Prezentare generală și beneficii

*Serviciile OnStar și WiFi nu vor mai fi disponibile din data de 31 decembrie 2020. AFLĂ MAI MULTE DETALII AFIȘEAZĂ MAI PUȚIN

Recenzii Clienți:

SERVICII ONSTAR.

Serviciile OnStar și WiFi nu vor mai fi disponibile din data de 31 decembrie 2020.

Ultima zi pentru perioada gratuita* de 12 luni pentru OnStar este 30 Noiembrie 2019.

*= excluzand serviciile Wifi 

Urgență.

ASISTENȚĂ IMEDIATĂ.

Sentiment plăcut al conducerii: OnStar este alături de tine în cazul în care ai un accident. Chiar dacă nu mai ești capabil să telefonezi pentru a cere ajutor.

 

Asistență imediată în caz de accident: OnStar îți poate salva viața

 

 • Asistență în caz de accident: funcția de răspuns automat în caz de accident se activează atunci când este declanşat airbagul. Toate informațiile importante privind autovehiculul sunt trimise imediat către centrul OnStar: locația, direcția de deplasare și chiar gravitatea accidentului.1
 • Discutăm cu tine: consilierii OnStar special pregătiți vor vorbi cu tine prin intermediul sistemului mâini libere pentru telefon – chiar dacă ești în străinătate, apelul se va efectua în limba selectată.2
 • Fiecare secundă contează: imediat după ce am primit toate informațiile și este evident că ai nevoie de ajutor, un consilier OnStar va informa imediat serviciile de urgență.1

 

1 Serviciile OnStar trebuie activate și depind de acoperirea și disponibilitatea rețelei de telefonie mobilă și a sistemului GPS. După expirarea perioadei de probă gratuite se percep costuri. Pachetele de abonamente OnStar pot să difere de serviciile incluse în pachetul de probă gratuit. Acestea sunt supuse unor termeni și condiții.

2 Pentru a-ți prelua apelul cât mai repede posibil, în situații excepționale este posibil să fii pus mai întâi în legătură cu un consilier vorbitor de limba engleză.

AFLĂ MAI MULTE DETALII AFIȘEAZĂ MAI PUȚIN

SERVICIU APEL DE URGENȚĂ DISPONIBIL ÎN PERMANENŢĂ.

Amețeală, leșin, palpitații: dacă tu, unul dintre pasagerii tăi sau un trecător aveți nevoie de asistență medicală, contați pe noi.

 

Serviciu apel de urgență disponibil în permanență

 

Tu, pasagerul tău sau un trecător aveți nevoie de asistență medicală de urgență? Este suficient să apeși butonul SOS și un consilier OnStar îți va oferi asistență.

 

Consilierul tău OnStar va transmite prin GPS locația ta exactă către serviciul medical de urgență, care va porni cât mai repede cu putință către locul unde te afli.1

 

1 Serviciile OnStar trebuie activate și depind de acoperirea și disponibilitatea rețelei de telefonie mobilă și a sistemului GPS. După expirarea perioadei de probă gratuite se percep costuri. Pachetele de abonamente OnStar pot să difere de serviciile incluse în pachetul de probă gratuit. Este posibil ca unele funcții să nu fie disponibile pentru anumite game de modele sau niveluri de echipare. Acestea sunt supuse unor termeni și condiții.

AFLĂ MAI MULTE DETALII AFIȘEAZĂ MAI PUȚIN

ASISTENŢĂ ÎN CAZ DE FURT AL AUTOVEHICULULUI. TE AJUTĂM SĂ ÎL RECUPEREZI.

Ți s-a furat autovehiculul? Putem ajuta poliția să îți găsească autovehiculul. Rămâi aproape pe urmele hoților cu ajutorul OnStar.

 

Asistență în caz de furt al autovehiculului. Te ajutăm să îl recuperezi

 

Dacă autovehiculul tău nu mai este parcat unde l-ai lăsat, probabil a fost furat. OnStar1 poate ajuta poliția să îți găsească autovehiculul.

