Compatibilitate Bluetooth®

Vrei să folosești dispozitivul mobil confortabil și în siguranță în mașină? Aici găsești maimulte informații despre apeluri hands-free, streaming de muzică și altele.

Telefoane mobile compatibile

OPEL Insignia SPORTS TOURER.

Varianta station wagon de înaltă tehnologie.

Autovehiculul Opel Insignia Sports Tourer combină aspectul atrăgător cu versatilitatea unui model break. Revoluționar atât din punct de vedere tehnic, cât și tehnologic, acesta adaugă performanță dinamică la flexibilitatea remarcabilă a interiorului. Motoarele ecoFLEX excepțional de ecologice ajută la protejarea mediului înconjurător, în timp ce calitatea premium a construcției îți protejează investiția. Descoperă ce îl face atât de special.

 

  • Design revoluționar
  • Un nivel ridicat de confort
  • Gamă vastă de sisteme de asistență pentru șofer
  • Interfaţă om-maşină avansată
  • Ţinută de drum impresionantă
  • Nivel superior de siguranță
Opel Insignia Sports Tourer - HMI & Infotainment

Enlarge

Incitant, practic şi rafinat

Atrăgător, distractiv și extraordinar de practic, Insignia Sports Tourer îți ușurează viaţa, fie că este vorba de afaceri, familie sau petrecerea timpului liber.


Enlarge

Confort pentru muncă sau distracţie

Linii impetuoase, materiale de înaltă calitate şi un caracter ergonomic pe măsură care așază totul la îndemână şi la vedere. Bine ai venit în interiorul autovehiculului Insignia Sports Tourer unde organizarea, depozitarea şi spaţiul lucrează în favoarea ta.


Enlarge

Puternic, fiabil şi stabil

Controlul este vital și indiferent când şi unde apare o situaţie de urgenţă, autovehiculul Insignia Sports Tourer poate fi gata să te transporte în siguranţă. Descoperă tehnologii care te protejează, sporesc confortul şi caracterul dinamic.


Enlarge

Redefinirea mobilităţii şi a dinamicii

Din punct de vedere dinamic, autovehiculul Insignia Sports Tourer este cu mult înaintea autovehiculelor din clasa sa. Manevrabilitatea de excepţie şi motoarele puternice se îmbină cu o experienţă de conducere impresionantă.


Enlarge

Mai sigur, mai de încredere şi un nivel mai mare de securitate

Vremea dificilă, cu ceață, ploaie sau zăpadă face parte din viaţa cotidiană. Acesta este motivul pentru care Insignia Sports Tourer combină sistemele de siguranță activă și pasivă cu sisteme liniștitoare de asistență pentru șofer și un comportament excelent la rulare.


Enlarge

Informaţii puse la dispoziţie pentru tine

Prin tehnologia avansată care lucrează cu și pentru tine,  afișată în mod clar, ușor de accesat și de utilizat, autovehiculul Opel Insignia Sports Tourer asigură o  nterfață om - mașină (HMI) perfectă, care îți oferă informații detaliate și control intuitiv.


Opel Insignia Sports Tourer - Pașii următori
Pașii următori

Mai multe informații referitoare la autovehiculul Opel Insignia Sports Tourer.