Astra Sedan Diesel

Astra Sedan Diesel.

Cel mai accesibil diesel din segment aduce forță afacerii tale la un preț special începând de la 12.504 euro* fără TVA.

 

O prezență carismatică – Toată eleganța pe care o meriți, atât la interior, cât și la exterior. Pe lângă design-ul care atrage privirile, ai un portbagaj generos și spații inteligente de depozitare în interior. Orice drum devine o plăcere, chiar dacă este drumul spre birou.

 

Echipat pentru confortul tău – Atunci când ai parte de cele mai noi tehnologii de siguranță și asistență, te poți bucura de un drum sigur și lipsit de stres.

 

Călătorești mai mult – Motorul diesel îți aduce putere instantanee, dar și un consum scăzut. Cu mai puține opriri la pompă, orice destinație va fi mai aproape.

 

O ofertă pe care nu o poți rata pentru afacerea ta!

 

În plus, acum poți profita de o ofertă financiară cu 0% dobândă** prin Impuls Leasing.

 

*Prețul afișat este recomandat și nu include TVA. Prețul cu TVA este 14.880 euro. Oferta este supusă unor termene și condiții și este valabilă până la 30.06.2017. Pentru o ofertă personalizată accesați aici.

**Campanie valabilă în următoarele condiții de finanțare în Euro: dobândă fixă 0%, avans de la 10%, perioadă maximă de finanțare de 60 de luni. Oferta este supusă termenelor și condițiilor finanțatorului, fiind valabilă pentru persoane juridice, până la data de 30.06.2017.