ASTRA SEDAN SPECIAL EDITION PRIN PROGRAMUL REMAT 2016.

Înscrie-te acum la distribuitorii Opel pentru a beneficia de ofertele noastre prin Programul Remat.

 

Renunță la vechea ta mașină și descoperă din nou bucuria de a conduce. Cere o ofertă personalizată și vino să descoperi avantajele unui sedan elegant si fiabil.

 

Acum Astra Sedan Special Edition te așteaptă cu prețuri începând de la 9.996 euro* cu TVA și prima de casare incluse.

 

O prezență carismatică – Toată eleganța pe care o meriți, atât la interior, cât și la exterior. Pe lângă design-ul care atrage privirile, ai un portbagaj generos și spații inteligente de depozitare în interior. Orice drum devine o plăcere, indiferent dacă e spre birou sau spre destinația de vacanță cu familia.

 

Echipat pentru confortul tău – Atunci când ai parte de cele mai noi tehnologii de siguranță și asistență, te poți bucura de un drum sigur și lipsit de stres. Totul în timp ce familia se bucură de tehnologiile de ultimă oră în materie de entertainment la drum.

 

Călătorești mai mult – Mulțumită unei game cuprinzătoare de motoare diesel și pe benzină, Astra Sedan Special Edition îți aduce putere instantanee, dar și un consum scăzut. Cu mai puține opriri la pompă, orice destinație va fi mai aproape.

 

O ofertă pentru toată familia pe care nu o poți rata. Plus că acum poți profita de o ofertă financiară cu 0% dobândă** prin Impuls Leasing și te vei bucura de vacanțe mai bogate în distracții și călătorii fără griji.

 

*Ofertă supusă unor termene și condiții valabilă în limita stocului până la 31 decembrie 2016. Preț recomandat cu TVA și prima de casare incluse, sub condiția aprobării Programului de Stimulare a Înnoirii Parcului Auto Naţional 2016, derulat de Administrația Fondului pentru Mediu și finanțat din Fondul de mediu, valabilă începând cu data intrării în vigoare a Ghidului de finanțare PSIPAN 2016, sub rezerva acceptării Opel Romania ca producător validat în Program și îndeplinirii de către client a tuturor condițiilor impuse de Ghidul PSIPAN 2016.

Prețul este obținut prin scăderea din prețul standard a contravalorii primei de casare, calculate în Euro(1€ =4,48 lei) și nu include echipamente, accesorii sau dotări opționale. Mașina din imagine este cu titlu de prezentare. Pentru o ofertă personalizată accesați aici.

**Oferta este supusă termenilor și condițiilor finanțatorului, fiind valabilă pentru persoane juridice până la data de 31.12.2016: finanțare în euro: dobândă fixă 0%, avans de la 10%, perioadă maximă de finanțare de 60 de luni.