Tehnologie
Sisteme avansate de asistență a șoferului

Amplifică-ți simțurile. Sistemele avansate de asistență a șoferului monitorizează condițiile de drum și de trafic pentru a îmbunătăți radical siguranța și a resimți plăcere la condus cu funcții precum IntelliLux Pixel LED, Extended Head-up Display, Intelli-Drive și Intelli-Vision1.

 

1 Sistemele de asistență asistă conducătorul auto în cadrul limitărilor impuse de sistem. Conducătorul auto rămâne responsabil pentru condusul vehiculului.   

 
Infotainment
Cockpit-ul digital Pure Panel® integrează Apple CarPlay™ și Android Auto™ cu gestionarea profilului individual și recunoașterea conducătorului auto. Îți încarci wireless dispozitivele, te bucuri de servicii conectate precum apeluri de urgență și în caz de defecțiune și experimentezi confort la condus cu funcția de comandă vocală cu limbaj natural. 
Serviciile OpelConnect

Sisteme tehnologice inteligente și servicii conexe1 care oferă conectivitate și inovații moderne pentru a fi în siguranță la volan și a-ți asigura o călătorie interesantă și eficientă.

 

Liniște sufletească: apelul de urgență și în caz de defecțiune2, Starea Vehiculului și Informații îți oferă alerte privind kilometrajul, nivelul de combustibil sau alerte de întreținere pentru o stare de bine tot timpul.

 

Confort: Serviciul e-Remote Control3 pentru verificarea nivelului bateriei, gestionarea încărcării și setarea aerului condiționat prin aplicația myOpel

 

Condus Inteligent: călătorie relaxată datorită Pachetului de Navigație Plus4 și Serviciului de gestionare a călătoriilor și a unităților.

 

1 Disponibilitatea serviciului și domeniul de aplicare diferă de la un vehicul la altul și de la o țară la alta. Serviciile pot necesita un abonament / o taxă și sunt supuse acoperirii și disponibilității rețelelor mobile.

2 Utilizarea Apelului de Urgență și Apelului în caz de Defecțiune necesită semnarea Termenilor & Condițiilor cu declarația scrisă de consimțământ pentru localizarea vehiculului la comandarea vehiculului și depinde de acoperirea și disponibilitatea rețelei. Serviciul de defecțiune (Opel Mobilservice) este gratuit în primul an după prima înregistrare, apoi contra cost. Informații despre Opel Connect pe www.opel.de/connect și pe Serviciul Mobil Opel pe www.opel.de/mobilservice. Se aplică Termenii și Condițiile generale respective.

3 Numai pentru Astra Hybrid

4 Serviciile conectate ale Pachetului de Navigație Plus sunt incluse timp de 3 ani și, ulterior, sunt supuse unei taxe suplimentare de abonament. Disponibilitatea serviciului și domeniul de aplicare diferă de la un vehicul la altul și de la o țară la alta. Serviciile pot necesita un abonament sau o taxă și sunt supuse acoperirii și disponibilității rețelelor mobile.