ASTRA SEDAN SPECIAL EDITION.

Astra Sedan te așteaptă acum cu un pret unic incepand de la 11696 euro* cu TVA.

 

O prezență carismatică – Toată eleganța pe care o meriți, atât la interior, cât și la exterior. Pe lângă design-ul care atrage privirile, ai un portbagaj generos și spații inteligente de depozitare în interior. Orice drum devine o plăcere, indiferent dacă e spre birou sau spre destinația de vacanță cu familia.

 

Echipat pentru confortul tău – Atunci când ai parte de cele mai noi tehnologii de siguranță și asistență, te poți bucura de un drum sigur și lipsit de stres. Totul în timp ce familia se bucură de tehnologiile de ultimă oră în materie de entertainment la drum.

 

Călătorești mai mult – Mulțumită unei game cuprinzătoare de motoare diesel și pe benzină, Astra Sedan Special Edition îți aduce putere instantanee, dar și un consum scăzut. Cu mai puține opriri la pompă, orice destinație va fi mai aproape.

 

O ofertă pentru toată familia pe care nu o poți rata. Plus că acum poți profita de o ofertă financiară cu 0% dobândă** prin Impuls Leasing și te vei bucura de vacanțe mai bogate în distracții și călătorii fără griji.

 

*Ofertă supusă unor termene și condiții valabilă în limita stocului până la 31 martie 2017. Preț recomandat cu TVA. Pentru o ofertă personalizată accesați aici.