Opel Insignia Sports Tourer - Confort

Test Drive

Un test drive îți poate spune mai multe decât o mie de imagini. Fă clic aici pentru a experimenta realitatea.

Programează-te pentru un test drive

Link-uri utile

O NOUĂ DEFINIȚIE PENTRU SPAŢIU, CONFORT ȘI COMODITATE.

Opel Insignia Sports Tourer combină materialele de înaltă calitate cu cele mai rafinate funcții ergonomice și tehnologii de ultimă generație pentru un nivel optim de confort, în orice moment, atât pentru șofer, cât și pentru pasagerii autovehiculului.

Enlarge

Scaun sport ergonomic

Indiferent de cum sau cât de mult conduci, confortul scaunelor reprezintă o necesitate vitală. Scaunele sport ergonomice certificate de AGR (Campania pentru un spate sănătos), un centru german de excelenţă în materie de ergonomie, oferă o gamă amplă de posibilităţi de reglare, inclusiv suport lombar şi extensie pentru perna scaunului şi permit reglarea fină a poziţiei de şedere, conform nevoilor individuale de confort. Acestea sunt disponibile doar pentru şofer sau pentru şofer şi pasagerul din faţă.

 

La modelele superioare, pielea perforată de culoare negru și bej, cu sistem de încălzire și ventilație, funcția de reglare electrică și de memorie prin apăsarea unui simplu buton aduc Opel Insignia Sports Tourer în clasa de lux, dar versiunea cu tapițerie din material textil și reglare manuală asigură același nivel de susținere ortopedică.


Enlarge

Sistem de climatizare şi volan îmbrăcat în piele și încălzit

Volan încălzit? Comenzi pentru încălzirea sau ventilaţia scaunului? Vei găsi comenzile grupate intuitiv, imediat lângă cele ale sistemului de climatizare şi ale dispozitivelor de dezaburire. Sistemul electronic de climatizare pe două zone are ecrane tactile capacitive pentru un control intuitiv, asigurând un plus de confort pentru şofer şi pasagerul din faţă. Acest lucru oferă un confort maxim, indiferent că doreşti să încălzeşti dimineţile reci sau să răcoreşti aerul după-amiezelor toride.


Enlarge

Sistemul avansat de asistare la parcare

Sistemul avansat de asistență la parcare utilizează senzori montați în bara de protecție față și spate pentru a detecta un loc de parcare adecvat și pentru a te ghida în timpul manevrelor de parcare prin imagini afișate pe ecranul central. Activat prin apăsarea unui buton, sistemul este comandat prin computer și poate, de asemenea, să detecteze obstacolele. Mesajele scrise și imaginile indică unghiurile de virare și direcția. Sistemul permite o parcare paralelă perfectă, chiar și în spații înguste.


Enlarge

Frână de parcare electrică

Frâna de parcare electrică, acționată printr-o simplă atingere, a autovehiculului Opel Insignia Sports Tourer oferă mai multă siguranță la parcare și necesită mai puțin efort din partea șoferului. De asemenea, în combinație cu sistemele de asistență la pornirea în rampă Hill Start Assist și Hill Hold, ambele prevenind alunecarea autovehiculului în spate atunci când este oprit în rampă, aceasta vă oferă o conducere lină, fără efort, în condiții de confort și siguranță sporite.


Enlarge

Deschidere şi pornire

Sistemul de acces fără cheie al autovehiculului Opel Insignia Sports Tourer sporeşte confortul în utilizarea zilnică şi asigură o protecţie eficientă anti-furt. Sistemul de deschidere şi pornire recunoaşte unitatea de identificare a şoferului (UID) prin intermediul antenelor din mânerele portierelor faţă şi bara de protecţie faţă. Acesta deblochează toate uşile dacă este apăsat mânerul oricăreia dintre acestea. În cazul sistemului Start/Stop fără cheie, unitatea de identificare a şoferului este recunoscută prin intermediul antenelor din interiorul autovehiculului. Nu există un buton de contact convenţional, volanul este blocat şi deblocat electronic. Motorul este pornit şi oprit fără a fi necesară vreo cheie, doar utilizând butonul START/STOP. Dacă este necesar, portiera şoferului poate fi deschisă şi manual, utilizând cheia pliabilă integrată în unitatea de identificare a şoferului.


Enlarge

Soluții de depozitare inteligente

Autovehiculul Opel Insignia Sports Tourer este prevăzut cu buzunare și compartimente de depozitare confortabile aflate la îndemâna șoferului și a pasagerilor. Printre avantaje se numără buzunarele pentru hărți de pe spătarele scaunelor, buzunarele de pe uși, un compartiment de depozitare pe partea șoferului, suporturi pentru pahare în față și în spate, un torpedo de mari dimensiuni și un spațiu de depozitare în cotiera centrală spate. Vrei să folosești computerul sau un alt dispozitiv electronic? O priză de 230 V poate fi amplasată în consola podea ca dotare specială.


Enlarge

Spațiu de încărcare flexibil

Portbagajul adânc și pragul de încărcare cu înălțime redusă facilitează încărcarea autovehiculului Opel Insignia Sports Tourer. De asemenea, acesta este simplu de configurat. Scaunele spate fracționabile 60:40 cu funcție de suplimentare a capacității de încărcare pot fi rabatate în doar câteva secunde, fără ca tetierele să fie demontate. Rezultatul este un volum de încărcare impresionant, de 1.530 l.

 

Chiar și cu scaunele spate ocupate, un volum de 540 l fără obstrucții oferă destul spațiu pentru afaceri, activități recreative sau vacanțe cu familia. Pentru protejarea încărcăturii și a interiorului sunt disponibile patru inele de fixare.

 

O caracteristică utilă autovehiculului Insignia Sports Tourer care face viaţa mai uşoară este podeaua rabatabilă a compartimentului pentru bagaje, dotare opţională. O tragi în exterior pentru a aşeza bagajele, o glisezi înapoi fără efort, tragi din nou în exterior pentru a descărca. Este simplu! Fără manevre dificile potențial dureroase cu obiecte sau bagaje grele sau greu de manevrat.


Enlarge

Sistemul FlexOrganizer®

Sistemul modular FlexOrganizer® include numeroase elemente de transport și depozitare pentru a asigura un nivel maxim de flexibilitate și diferite posibilități de utilizare.

 

În imagine sunt prezentate cutia de service, adaptoarele de fixare și plasa de siguranță din partea laterală a portbagajului. Grilajul protector pentru câini pentru delimitarea animalului tău de companie de zona pentru bagaje reprezintă un alt accesoriu disponibil pentru portbagajul modelului Opel Insignia Sports Tourer.


Hayon acționat electric

Hayonul acţionat electric poate fi deschis şi închis automat, fiind acţionat de o pompă hidraulică. Acesta poate fi activat de la butonul de pe mânerul exterior, pentru deschidere şi prin apăsarea zonei de închidere, pentru închidere. Poate fi acţionat şi cu ajutorul cheii sau de la un buton de pe uşa şoferului. În plus, hayonul poate fi deschis sau închis şi manual.

 

Comanda electronică oferă posibilitatea pre-programării, pentru a evita lovirea tavanului garajului sau pentru a opri hayonul în orice poziţie, prin apăsarea unui buton.