Înapoi
Înainte
Înapoi
Înainte

Modelul OPEL Movano.

Oamenii. Cea mai importantă încărcătură.

Autovehiculele de transport persoane Opel Movano sunt concepute punând pe primul loc siguranța generală și confortul tuturor persoanelor de la bord.

 

Designul inteligent, economia și performanța excelente le transformă în partenerii ideali atunci când vine vorba de transportul mai multor persoane.

Vezi de ce.

  • Design și variante
  • Gamă cuprinzătoare
  • Șasiu avansat
  • Energie economică și ecologică
  • Siguranță convingătoare

Enlarge

Îţi satisface nevoile

Cu 2 lungimi și 2 înălțimi ale acoperișului, Opel Movano Combi asigură un transport confortabil pentru până la 9 persoane, plus un spațiu de încărcare flexibil pentru echipamentele acestora.

Opel Movano Bus transportă până la 16 pasageri într-o atmosferă asemănătoare unei aeronave datorită scaunelor individuale, spațiilor de depozitare de deasupra capului și orificiilor de ventilație reglabile pentru fiecare pasager.


Enlarge

Confort în mişcare

Proiectat să stabilească tendinţe în materie de confort pentru pasageri şi echipaj, modelul Opel Movano este echipat cu surprinzător de multe funcții avansate şi spaţii de depozitare folositoare. Nicio problemă, are sistem de climatizare. Sistem de iluminare şi ventilaţie pentru pasageri precum cel al unei aeronave? Nu trebuie decât să urci la bordul autovehiculului.


Enlarge

Protejează pasagerii şi încărcătura

ESP® oferă o sporire exponenţială a siguranţei. Este o dotare standard pentru toate modelele Opel Movano. Cea mai nouă versiune include, de asemenea, sistemul de asistare la pornirea în rampă (HSA), sistemul de prevenire a balansului remorcii (TSM) şi sistemul îmbunătăţit de control al tracţiunii (ETCS). Toate acestea înseamnă siguranţă la drum şi fac parte dintr-un program complet de securitate şi siguranţă.


Enlarge

Puterea de care ai nevoie

Motoarele BiTurbo puternice cu BlueInjection, sistem Start/Stop și alte tehnologii de economisire a carburantului și reducere a emisiilor, combină performanțele ridicate, fiabile cu o eficiență extraordinară.


Opel Movano - Paşii următori
Paşii următori

Mai multe informații despre modelul Opel Movano