Înapoi
Înainte
Înapoi
Înainte

Modelul OPEL Movano.

Sarcinile grele necesită un autovehicul comercial cu greutate.

Modelul Opel Movano este vedeta segmentului de furgoane. Gama impresionantă de variante, ampatamente, înălțimi și mase de încărcare propulsează modelul în fruntea segmentului. Variantele utilitare și cele pentru transportul de pasageri oferă un design inteligent, performanță și economie excelente și un nivel de confort de neegalat în clasa furgoanelor.

 

Modelul Opel Movano minimizează costurile și-ți sporește imaginea și confortul, fiecare detaliu având valențe practice. Vezi de ce.

  • Capacitate și spațiu de încărcare
  • Gamă cuprinzătoare
  • Șasiu avansat
  • Energie economică și ecologică
  • Siguranță convingătoare

Enlarge

Îţi satisface nevoile

Cu patru șasiuri de lungimi diferite, în trei variante de înălțime, cu tracțiune pe puntea față sau spate, gama din fabrică include de la modele panel van, la crew cab, basculante sau autovehicule pentru transport de persoane cu până la 17 locuri, orice ți-ai dori să faci, există un Opel Movano pentru asta. Și dacă nu există încă, poate apărea în curând. Gama de șasiuri și cabine crew cab oferă baza ideală pentru autovehicule cu destinație specială și conversiile efectuate de specialiștii de încredere de la Opel. În plus, expertul local în autovehicule comerciale Opel este pregătit și te așteaptă să-ți ofere cunoștințele tehnice de care ai nevoie pentru a valorifica la maxim acest potențial masiv.


Enlarge

Confort în mişcare

Proiectat să stabilească tendinţe în materie de confort pentru pasageri şi echipaj, modelul Opel Movano este echipat cu surprinzător de multe funcții avansate şi spaţii de depozitare folositoare. Nicio problemă, are sistem de climatizare. Sistem de iluminare şi ventilaţie pentru pasageri precum cel al unei aeronave? Nu trebuie decât să urci la bordul autovehiculului.


Enlarge

Protejează pasagerii şi încărcătura

ESP® oferă o sporire exponenţială a siguranţei. Este o dotare standard pentru toate modelele Opel Movano cu tracţiune pe puntea faţă şi spate. Cea mai nouă versiune include, de asemenea, sistemul de asistare la pornirea în rampă (HSA), sistemul de prevenire a balansului remorcii (TSM) şi sistemul îmbunătăţit de control al tracţiunii (ETCS). Toate acestea înseamnă siguranţă la drum şi fac parte dintr-un program complet de securitate şi siguranţă.


Enlarge

Pregătit de livrare

Cu tracţiune pe puntea faţă sau pe puntea spate, pneuri spate simple sau duble, Opel Movano oferă o manevrabilitate sporită şi intervale de service mai lungi. Se conduce practic ca un autovehicul de dimensiuni mari, dar prin încărcătura masivă şi capacitatea de tractare îndeplineşte rolul unui tansportor remarcabil.


Enlarge

Puterea de a economisi

Cinci motoare diesel pentru activități comerciale, cu un model ecoFLEX cu puteri nebănuite îi adaugă un nou nivel de putere modelului Opel Movano. Noile motoare BiTurbo de înaltă tehnologie asigură performanţă fără întârzierea turbinei şi sunt disponibile în variantele de la 100 kW (136 cp) cu un cuplu de 340 Nm, până la 120 kW (163 cp) şi un cuplu de 360 Nm. Versiunile BiTurbo şi ecoFLEX sunt prevăzute cu sistemul Start/Stop System pentru reducerea consumului de carburant, mai ales în traficul urban. Versiunile BiTurbo includ, de asemenea, modul ECO care ajută la reducerea suplimentară a consumului de carburant.


Paşii următori
Paşii următori

Mai multe informații despre modelul Opel Movano.