SKIP TO CONTENT
Caracteristici

NOUL MODEL OPEL ASTRA SPORTS TOURER PLUG-IN HYBRID

DESIGN

DESIGN ÎNDRĂZNEȚ ȘI PUR
Noul model Astra Sports Tourer echilibrează perfect dinamismul cu versatilitatea. Dispunând de iconicul Opel Vizor®, suprafețe sculpturale și linii de design precise, acesta este conceput pentru a ieși în evidență din mulțime.  
INTERIOR REMARCABIL 
Experimentează condusul detoxifiat digital cu panoul Opel Pure Panel®1. Relaxează-te în scaunele frontale Ergonomic Active2 finisate în tapițerie Alcantara sau piele Nappa de lux, cu funcție de ventilație și masaj.  

1 Pure Panel și Pure Panel Pro disponibile. Conținut opțional afișat.

2 Certificate de Campania pentru Spate Sănătos (AGR). Certificatul este un sigiliu de calitate acordat de un comitet independent de testare.

ASPECT IMPRESIONANT

Elementele vizuale, cum ar fi opțiunea plafon negru1, se adaugă stilului tău personal.

 

1 Disponibil ca standard numai pentru modelele selectate.

 
JANTE DIN ALIAJ
Exprimă-ți individualitatea cu gama noastră exclusivă de jante din aliaj ușor. Îndrăznețe și pure prin design, aceste roți fac ca Astra Sports Tourer Plug-in Hybrid să arate la fel de interesant pe cât este și de condus.   
PRECIZIE GERMANĂ
Proporțiile germane precise urmează un principiu al busolei, până și la luminile LED din spate care economisesc energie.  
VIZOR®
Sătul de mașini identice? Designul îndrăzneț și pur al modelului Opel Astra Sports Tourer Plug-In Hybrid iese în evidență, în primul rând prin Vizor® semnătură Opel. Integrând aerodinamic farurile, dispozitivele față-spate, senzorii și funcțiile, într-o singură unitate. 

SIGURANȚĂ & ASISTENȚĂ ȘOFER 

LUMINI INTELLILUX® PIXEL
168 de segmente LED adaptive individual emit permanent fascicule fără strălucire care se ajustează automat pentru a evita orbirea șoferilor care se apropie. 
INTELLI-HUD 

Intelli-HUD (Afișaj Head Up)1 proiectează informații direct pe parbriz și în câmpul vizual al șoferului, afișând informații despre condus, alerte pop-up, apeluri și informații media.

 

1 Disponibil ca standard numai pentru modelele selectate.

 
INTELLI-DRIVE 1.0 

Acest sistem combină capabilitățile a trei dintre cele mai avansate caracteristici tehnologice ale Astra Sports Tourer Plug-In Hybrid pentru a-ți oferi o comandă și un control de neegalat asupra călătoriei tale. Intelli-Drive 1.01 integrează Asistența pentru poziționarea pe bandă (LPA), care permite modelului Astra să corecteze ușor direcția pentru a te ajuta în a menține banda de rulare. Acesta include, de asemenea, Asistență pentru Schimbarea Benzii, care îți permite să știi dacă un alt vehicul se apropie din spate sau să conduci în unghiul mort al oglinzii, plus Alertă de Trafic pentru Marșarier, care te avertizează dacă există trafic care se apropie în timp ce mergi înapoi, inclusiv bicicliști sau pietoni, până la 40 de metri.   

 

 
1 Disponibil ca standard numai pentru modelele selectate.
INTELLI-DRIVE 2.0
Intelli-Drive 2.01 grupează cele mai avansate și intuitive tehnologii de asistență Opel care lucrează împreună pentru a face noul model Astra Sports Tourer Plug-in Hybrid cea mai sigură și mai relaxantă experiență de condus pe care am construit-o vreodată.  Acest sistem integrează mai multe funcții, inclusiv Adaptarea Vitezei în Curbă (CSA), care calculează și adaptează accelerația Astra Sports Tourer Plug-In Hybrid în timpul virajelor la mare viteză pentru confort și control maxim. O altă caracteristică inclusă este Adaptarea Avansată Inteligentă a Vitezei (A-ISA), care monitorizează indicatoarele rutiere și se oferă să încetinească sau să accelereze în consecință și chiar să compenseze pentru condițiile meteorologice. De asemenea, Intelli-Drive 2.0 dispune de Schimbare Semi-Automată a Benzii (SALC), care detectează când schimbi benzile și i se poate încredința manevra in locul tău.   