 

Tot ce ai de făcut: raportează furtul la poliție. Consilierul tău OnStar poate ajuta apoi poliția să îți caute autovehiculul.

 

 • OnStar localizează autovehiculul tău Opel prin GPS și îi urmărește traseul. Astfel, poliția cunoaște locația autovehiculului tău.
 • Consilierul tău OnStar poate dezactiva în orice moment sistemul de pornire al autovehiculului tău odată ce motorul a fost oprit. Astfel, hoțul nu poate merge mai departe.

 

1 Serviciile OnStar trebuie activate și depind de acoperirea și disponibilitatea rețelei de telefonie mobilă și a sistemului GPS. După expirarea perioadei de probă gratuite se percep costuri. Pachetele de abonamente OnStar pot să difere de serviciile incluse în pachetul de probă gratuit. Este posibil ca unele funcții să nu fie disponibile pentru anumite game de modele sau niveluri de echipare. Acestea sunt supuse unor termeni și condiții.

AFLĂ MAI MULTE DETALII AFIȘEAZĂ MAI PUȚIN

PANĂ? ONSTAR!

Ai pană pe marginea drumului pe timp de noapte – și bateria telefonului mobil s-a descărcat? Nu trebuie decât să apeși butonul Service pentru OnStar și vei fi conectat la serviciul de asistență rutieră Opel.

 

Ai pană într-o zonă necunoscută? Și o recepție slabă la telefonul mobil? Sau poate ți s-a descărcat bateria telefonului? Apasă butonul Service și contactează un consilier OnStar.1 Acesta va înregistra problema și te va ajuta să primești ajutor. OnStar va contacta și o echipă de intervenție profesionistă va fi trimisă în locul unde te afli.2

 

Serviciile OnStar trebuie activate și depind de acoperirea și disponibilitatea rețelei de telefonie mobilă și a sistemului GPS. După expirarea perioadei de probă gratuite se percep costuri. Pachetele de abonamente OnStar pot să difere de serviciile incluse în pachetul de probă gratuit. Este posibil ca unele funcții să nu fie disponibile pentru anumite game de modele sau niveluri de echipare. Acestea sunt supuse unor termeni și condiții.

OnStar va trimite o echipă profesionistă de intervenție în locul în care te afli. Dacă autovehiculul tău este acoperit de Asistența rutieră Opel pentru autovehicule noi, OnStar va face conexiunea la serviciul de asistență rutieră Opel care va trimite sprijin gratuit, conform termenilor și condițiilor privind asistența rutieră Opel. Dacă îți menții contul OnStar activ fără întrerupere, Opel îți oferă gratuit o extindere a serviciului de asistență rutieră cu până la XX ani de la prima înmatriculare a autovehiculului. Dacă autovehiculul tău nu este acoperit de Asistența rutieră Opel pentru autovehicule noi, furnizorul serviciilor de intervenție în caz de pană poate percepe taxe pentru asistența acordată.

AFLĂ MAI MULTE DETALII AFIȘEAZĂ MAI PUȚIN

Conectivitate.

UN HOTSPOT WI-FI PENTRU ÎNTREAGA FAMILIE.

Internetul de mare viteză face parte din viața noastră – așadar, de ce nu și la bordul autovehiculului? Vei fi surprins să constați cum un Hotspot Wi-Fi puternic îți face călătoria mult mai confortabilă.

 

Internet la bord. Un Hotspot Wi-Fi pentru întreaga familie1

 

Mereu conectat1: cu Hotspot-ul Wi-Fi pasagerii tăi pot naviga pe internet, chiar și pe șosea!

 

 • Navigare confortabilă online în timpul ce conduci cu până la șapte dispozitive: smartphone-uri, laptopuri și tablete.
 • Bucură-te de o conexiune rapidă și stabilă la internet în timpul călătoriei.
 • Antena suplimentară foarte puternică OnStar de acoperiș asigură în permanență cea mai bună conexiune posibilă la servicii de internet de mare viteză.

