Caracteristici

MAI INTERESANT CA NICIODATĂ.

Redefinește standardele

EXTERIOR

Elegant, dinamic și inovator, acum mai interesant ca niciodată. Noul model Astra hatchback impresionează prin ingineria germană, inovațiile de top, precum farurile IntelliLux LED® Matrix1 și prin designul său atrăgător și aspectul sportiv, accentuat de noua grilă 3D premium și Pachetul negru ultra-lucios1.

 

1Opțional

 
INTERIOR
Asigurând un spațiul amplu pentru picioare în spate, scaune premium cu o calitate confortabilă și un design modern, noul interior personalizat al modelului Astra a fost conceput pentru a-ți asigura starea de bine .
 
CULORI NOI
Ieși în evidență cu modelul tău Opel Astra prin alegerea de culori elegante dintr-o gamă largă.
 
JANTE
Conduceți elegant. Alege jantele care vor conferi personalitate modelului tău Astra.
 
TRAPĂ

Trapa cu acționare electrică de dimensiuni mari, din sticlă1 cu un deflector de vânt integrat te ferește de curenții de aer, iar parasolarul păstrează răcoarea.

 

1Opțional

 
LUMINI LED CARACTERISTICE

Luminile spate cu tehnologie LED1 și luminile diurne sub formă de aripă, specifice mărcii Opel, adaugă un plus de stil și vizibilitate.

 

1Opțional

 
FARURI INTELLILUX LED® MATRIX

Farurile IntelliLux LED® Matrix1 îți oferă vizibilitate fără efect de orbire fără a-i deranja pe șoferii care vin din sensul opus și se adaptează automat, pentru a putea conduce cu faza lungă fără să îi deranjezi pe ceilalți. Farurile cuprind 16 elemente LED separate care reacționează în momentul detectării altor autovehicule prin dezactivarea unuia sau mai multor elemente LED.

 

1Opțional.

 
Faruri LED

Pentru că tehnologia de top implică și economia de energie, farurile noastre LED1 puternice și eficiente consumă doar 20 W, ceea ce înseamnă un nivel mai scăzut de emisii de CO2 per autovehicul.

 

1Opțional

 
SIGURANȚĂ

Noul model Astra Hatchback oferă sisteme de siguranță de top și cele mai recente sisteme de securitate tehnică, ce includ:

 

• Avertizarea privind o coliziune frontală¹: Această caracteristică de siguranță oferă asistență automată printr-o avertizare vizuală și sonoră pentru a evita sau preveni impactul coliziunilor frontale

• Frânare automată de urgență cu detectarea pietonilor1,2: Sistemul³ monitorizează situația rutieră din fața autovehiculului, iar dacă un caz de coliziune este detectat, frâna va fi activată.

• Asistentul pentru menținerea benzii de circulație1,2: avertizează și trage ușor volanul înapoi când autovehiculul părăsește accidental banda.

• Asistentul pentru recunoașterea indicatoarelor rutiere¹: Afișează constant limitele de viteză și alte indicatoare.

 

¹Opțional. Standard pentru niveluri de echipare ridicate.

²Sistemele Opel de asistență pentru șofer au rolul de a asista șoferul în cadrul limitărilor imanente ale sistemului. Șoferul rămâne responsabil pentru sarcinile conducerii.

³Frânarea automată de urgență cu detectarea pietonilor intervine în mod automat la viteze între 8 km/h și 80 km/h. Frâna decelerează autovehiculul cu 0,5 g în gama de turații superioară ( 40km/h - 80km/h ) și efectuează o decelerare completă în gama de turații inferioară ( 8km/h – 40km/h ).

 
CAMERĂ VIDEO PENTRU MARȘARIER

Parcarea sigură este acum mai simplă. Camera video pentru marșarier transformă parcarea într-o experiență lipsită de stres. Afișajul la bord oferă o prezentare generală în timp real a ceea ce se întâmplă în spatele tău și instrucțiuni pentru a te ajuta să realizeze manevre și să estimezi distanțele până la alte obiecte. Treci la versiunea digitală care este disponibilă cu Multimedia Navi Pro¹ pentru mai multă acuratețe și precizie.

 

¹Opțional. Disponibil doar cu Multimedia Navi Pro.

