Design
O nouă inserție la nivelul grilei inferioare
Designul sportiv oferit de Astra Sports Tourer este dus la nivelul următor cu nivelul de echipare GSe. Grila inferioară adoptă un design unic și îndrăzneț care oferă o prezență impunătoare pe drum și o prestanță și mai dinamică, chiar și atunci când vehiculul este staționat. 
Roți și pneuri
Jantele unice și ușoare din aliaj de 18˝ bi-ton diamantate cu inserții negre oferă modelului Astra Sports Tourer GSe un aspect deosebit pentru performanțe duse la nivelul următor.  
Design interior
Experimentează un design îndrăzneț și pur, fără niciun fel de compromisuri. Volanul turtit în partea inferioară oferă o vedere în toate colțurile, în timp ce rămâi în contact cu lumea prin intermediul sistemului de infotainment intuitiv.  
Scaune performante

Noile scaune față sport GSe îmbrăcate în Alcantara® negru, certificate AGR1 îți oferă confort și control chiar și în timpul celor mai dinamice viraje prin intermediul suportului optimizat ergonomic.

 

1 Certificarea este o garanție a calității oferită de Organizația germană de experți în sănătate spatelui (AGR), o comisie independentă de testare care reunește experți din diferite discipline medicale.