 

Pentru copii, părinți și restul pasagerilor.1

 

Pentru Hotspot-ul tău Wi-Fi vei primi un abonament de date gratuit pentru o perioadă de 3 luni sau 3 GB (oricare dintre variante este prima). După perioada de probă, poți cumpăra separat pachete de date pentru Hotspot-ul Wi-Fi1Clic aici pentru mai multe informații.

 

Hotspot-ul Wi-Fi este disponibil doar când OnStar este activat. OnStar nu va asigura conexiunea de date Wi-Fi. Aceasta se va supune termenilor și condițiilor operatorului de rețea. Perioada de probă gratuită începe cu prima înmatriculare sau livrare de la dealerul Opel, oricare dintre variante este prima, independent de data de activare de către client. După expirarea perioadei de probă gratuite se percep costuri. Acoperirea și disponibilitatea variază în funcție de locație și condiții.

AFLĂ MAI MULTE DETALII AFIȘEAZĂ MAI PUȚIN

TOTUL SE AFLĂ SUB CONTROL - APLICAȚIA PENTRU SMARTPHONE.

Ce distanță pot parcurge până va fi nevoie să realimentez? Presiunea din pneuri este bună? Unde mi-am parcat autovehiculul? Află răspunsurile cu ajutorul smartphone-ului tău chiar înainte de a ieși din casă.

 

Totul se află sub control- Aplicația smartphone.

 

Cu aplicația inovatoare myOpel pentru OnStar, ușurința utilizării atinge o nouă dimensiune. Și este și distractiv.1

 

 • Accesează de pe telefonul tău mobil informații importante despre autovehicul, cum ar fi presiunea din pneuri, durata de viață a uleiului și nivelul carburantului – oricând dorești.
 • Ai uitat să încui autovehiculul? Nicio problemă! Poți încuia și descuia ușile autovehiculului cu ajutorul smartphone-ului tău.2
 • Ai uitat unde ai parcat? Localizează-ți pur și simplu autovehiculul online.
 • Pornește luminile și claxonul: vei putea auzi și vedea unde ți-ai parcat autovehiculul.
 • Localizează-ți în mod confortabil destinația pe smartphone-ul tău și trimite adresa către sistemul de navigație integrat Opel.3

 

Pentru a accesa toate serviciile mobile OnStar, descarcă și instalează aplicația myOpel din Google Play pentru dispozitivele cu Android sau din App Store pentru cele cu Apple iOS.

 

Dacă nu ai la îndemână smartphone-ul cu aplicația myOpel pentru OnStar, este suficient un singur apel către serviciul OnStar. După ce îți verifică codul de securitate, consilierul OnStar îți poate localiza autovehiculul și îl poate încuia și descuia de la distanță. Acest lucru este valabil și dacă ai încuiat din greșeală autovehiculul şi cheile sunt înăuntru.

 

1 Aplicația myOpel necesită un cont OnStar activ și depinde de acoperirea și disponibilitatea rețelei de telefonie mobilă. Acestea sunt supuse unor termeni și condiții. Este posibil ca unele funcții să nu fie disponibile pentru anumite game de modele, niveluri de echipare sau pachete OnStar. Clic aici pentru mai multe informații. Acestea sunt supuse unor termeni și condiții.

Funcția de blocare/deblocare a ușilor de la distanță nu este disponibilă pentru modelul Meriva. Clic aici pentru mai multe informații.

Pentru descărcarea destinațiilor sunt necesare un sistem de navigație Opel integrat și hărți.

AFLĂ MAI MULTE DETALII AFIȘEAZĂ MAI PUȚIN

Asistent Personal.

REZERVARE LA HOTEL CU FUNCȚIA MÂINI-LIBERE.

Schimbare de plan? Ești prea obosit să mai conduci? Consilierii noștri se vor ocupa de rezervările la hotel1 pe traseu. Nu trebuie decât să apeși butonul service albastru.

