VREI SĂ MEARGĂ CA

UNSĂ? FOLOSEȘTE

ULEI ORIGINAL OPEL!

 

Vino la oricare dintre Dealerii participanți în Campanie și poți avea ulei original Opel la un preț recomandat începând cu 16 lei / litru fără TVA.

 

Mai ieftin decât în supermarket!

ULEIUL DE MOTOR OPEL ACUM LA UN PREȚ SPECIAL!

Uleiul Opel 5W30 este creat să protejeze motorul menținându-l curat. Având conținut optim de compuși sulfuroși, rețeta conține o combinație de aditivi perfect adaptată pentru a fi utilizat chiar și în cele mai avansate motoare cu catalizator sau DPF, păstrându-și calitățile excelente în orice condiții de temperatură. Este adaptabil motoarelor dotate cu sisteme de monitorizare a vieții utile a uleiului, îmbunătățește economia de combustibil, reduce emisiile motorului și suportă interval extins între schimburi.

 

Recomandarea Opel este utilizarea uleiului original tocmai pentru a îți ajuta motorul să aibă performanțele pe care ți le dorești.

 

Nu ezita să contactezi oricare dintre Dealerii participanți în campanie și cere o ofertă de preț pentru înlocuirea uleiului și a filtrului de ulei. Sau poți pur și simplu să îți cumperi uleiul de la noi! Campania este valabilă până la 31 decembrie 2016.

Pentru a avea o idee îți dăm un exemplu de calcul: pentru modelul Opel Corsa D motor 1.4 benzină înlocuirea uleiului și a filtrului de ulei are un preț recomandat de 122 lei fără TVA. Prețul conține: 3.5 litri ulei Opel, filtru de ulei original, manopera la valoare medie de 100 lei / oră fără TVA. Însă, pentru a avea un preț dedicat modelului tău, te rugăm să contactezi service-ul autorizat care îți va face un calcul pe baza seriei de șasiu a mașinii.