Astra Sedan Diesel

Astra Sedan Diesel.

Cel mai accesibil diesel din segment aduce forță afacerii tale la un preț special începând de la 13.206 euro* cu tva, prima de casare şi ecobonus incluse.

 

O prezență carismatică – Toată eleganța pe care o meriți, atât la interior, cât și la exterior. Pe lângă design-ul care atrage privirile, ai un portbagaj generos și spații inteligente de depozitare în interior. Orice drum devine o plăcere, chiar dacă este drumul spre birou.

 

Echipat pentru confortul tău – Atunci când ai parte de cele mai noi tehnologii de siguranță și asistență, te poți bucura de un drum sigur și lipsit de stres.

 

Călătorești mai mult – Motorul diesel îți aduce putere instantanee, dar și un consum scăzut. Cu mai puține opriri la pompă, orice destinație va fi mai aproape.

 

O ofertă pe care nu o poți rata pentru afacerea ta!

 

În plus, acum poți profita de o ofertă financiară cu 0% dobândă** prin Impuls Leasing.

 

*Preţ recomandat cu TVA, prima de casare si ecobonus inclus, prin PSIPAN 2017, derulat de Administraţia Fondului pentru Mediu şi finanţat din Fondul pentru mediu, sub rezerva îndeplinirii de către client a tuturor condiţiilor impuse de Ghidul PSIPAN 2017. Mașina din imagine este cu titlu de prezentare. Ofertă valabila până la 30.09.2017, în limita stocului disponibil.

**Campanie valabilă în următoarele condiții de finanțare în Euro: dobândă fixă 0%, avans de la 10%, perioadă maximă de finanțare de 60 de luni. Oferta este supusă termenelor și condițiilor finanțatorului, fiind valabilă pentru persoane juridice, până la data de 30.09.2017.