 

Cine nu și-ar dori un asistent personal? Cu OnStar,consilierii noștri te vor ajuta să găsești o cameră de hotel într-un oraș nou1:

 

 • Aceștia pot căuta, compara și îți pot rezerva o cameră de hotel (prin booking.com).
 • Tot ce trebuie să faci este să confirmi verbal camera preferată și să furnizezi datele cardului tău de credit.
 • Consilierii OnStar îți pot chiar descărca adresa hotelului în sistemul de navigație prin satelit din autovehicul.
 • Vrei să schimbi rezervarea? Nicio problemă! Comunică-i consilierului numărul rezervării de călătorie și adresa de e-mail și acesta se va ocupa de restul.

 

Un consilier OnStar te poate ajuta să rezervi o cameră la hotel utilizând booking.com. Dacă utilizezi acest serviciu, condițiile rezervării camerei și detaliile furnizate consilierului OnStar vor fi transmise direct către booking.com. Acestea se vor supune condițiilor de utilizare și declarației de confidențialitate ale booking.com disponibile aici, precum și termenilor și condițiilor aplicabile pentru hotelul ales. Vei primi un e-mail de confirmare a rezervării de la booking.com. Dacă nu dorești ca booking.com să primească informațiile tale personale, trebuie să nu utilizezi acest serviciu. Te rugăm să reții că OnStar te ajută să faci o rezervare, dar nu răspunde pentru serviciile oferite de booking.com sau de hotelul respectiv. Sunt necesare o adresă de e-mail și un card de credit valabil.

AFLĂ MAI MULTE DETALII AFIȘEAZĂ MAI PUȚIN

PARCARE MEREU ASIGURATĂ.

Gata cu plimbatul prin tot orașul pentru a găsi un loc de parcare liber! La simpla apăsare a unui buton, consilierii noștri îți pot găsi un loc de parcare disponibil.1

 

Consilierii OnStar te vor ajuta cu plăcere să găsești un loc de parcare liber și te vor informa în timp real cu privire la disponibilitatea locurilor de parcare, programul de funcționare și tarifele de parcare (via Parkopedia).1 Dacă dorești, aceștia îți pot descărca adresa parcării în sistemul de navigație din autovehicul.

 

1 Via Parkopedia.com - Disponibil doar pentru parcările de pe Parkopedia.com - Disponibilitatea este valabilă doar în momentul contactării OnStar.

AFLĂ MAI MULTE DETALII AFIȘEAZĂ MAI PUȚIN

FĂRĂ SURPRIZE NEPLĂCUTE – DIAGNOZA AUTOVEHICULULUI.

Tu nu ești în motorul autovehiculului – dar OnStar este!

Dacă o lumină de avertizare se aprinde la bord sau ceva nu este în regulă, întreabă OnStar.

 

Fără surprize neplăcute – diagnoza autovehiculului

 

Dacă ai îndoieli, cu diagnoza sistematică a autovehiculului știi în permanență starea acestuia și poți reacționa la timp.1

 

 • Poți fi informat despre starea autovehiculului tău cu alertele de diagnoză în timp real. Dacă OnStar detectează o neregulă, de exemplu o pană de cauciuc, te va anunța automat, fie că ești în autovehicul sau nu. De asemenea, OnStar îți trimite un e-mail o dată pe lună. Acesta conține informații importante despre funcționarea curentă a autovehiculului tău, de la durata de viață a uleiului până la presiunea din pneuri, astfel încât să ai acces la informații relevante.
 • S-a aprins lumina de avertizare de la bord? Este suficient să apeși butonul service pentru a vorbi cu consilierul tău OnStar. Cu ajutorul diagnozei la cerere, un consilier OnStar poate stabili, în cazul unei avarii, cât de gravă este aceasta și dacă se impune să mergi la un service auto.
 • Chiar e nevoie să mergi la un service auto? OnStar îți spune clar dacă este într-adevăr necesar: consilierul tău OnStar transmite adresa celui mai apropiat service auto Opel direct către sistemul tău de navigație integrat Opel.2

 

Serviciile OnStar trebuie activate și depind de acoperirea și disponibilitatea rețelei de telefonie mobilă și a sistemului GPS. După expirarea perioadei de probă gratuite se percep costuri. Pachetele de abonamente OnStar pot să difere de serviciile incluse în pachetul de probă gratuit. Este posibil ca unele funcții să nu fie disponibile pentru anumite game de modele sau niveluri de echipare. Acestea sunt supuse unor termeni și condiții.

