SERVICIILE ONSTAR

CUM SĂ TE BUCURI ÎN CONTINUARE DE ONSTAR?

 

Vrei să te bucuri în continuare de serviciile OnStar? Înainte ca perioada gratuită să ajungă la final, te vom înștiința pe email astfel încât să poti decide cum vei să achizitionezi serviciile OnStar 1,2

 

DATA ACHIZIȚIONĂRII

RĂMÂI CONECTAT

 

Vrei sa te bucuri în continuare de conexiunea sigură și rapidă la bordul autoturismului prin Wi-Fi Hotspot?
Atunci crează-ți cont la Vodafone Internet in the car! Vei primi un e-mail înainte de expirarea perioadei de testare gratuită cu toate detaliile despre activarea unei opțiuni de internet pentru mașina ta.

Close

Rămâi Conectat.

 

Dacă vrei să te bucuri în continuare de internet din mașină crează-ți contul Vodafone și poți activa o opțiune de internet pentru mașina ta.

 

Cum?

 

 • Din autoturism, activează contactul
  Conectează-ți telefonul, tableta sau orice alt dispozitiv la Wi-Fi Hotspot și deschide un browser de internet
 • Introdu o adresă web în browser, de exemplu http://www.opel.ro
 • Atenție: utilizează doar o adresă bazată pe protocolul HTTP, nu HTTPS
 • Vei fi redirecționat automat către o pagină cu instrucțuni. Urmează pașii detaliați.
 • La final, vei fi direcționat către portalul Vodafone „Internet in the Car”
 • Crează un cont și activează o opțiune de internet Vodafone Internet in the car.
 • Te poți bucura în continuare de avantajele conexiunii rapide și sigure Wi-Fi Hotspot la bordul autoturismului.

 

După crearea contului, îți poți administra și achiziționa opțiuni de internet în mod rapid și confortabil prin portalul Vodafone Internet In the Car.

 

Vodafone îți oferă opțiuni de internet potrivite cu nevoile tale de mobilitate2:

 

 • Opțiunea Internet Auto pentru 24h1: Potrivită pentru o singură călătorie de o zi. Valabilă pentru 24 de ore sau 15GB3 la viteza 4G la 25 lei.
 • Opțiunea Internet Auto pentru 28 zile1: Ideală pentru utilizare frecventă. 28 de zile sau 10GB3 la 35 lei sau 30 GB3 la 65 lei.

 

1 Te poți bucura de internet în mașină în rețeaua Vodafone atunci când călătorești în anumite țări Europene fără costuri adiționale http://www.opel.ro/onstar/contact-intrebari-frecvente.html#FAQ_WiFi. Păstrează controlul total: Portalul Vodafone "Internet in the Car" te ține în permanență informat despre consumul de date.

2 Dacă nu ai un cont OnStar activ, nu poți cumpăra pachete Wi-Fi.

3 Opțiunea se termină fie când expiră perioada de timp sau când ai consumat volumul de internet inclus, oricare intervine prima.

Close

Cum să te bucuri în continuare de OnStar.

Este ușor să comanzi continuarea serviciilor OnStar3 (cu excepția datelor Wi-Fi4). Ai la dispoziție 2 opțiuni:

Opțiunea 1: conectează-te la portalul OnStar folosind datele de identificare și mergi la „Pachetele OnStar” pentru a-ți achiziționa pachetul de servicii OnStar pe care îl dorești.

Opțiunea 2: apasă butonul Service de culoare albastră din autovehicul pentru a discuta cu un consilier OnStar. Acesta te va ajuta să comanzi continuarea serviciilor OnStar.

1 Dacă la finalul perioadei de probă nu achiziționezi un abonament OnStar, nu vei putea să mai folosești serviciile OnStar și nici să ai acces la funcțiile OnStar din aplicația myOpel. Chiar și fără un abonament OnStar activ, vei continua să primești timp de încă 4 ani e-mail-ul lunar cu informațiile privind diagnoza autovehiculului, dacă ți-ai exprimat opțiunea în acest sens.

2 Serviciile OnStar trebuie activate și depind de acoperirea și disponibilitatea rețelei de telefonie mobilă și a sistemului GPS. După expirarea perioadei de probă gratuite se percep costuri. Pachetele de abonamente OnStar pot să difere de serviciile incluse în pachetul de probă gratuit. Este posibil ca unele funcții să nu fie disponibile pentru anumite game de modele sau niveluri de echipare. Acestea sunt supuse unor termeni și condiții.

3 Dacă autovehiculul tău se află în perioada de valabilitate a serviciului de asistență rutieră Opel și respectă termenii politicii în domeniu, OnStar îți oferă asistență rutieră gratuit. Dacă autovehiculul tău nu se mai află în perioada de valabilitate a serviciului de asistență rutieră Opel sau nu respectă termenii politicii în domeniu, este posibil ca să perceapă costuri pentru serviciile prestate.

4 Pentru informații despre perioada de probă pentru Hotspot Wi-Fi consultă secțiunea „Cum pot obține OnStar”

5 Pachetele de date vor fi taxate separat, iar tarifele vor fi anunțate la o dată ulterioară.