Opel - Index oferte şi servicii

OFERTE & SERVICII.

Indiferent dacă vrei sa afli cele mai noi oferte de la Opel sau detalii despre finanţare sau să gestionezi o flotă întreagă, aici vei găsi soluţii individualizate şi oferte extraordinare de la Opel. Pentru a beneficia de gama de servicii - comercializare vehicule, post vanzare , consiliere financiara, accesorii si altele- va rugam sa va adresati exclusiv unui distribuitor/reparator autorizat Opel.
Continutul site-ului are caracter informativ.


Opel - Oferte actuale

Oferte actuale

Descoperă modelele speciale Opel şi află care sunt cele mai noi oferte pentru autoturisme, autovehicule comerciale, accesorii şi servicii.

 

Mai multe
Opel - Vânzări la nivel internaţional şi pentru aparatul diplomatic

Opel IDS

Află mai multe despre vânzările Opel către aparatul diplomatic, despre vânzările la nivel internaţional şi cele către organizaţii militare. Vizualizează temenii şi serviciile noastre speciale.

Opel - Flote şi Business

Flote & Business

Găseşte autovehicule cu o valoare excelentă şi soluţii pentru flote adaptate la nevoile companiei tale, cu asistenţă şi suport complet din partea echipei Opel.

Mai multe
Opel - Finanţare & Leasing

Finanţare & Leasing

Există mai multe metode a cumpăra un autovehicul. Găseşte cele mai bune soluţii de finanţare şi leasing pentru nevoile tale.

Mai multe