Opel Movano - Design și variante

Test Drive

Un test drive îți poate spune mai multe decât o mie de imagini. Fă clic aici pentru a experimenta realitatea.

Programează-te pentru un test drive

Link-uri utile

Autovehicule pentru transport persoane multifuncționale.

3 lungimi, 2 înălțimi și un potențial de configurare complet flexibil. De la 6 locuri la 16 pasageri, Opel Movano Combi și Bus își pun designul modern distinctiv să lucreze pentru tine.

Eficiență și aspect plăcut.

Fiecare Movano arată bine, dar în cazul unui model Combi sau Bus, geamurile laterale fumurii de dimensiuni mari adaugă și mai mult stil. Postura lată, pasajele roților pronunțate și eleganța generală lasă o impresie de profesionalism. Ușile cu deschidere mare asigură un acces facil. La interior este aceeași poveste. Spațiu maximizat, care poate fi luxos sau pragmatic, în funcție de alegerea ta. De asemenea, este ușor de reconfigurat. Un prieten pentru familii numeroase sau autovehicul pentru transport persoane confortabil pentru clienți ai hotelurilor, echipe sportive sau de proiect, modelul Movano adaugă eleganță practică și distincție prin design.


Enlarge

Combi

Uneori ai nevoie de spaţiu pentru transportul pasagerilor, uneori pentru încărcătură. În cele mai multe cazuri, vei avea nevoie de ambele. Datorită capacităţii flexibile de transport pasageri/încărcătură, autovehiculul Opel Movano

Combi reprezintă soluţia ideală. Disponibil cu 6 şi 9 locuri, 2 lungimi diferite şi 2 înălţimi ale plafonului, acesta este un autovehicul performant complet.


Enlarge

Bus

Opel Movano Bus oferă spaţiu pentru 16 sau 17 persoane. Acest autovehicul special conceput pentru transportul de persoane prezintă un rând de scaune duble pe o parte a culoarului şi un rând de scaune individuale pe cealaltă, pentru un nivel optim de confort şi facilitarea accesului. Interiorul capitonat în întregime, cu suporturi pentru bagaje montate la înălţime, iluminare tip limuzină şi duze de ventilaţie reglabile, disponibile opţional, a fost conceput pentru călătorii relaxante chiar şi pe distanţe lungi, în timp ce uşa laterală cu deschidere mare prevăzută cu o treaptă standard cu acţionare electrică facilitează accesul pasagerilor, care poate fi îmbunătăţit suplimentar prin ușa glisantă opţională cu acţionare electrică.