 
SISTEM AVANSAT DE ASISTARE LA PARCARE

Parcarea nu a fost niciodată așa ușoară. Sistemul avansat de parcare¹ cu detectarea locului de parcare și funcția de direcție automată îți permit să te relaxezi în timp ce parchezi sigur și rapid. În timpul parcării vei fi instruit clar cu privire la mișcarea spate, față sau la necesitatea opririi autovehiculului.

 

¹Sistemele Opel de asistență pentru șofer au rolul de a asista șoferul în cadrul limitărilor imanente ale sistemului. Șoferul rămâne responsabil pentru sarcinile conducerii.

 
TEMPOMAT AUTOMAT

Tempomatul automat1,2 cu gama completă de turații îți oferă o conducere lipsită de stres. Prin accelerarea sau decelerarea automată la viteze între 30 și 180 km/h, tempomatul automat1,2 ajută la păstrarea în permanență a unei distanțe de siguranță față de autovehiculul din față.

Tempomat automat pentru toată gama de viteze (FSRA)³. Conceput pentru ambuteiaje, FSRA permite funcționarea tempomatului chiar și când autovehiculul staționează.

 

¹Opțional.

²Sistemele Opel de asistență pentru șofer au rolul de a asista șoferul în cadrul limitărilor imanente ale sistemului. Șoferul rămâne responsabil pentru sarcinile conducerii.

³Disponibil numai împreună cu transmisiile automate selectate.

 
DESCHIDERE & PORNIRE FĂRĂ CHEIE

Funcția de deschidere și pornire fără cheierecunoaşte cheia și deblochează autovehiculul automat atunci când te apropii. În plus, vei beneficia de pornire și oprire fără cheie, prin simpla apăsare a unui buton.

 

1Opțional

 
SCAUNE ACTIVE ERGONOMICE

Sporește starea de bine cu scaunele active ergonomice1 reglabile în mai multe poziții și certificate AGR2. Scaunul șoferului și al pasagerului față oferă o varietată largă de posibilități de reglare, inclusiv suport lombar, extensie reglabilă a pernei scaunului și funcție de încălzire pentru scaunele față¹ și scaunele laterale spate1. De asemenea, îmbunătățește scaunul șoferului cu funcția de masaj integrată în scaun1, ventilație1 și funcție de memorare pentru configurarea ta personală.

 

1Opțional, standard cu scaune din piele.

2Scaune AGR certificate de asociația germană AGR (Campania pentru un spate sănătos), un centru de excelență în materie de ergonomie. Certificatul de calitate este oferit de o comisie independentă de testare alcătuită din experți din diferite specializări medicale.

 

 
SISTEM AUTOMAT DE CLIMATIZARE CU 2 ZONE

Cu ajutorul sistemului automat de climatizare cu 2 zone1, atât șoferul, cât și pasagerul din față își pot seta temperatura dorită.

 

1Opțional

 
FUNCȚII DE ÎNCĂLZIRE

Dezaburește și degivrează parbrizul cu ajutorul Parbrizului încălzit ThermaTec™¹. Scaunele din față² și chiar și cele din spate cu încălzire² plus un volan încălzit² te încălzesc rapid în diminețile reci.

 

¹Opțional.

²Opțional, standard cu scaune din piele.

 
FRÂNĂ ELECTRICĂ DE PARCARE
Frâna de parcare electrică este eliberată automat la plecarea de pe loc. Dimensiunea compactă permite mai mult spațiu pentru consola centrală de nivel superior și cotieră.
 
SPAȚIU DE DEPOZITARE
Pragul coborât al modelului Hatchback facilitează încărcarea în portbagaj. Datorită capacității sale sporite și reglabile, oferă și suficient spațiu
 
INFOTAINMENT

Condu inteligent cu noul Astra și sistemele sale excelente de infotainment care includ caracteristici de conectivitate, precum Apple CarPlay™1,2, Android Auto™1,2, comandă vocală pentru smartphone-ul conectat, dar și Bluetooth®³ pentru apelare cu funcție mâini libere, streaming audio și acces la agenda telefonic.

 

¹Apple CarPlay™ este o marcă înregistrată a Apple Inc. înregistrată în S.U.A. și alte țări și Android Auto™ este o marcă înregistrată a Google Inc.

²Compatibilitatea și anumite funcționalități pot diferi în funcție de tipul dispozitivului și versiunea sistemului de operare. Pentru verificarea compatibilității dispozitivului tău, accesează www.apple.com, www.android.com sau contactează dealerul local Opel.

³Bluetooth® este o marcă înregistrată a Bluetooth SIG inc.

