Opel Movano - Motoare şi transmisii

Test Drive

Un test drive îți poate spune mai multe decât o mie de imagini. Fă clic aici pentru a experimenta realitatea.

Programează-te pentru un test drive

Link-uri utile

MOTOARE DEOSEBIT DE EFICIENTE.

Cuplu sporit în gama de turații scăzute cu consum redus de carburant și emisii reduse. Pare imposibil? Modelul Opel Movano îți oferă acest lucru printr-o gamă de variante de motoare extrem de eficiente. Alege-o pe cea care se potrivește perfect pentru nevoile tale și alege varianta de caroserie dorită.

Enlarge

Gama de motoare

Modelele Movano Combi și Bus sunt disponibile cu motoare exclusiviste 2.3 CDTI BiTurbo echipate cu tehnologie BlueInjection pentru respectarea normei Euro 6. Poți alege între versiunea de 103 kW (140 cp) și 360 Nm sau cea de 125 kW (170 cp) și 380 Nm pentru Movano Combi și între motorul de 107 kW (145 cp) și 330 Nm sau cel de 120 kW (163 cp) și 380 Nm pentru Movano Bus. Toate aceste versiuni sunt echipate cu sistem Start/Stop în dotarea standard.


Enlarge

Tehnologia BiTurbo

Motoarele BiTurbo de înaltă tehnologie ale modelului Opel Movano îmbină avantajele unui turbocompresor de dimensiuni mici (răspuns rapid cu o putere și un cuplu ridicate la turaţii reduse) cu avantajele unui turbocompresor de dimensiuni mari (putere şi cuplu ridicat) la turaţie ridicată. Două intercoolere asigură o combustie ecologică şi eficientă. Rezultatul constă într-un cuplu constant de la turaţii reduse, putere sporită la turaţii mai mari ale motorului şi o economie excelentă.


Mod ECO

Dotare standard pentru motoarele BiTurbo, modul ECO reduce consumul de carburant cu până la 10%. Modul ECO este activat prin intermediul unui buton de pe planşa de bord şi este indicat printr-o lumină de semnalizare pe panoul de instrumente. În modul ECO

 

• cuplul și puterea motorului sunt reduse,
• răspunsul pedalei de accelerație este modificat,
• indicatorul pentru schimbarea treptelor de viteză semnalează când este momentul potrivit să schimbi într-o treaptă superioară pentru a reduce consumul de carburant,
• caracteristicile sistemului de climatizare sunt modificate.

 

Poți opri temporar modul ECO în orice moment prin apăsarea completă a pedalei de acceleraţie sau prin simpla dezactivare.

 

Din motive tehnice, modul ECO nu poate fi combinat cu opţiunea Turaţie sporită la ralanti.


Enlarge

Transmisie manuală cu 6 trepte de viteză

Toate motoarele sunt disponibile standard cu transmisia manuală cu 6 trepte. Comparativ cu transmisia cu 5 trepte de viteză, aceasta asigură un consum redus de carburant şi performanţă îmbunătăţită la conducere datorită unui raport de transmisie superior. Schimbătorul de viteze şi sincronizarea rafinată garantează o calitate excelentă la schimbarea treptelor de viteză.

 

O caracteristică remarcabilă este aceea că toate modelele au o lampă de semnalizare pentru schimbarea treptelor de viteză. Aceasta este situată pe panoul de instrumente şi indică momentul optim de schimbare a treptelor de viteză pentru o economie maximă de carburant.