Noile Opel Insignia Grand Sport și Sports Tourer

Noile Opel Insignia Grand Sport și Sports Tourer: modele dinamice, spațioase, inovatoare și cu prețuri rezonabile sunt acum disponibile spre comanda la dealerii autorizati Opel.

 

Noul Opel Insignia are eleganța sportivă a unui coupé de dimensiuni mari, arhitectura sa complet nouă îl face deosebit de spațios și cu adevărat plăcut de condus, și oferă funcții exemplare de siguranță și confort.

 

A doua generație a modelului Insignia asigură cea mai largă gamă de tehnologii inteligente, de la sistemul revoluționar de iluminare cu matrice IntelliLux LED® și sistemul de tracțiune integrală cu vectorizarea cuplului, până la  sistemele ultra moderne de asistare a șoferului și rafinatul afișaj de pe parbriz. În plus, este echipat cu o conectivitate de primă clasă specifică Opel, cu integrare a smartphone-ului și o funcție nouă Opel OnStar – asistentul personal care le permite ocupanților autovehiculului Insignia să rezerve camere la hotel1 și să caute locuri de parcare disponibile2 cu ajutorul unui consultant OnStar.

 

Pentru prima dată la Opel, noua generație a modelului Insignia este disponibilă cu un sistem inteligent de tracțiune integrală cu vectorizarea cuplului (transmisia puterii către fiecare roată în mod individual), transmisie automată cu opt trepte de viteză și o cameră video de 360°. În combinație cu noua generație de motoare cu supraalimentare, reducerea greutății cu până la 200 kg (în funcție de model) și o poziție de ședere mai joasă, noile Opel Insignia Grand Sport și Sports Tourer sunt mai agile decât niciodată și asigură o experiență de conducere directă și foarte plăcută.

 

Noul Opel Insignia poate fi comandat în varianta Grand Sport începând de la prețul de 20.400 € și în varianta Sports Tourer începând de la 21.500 € (preţuri recomandate în România, inclusiv TVA).

 

Per total, noul Insignia impresionează prin înalta agilitate și precizia conducerii, spațiul mai mare și un raport calitate-preț excelent, făcându-l acum mai mult decât niciodată un concurent de temut chiar și pentru modelele mărcilor premium.

 

Pentru o ofertă personalizată accesați aici.

 

1 Via booking.com. Sunt necesare o adresă de e-mail și un card de credit.

2 Via Parkopedia.