 
DESCOPERĂ OPEL INFOTAINMENT
MULTIMEDIA NAVI PRO

Primești informații și ajungi la timp la destinație datorită ecranului tactil color de 8’’1. Serviciile conectate2 ale sistemului Multimedia Navi Pro1 includ navigație predictivă3, informații de parcare3, prețurile carburanților3 și date din trafic în timp real3 pentru a te ajuta să iei cele mai bune decizii în timpul călătoriei.

 

1Opțional

2Necesită acceptarea contractului de licență pentru utilizatorul final Telenav și acordul privind utilizarea datelor cu caracter personal, conform politicii de confidențialitate Telenav. Licența expiră la finalul anului 2031.

3Datele nu sunt incluse și trebuie obținute prin conectarea la internet via smartphone sau hotspot Wi-Fi. Pot exista costuri suplimentare pentru transferul de date mobile.

 

 
DESCOPERĂ OPEL INFOTAINMENT
SISTEM AUDIO BOSE®1

Acest sistem audio premium¹ transformă fiecare călătorie într-o experiență distractivă. Având șapte difuzoare, fiecare persoană din autovehicul se poate bucura de un bass puternic și de sunetele joase foarte clare.

 

¹Opțional.

 
ÎNCĂRCARE WIRELESS

Plasează-ți pur și simplu smartphone-ul1 în interiorul compartimentului destinat acestuia cu încărcător cu inducție2 pentru a reîncărca wireless bateria.

 

1Doar pentru dispozitivele compatibile cu PMA sau Qi. Pentru verificarea compatibilității dispozitivului tău, contactează dealerul local Opel.

2Opțional

 
APEL DE URGENȚĂ

În caz de accident, Apelul de urgență1 te conectează automat la serviciile de urgență - sau poți obține asistență prin apăsarea butonului de Apel de urgență, dacă te afli într-o situație de urgență2.

 

1Apelul de urgență este efectuat automat, la declanșarea airbagurilor sau a dispozitivului de pretensionare.

2Posibilitatea efectuării apelului de urgență depinde de acoperirea și de disponibilitatea rețelei de telefonie mobilă.

 
Learn more about Opel Connect
MOTOARE

Alege dintre motoarele pe benzină cu o putere de până la 107 kW (145 cp)sau motoarele diesel cu o putere de până la 90 kW (122 cp)pentru economie maximă de carburant și plăcerea de a conduce. Motoarele noului model Astra îți oferă o experiență de conducere sportivă, lină și cu reacții rapide. Noua generație de motoare cu emisii3 de CO₂ mai mici cu până la 19% și consum scăzut de carburant fac din nou Astra cel mai eficient model Astra de până acum.

 

1Consum de carburant în l/km: urban X,X-X,X, extraurban X,X-X,X, în regim mixt X,X-X,X; emisii de CO2 în regim mixt: XXX-XX g/km.

 

2Consum de carburant în l/km: urban X,X-X,X, extraurban X,X-X,X, în regim mixt X,X-X,X; emisii de CO₂ în regim mixt: XXX-XX g/km.

 

3Comparat cu modelul Astra precedent

 

În conformitate cu regulamentele R (CE) nr. 715/2007 și R (CE) nr. 692/2008 (versiunile în vigoare).

 
TRANSMISII
Beneficiază de transmisiile dinamice și economice. Alege între transmisia manuală cu 6 trepte de viteză, transmisia automată stepless sau noua transmisie automată cu 9 trepte de viteză.
 
Șasiul
Șasiul noului model Astra a fost optimizat în diferite aspecte pentru reglarea fină a performanței, pentru a oferi o dinamică de conducere excelentă, siguranță activă ridicată și aerodinamică de nivel înalt.
 

ACCESORII.

Concepute special pentru tine.

Exprimă-te și profită din plin de autovehicul cu accesoriile originale Opel. Create și testate pentru autovehiculul tău Opel

Produsele vândute pot diferi de cele din imagine.

Suport pentru smartphone PowerFlex
ARATĂ DETALII
Podea de încărcare dublă
ARATĂ DETALII
Cuvă portbagaj rigidă, reversibilă și rezistentă la apă
ARATĂ DETALII
Capacele oglinzilor
ARATĂ DETALII
Portbagaj de acoperiș
ARATĂ DETALII
Plăcuțe de protecție praguri iluminate LED
ARATĂ DETALII