11,5–5,7, extraurban 6,6–3,8, mixt 8,4–4,5; emisii de CO2 în g/km: în regim mixt 197–119.

 

În conformitate cu regulamentele R (CE) nr. 715/2007 şi R (CE) nr. 692/2008 (în versiunile în vigoare).