ASTRA SEDAN.

Cel mai bine vândut model de import în cadrul Programului Rabla de anul trecut se întoarce acum cu un preț de invidiat, chiar daca nu ai o rablă de casat: începând de la 11.990 euro* cu TVA inclus.

Modelele sunt disponibile în stoc pentru livrare imediată.

 

În plus, acum poți profita de o ofertă financiară cu 0% dobândă** prin Impuls Leasing.

 

Ceea ce face din acest autovehicul o adevărată poveste de succes este îmbinarea dintre stil, calitate și confort cu o gamă excelentă de motoare și cele mai noi inovaţii tehnologice.

 

O prezență carismatică – Elegant și spaţios, modelul Astra transformă condusul într-o adevărată plăcere. Pe lângă design-ul care atrage privirile, ai un portbagaj generos și spații inteligente de depozitare în interior. Orice drum devine o plăcere, chiar dacă este drumul spre birou.

 

Echipat pentru confortul tău – Astra sedan îmbină calitatea tehnologiei germane cu spaţiul interior şi tehnologia. Echiparea standard include: aer condiționat, Radio CD 400, sistemul Opel OnStar, airbag-uri frontale, laterale și cortină, tempomat cu limitator de viteză, geamuri faţă şi spate acţionate electric.

 

Atunci când ai parte de cele mai noi tehnologii de siguranță și asistență, te poți bucura de un drum sigur și lipsit de stres.

 

*Prețul afișat este recomandat și include TVA. Oferta este supusă unor termene și condiții și este valabilă până la 30.06.2017. Pentru o ofertă personalizată accesați aici.

**Campanie valabilă în următoarele condiții de finanțare în Euro: dobândă fixă 0%, avans de la 10%, perioadă maximă de finanțare de 60 de luni. Oferta este supusă termenelor și condițiilor finanțatorului, fiind valabilă pentru persoane juridice, până la data de 30.06.2017.