Pentru descărcarea destinațiilor sunt necesare un sistem de navigație Opel integrat și hărți.

AFLĂ MAI MULTE DETALII AFIȘEAZĂ MAI PUȚIN

DIRECT LA ȚINTĂ - DESCĂRCAREA DESTINAȚIILOR.

Cauți un anumit restaurant sau cea mai apropiată benzinărie? Nicio problemă: cu serviciul de descărcare a destinațiilor1 ești mereu cu un pas înainte.

 

Direct la țintă - descărcarea destinațiilor

 

 • Unde vrei să mergi? Apasă butonul service și spune-ne. Consilierul tău OnStar va căuta adresa sau destinația dorită de tine și o va transmite către sistemul tău de navigație încorporat Opel. Nu trebuie decât să te relaxezi și să pornești la drum.
 • Protejează-ți timpul și nervii: serviciul de descărcare a destinațiilor al sistemului OnStar te ajută să îți modifici cu ușurință destinația în timpul conducerii.

 

1 Pentru descărcarea destinațiilor sunt necesare un sistem de navigație Opel integrat și hărți. Serviciile OnStar trebuie activate și depind de acoperirea și disponibilitatea rețelei de telefonie mobilă și a sistemului GPS. După expirarea perioadei de probă gratuite se percep costuri. Pachetele de abonamente OnStar pot să difere de serviciile incluse în pachetul de probă gratuit. Este posibil ca unele funcții să nu fie disponibile pentru anumite game de modele sau niveluri de echipare. Acestea sunt supuse unor termeni și condiții.

AFLĂ MAI MULTE DETALII AFIȘEAZĂ MAI PUȚIN

Confidențialitate.

CUM PROTEJEAZĂ ONSTAR CONFIDENȚIALITATEA.

O singură persoană hotărăște ce poate OnStar să facă și ce nu: TU.

 

Intimitatea ta. Decizia ta.

 

Protejează-ți intimitatea – prin simpla apăsare a unui buton. OnStar nu face nimic fără acordul tău.

 

 • Pentru siguranța ta, selectează un cod PIN când îți creezi contul. Consilierul OnStar va cere codul PIN dacă dorești să folosești deblocarea de la distanță a uşilor1 sau asistența în cazul furtului autovehiculului. Astfel te asiguri că doar tu ai acces la autovehiculul tău.
 • Dacă ții apăsat butonul Privacy timp de aproximativ cinci secunde, îți poți ascunde în orice moment poziția autovehiculului. Dacă te răzgândești, apasă din nou butonul Privacy timp de aproximativ cinci secunde ca să-ți dezvălui locația. Există o singură excepție: o situație reală de urgență.2
 • Intimitatea ta este importantă pentru noi: nu vom transmite mai departe datele tale personale fără acordul tău. Informațiile tale vor fi comunicate doar către OnStar și GM Holdings LLC (USA), companiile afiliate ale acestora (de exemplu Opel Automobile GmbH), dealerilor tăi selectaţi/preferați, companiilor care furnizează sau derulează serviciile OnStar și, la cererea ta, altor companii furnizoare de servicii.

 

1 Funcția de blocare/deblocare a ușilor de la distanță nu este disponibilă pentru modelul Meriva. 

2 În caz de accident sau furt al autovehiculului.

AFLĂ MAI MULTE DETALII AFIȘEAZĂ MAI PUȚIN

INFORMAȚII IMPORTANTE DESPRE SERVICIILE ONSTAR.

AFLĂ MAI MULTE

CUM TE CONECTEZI LA ONSTAR.