Înapoi
  • AUTOVEHICULE COMERCIALE OPEL, CONVERSII ȘI ALTELE

    Logistică, transport, distribuție? Gama Opel de autovehicule comerciale cuprinde de la panel van, crew cab, chassis cab până la conversii din fabrică și autospeciale de la furnizori de încredere. Pe scurt, îți oferim furgonul Opel perfect pentru afacerea ta, plus expertiză și accesorii pentru autovehicule comerciale pentru ca acesta să facă ce ai nevoie. Să livreze.

  • #EROI ZILNICI. AUTOVEHICULE COMERCIALE OPEL.

    Intră în această competiție spectaculoasă! Jucătorii F2 își etalează capacitățile fantastice. Ajutați de Autovehiculele comerciale Opel, îi uimesc pe Hummels, Aubameyang, Schmelzer, Weigl și Piszczek cu jocul de pase.

    Urmărește videoclipul acum!
Înainte

Conversii

Descoperă soluții valoroase pentru flote și autovehicule comerciale pentru nevoile tale de afaceri, cu o gamă largă de conversii din fabrică șide la terți.

Află mai multe

Informații financiare

Fie că vrei un furgon în leasing sau cu credit sau să gestionezi o flotă întreagă, Opel are soluții personalizate și oferte excelente.

Află mai multe

Servicii

Află informații despre garanții, asistență, servicii de întreținere, precum și manualele pentru autovehiculele comerciale Opel.

Află mai multe

Accesorii

Descoperă oferta Opel de piese originale, jante, anvelope și produse sezoniere.

Află mai multe
Înapoi Înainte
Înapoi Înainte
Înapoi Înainte
Înapoi Înainte