Opel Insignia Country Tourer - Siguranță

Test Drive

Un test drive îți poate spune mai multe decât o mie de imagini. Fă clic aici pentru a experimenta realitatea.

Programează-te pentru un test drive

Link-uri utile

SUPERIOR DIN PUNCT DE VEDERE AL SIGURANŢEI ACTIVE ŞI AL SIGURANŢEI PASIVE.

Datorită tehnologiei care oferă mai multă siguranţă, călătoria devine mai confortabilă. Insignia Country Tourer se află în fruntea acestei tehnologii.

Enlarge

Siguranță pasivă

Pe lângă faptul că este prevăzut cu sisteme de siguranță active de ultimă generație, modelul Opel Insignia Country Tourer își protejează pasagerii și prin tehnologii de siguranță pasivă exemplare. Oțelurile extrem de rezistente, rigiditatea, caracteristicile de deformare, zonele de deformare amplasate strategic și căile de absorbție a energiei în cazul unui impact prevăzute pentru modelul Opel Insignia Country Tourer alcătuiesc una dintre cele mai performante structuri de siguranță existente în prezent pe piață. În interiorul autovehiculului, airbagurile frontale sunt declanșate în două trepte pentru a evita leziunile cauzate de o umflare prea rapidă, iar airbagul pasagerului din față poate fi dezactivat prin simpla apăsare a unui buton. Airbagurile laterale asigură protecția în cazul coliziunilor laterale și tentativelor de furt. Alături de airbagurile-cortină, care se întind pe întreaga suprafață a geamurilor, sunt disponibile opțional și airbaguri laterale pentru locurile din spate.

 

Datorită atenției acordate celor mai mici detalii și nivelului ridicat de siguranță generală, modelul Insignia Country Tourer a obținut un punctaj maxim de 5 stele în cadrul testelor de impact NCAP.

 

  • Printre alte funcții de siguranță pasivă, Insignia Country Tourer mai include:
  • Pretensionatoare duble pentru centurile de siguranță ale scaunelor din față pentru o protecție sporită.
  • Sistem de eliberare a pedalei pentru a evita rănirea la nivelul picioarelor
  • Tetiere active pentru scaunele din față, pentru a asigura protecție în zona gâtului și coloanei
  • Sistemul de monitorizare a presiunii în pneuri (TPMS) pentru fiecare roată individuală