Opel Insignia Cosmo

Diesel la preţ de benzină.

 

Simplificăm lucrurile în cel mai elegant mod.

Stilul noului model Insignia se evidențiază prin proporții clasice și rafinament în detalii.

Te va surprinde încă de la început prin calitate, dar și prin designul care știe să pună în valoare fiecare element în parte.

 

Opel Insignia Cosmo 1.6 Diesel Turbo 136 CP începând de la 20.053 Euro cu TVA*!

Gama noastră de motoare diesel avansate satisface orice preferință în materie de performanțe, de la 88 kW (120 CP) la 125 kW (170 CP), în condițiile îndeplinirii standardelor de poluare Euro 6 și a menținerii emisiilor de oxizi de azot (NOx) la cote minime.

 

Sau alege oferta specială pentru modelul cu transmisie automata pentru o conducere cât mai relaxantă la volanul noului tău Insignia. Opel ți-a pregătit oferta “AT la preț de cutie manuală”. Transmisia automata este prevăzută cu funcția ActiveSelect* pentru o comutare secvențială a treptelor de viteză. Arhitectura optimă și precizia asigură o conducere mai relaxată, mai economică și mult mai plăcută.

 

Opel Insignia Cosmo 2.0 AT D 170 CP începând de la 22.776 euro cu TVA.

Opel ți-a pregătit o ofertă extrem de atrăgătoare: cutie automată la preț de cutie manuală!

Arhitectura optimă și precizia acestei transmisii vă asigură o conducere mai sigură, mai economică, dar și mult mai confortabilă.

Acționarea manuală poate fi totuși prezentă prin activarea funcției ActiveSelect* ce permite comutarea secvențială a treptelor de viteză.

 

*Prețuri recomandate cu TVA. Ofertă supusă unor termene și condiții valabilă la achiziționarea în leasing până la 31 decembrie 2016.

 

Pentru o ofertă personalizată, accesați https://www.opel.ro/tools/opel-request-quote.htm sau vizitați unul din showroomurile autorizate Opel.