Compatibilitate Bluetooth®

Vrei să folosești dispozitivul mobil confortabil și în siguranță în mașină? Aici găsești maimulte informații despre apeluri hands-free, streaming de muzică și altele.

Telefoane mobile compatibile

Opel Insignia COUNTRY TOURER.

Modelul estate excelent pentru oraș și zone rurale.

Când devine caracterul practic elegant? Privește cu atenție autovehiculul Opel Insignia Country Tourer și vei afla răspunsul. Crossover-ul moștenește eleganța modelului Sports Tourer, adaugă ornamente de protecție solide și oferă un nou mod de deplasare. Fiind adecvat atât pentru oraș, cât și pentru zone rurale, spațios, luxos, avansat din punct de vedere tehnic și tehnologic, modelul Country Tourer este cu mult înaintea autovehiculelor din clasa de preț din care face parte.

 

Merge oriunde îți dorești, atunci când îți dorești. La bordul modelului Opel Insignia Country Tourer te poți relaxa și bucura de noi orizonturi în condiții de confort. Printre caracteristicile sale remarcabile se numără:

  • Design revoluționar
  • Confort superior
  • Gamă vastă de sisteme de asistență pentru șofer
  • Motoare puternice și tracțiune integrală superioară
  • Siguranță activă și pasivă remarcabile


Enlarge

Aventuros, distins și rafinat

Liniile clare, înălțimea șasiului mult mărită, scuturile de protecție față și spate pentru caroserie și acoperirile solide în culoarea antracitului pentru a proteja pragurile și pasajele roților fac dovada puterii și personalității sale. Modelul Opel Insignia Country Tourer nu este creat cu siguranță pentru persoane slabe de înger.


Enlarge

Confort pentru muncă sau distracţie

Linii impetuoase, materiale de înaltă calitate și un caracter ergonomic pe măsură care așază totul la îndemână și la vedere. Bine ai venit în interiorul modelului Insignia Country Tourer unde organizarea, depozitarea și spaţiul lucrează în favoarea ta!


Enlarge

Puternic, fiabil şi stabil

Controlul este vital și indiferent când și unde apare o situaţie de urgenţă modelul Insignia Country Tourer poate fi gata să te transporte în siguranţă. Descoperă tehnologii care te protejează, sporesc confortul şi caracterul dinamic.


Enlarge

Redefinirea mobilităţii şi a dinamicii

Din punct de vedere dinamic, modelul Insignia Country Tourer este cu mult înaintea autovehiculelor din clasa sa. Manevrabilitatea de excepție și motoarele puternice se îmbină cu o experiență de conducere impresionantă.


Enlarge

Mai sigur, mai de încredere şi un nivel mai mare de securitate

Vremea dificilă, cu ceață, ploaie sau zăpadă face parte din viaţa cotidiană. Acesta este motivul pentru care Insignia Country Tourer combină sistemele de siguranță activă și pasivă cu sisteme liniștitoare de asistență pentru șofer și un comportament excelent la rulare.


Enlarge

Informaţii puse la dispoziţie pentru tine

Prin tehnologia avansată care lucrează cu și pentru tine, este afișată în mod clar, este uşor de accesat şi de utilizat, Opel Insignia Country Tourer asigură o interfață om - maşină (HMI) perfectă, care îți oferă informații detaliate şi control intuitiv.


Opel Insignia Country Tourer - Pașii următori
Pașii următori

Mai multe informații referitoare la modelul Opel Insignia Country Tourer.