1 Disponibil ca standard numai pentru modelele selectate.

INTELLI-VISION 
Făcând parcarea mai ușoară ca niciodată, Intelli-Vision folosește patru camere pentru a genera o imagine HD în timp real a împrejurimilor vehiculului. Comutarea între camerele individuale oferă o imagine clară a oricărui trafic aglomerat care se apropie. 
INTRARE & PORNIRE FĂRĂ CHEIE
Intrarea și pornirea fără cheie, asociate cu mânerele capacitive inteligente ale ușilor, înseamnă că poți începe călătoria intrând pur și simplu, apăsând start și pornind la drum. 

CONFORT PREMIUM

SCAUNE ERGONOMICE ACTIVE
Scaunele active ergonomice ale noului Opel Astra1 poartă sigiliul de calitate AGR (Campanie pentru un Spate mai Sănătos). Opțiunile de ajustare includ tetiere reglabile, suport lombar reglabil electronic și suport extensibil pentru coapse. Deci, pe lângă faptul că sunt deosebit de confortabile, scaunele susțin o postură sănătoasă pentru bunăstarea șoferului și a pasagerilor pe termen lung. 
1 Certificatul este un sigiliu de calitate acordat de un comitet independent de testare format din experți din diverse discipline medicale. Opțional la nivelurile de echipare selectate.
FUNCȚII DE ÎNCĂLZIRE

Dezgheață și dezaburește Parbrizul încălzit cu ThermaTec®1. Scaune față încălzite și chiar încălzire pe partea exterioară a celor din spate2, plus un volan încălzit3, oferă confort în diminețile reci.

 

1,2,3 Opțional sau disponibil ca standard numai pentru modelele selectate.

 
TRAPA PANORAMICĂ

Trapa panoramică1 poate fi pe ventilație sau poate fi deschisă tot drumul pentru a oferi șoferilor și pasagerilor o călătorie luminoasă și aerisită. 

 

1 Opțional

 

 
INTELLI-AIR
Intelli-Air este un sistem inteligent de filtrare și climatizare de înaltă eficiență a aerului , oferind informații constante despre calitatea aerului și ajutând la menținerea mediului din cabină proaspăt și curat. 
INTELLI-SPACE
Opel Astra Sports Tourer Plug-In Hybrid oferă o încărcare mai inteligentă datorită sistemului inovator Intelli-Space. Capacitatea maximă de 1.634 litri este îmbunătățită prin caracteristici precum inele de ancorare, plase laterale, podea plată cu două niveluri, spătar banchetă rabatabil 40/20/40 cu funcție de pliere ușoară, rulou pentru portbagaj, compartimente inteligente de depozitare sub podea și hayon electric cu funcție hands free. Cu cârligul opțional de remorcare poți duce capacitatea de încărcare și mai departe. 
HAYON ACȚIONAT ELECTRIC HANDS-FREE
Când este deblocat sau în apropierea cheii inteligente, hayonul poate fi deschis automat pur și simplu prin mișcarea piciorului sub bara de protecție spate.  

CONECTIVITATE

MULTIMEDIA
Noua planșă de bord Pure Panel® complet digitală dispune de un cluster de instrumente de bord de 10˝ și un ecran tactil central de 10˝ cu Apple CarPlay™1 și Android Auto™1,2 . Interfața sa intuitivă poate fi complet personalizată cu gestionarea profilului individual, inclusiv recunoașterea șoferului. AM/FM/DAB+ radio, Bluetooth® Streaming Audio3 și porturi duble USB -C sunt standard.  Și pentru a asigura liniștea suplimentară din mers, sistemul include apelul de urgență și de apelul în caz de defecțiune al serviciilor OpelConnect, precum și actualizările automate pe cale aeriană. 

1 Apple CarPlayTM este o marcă înregistrată a Apple Inc. înregistrată în S.U.A. și în alte țări și Android AutoTM este o marcă comercială înregistrată a Google Inc.

2 Compatibilitatea și anumite funcționalități pot diferi în funcție de tipul dispozitivului și versiunea sistemului de operare. Pentru a verifica compatibilitatea dispozitivului, accesează www.apple.com, sau www.android.com, sau contactează distribuitorul local Opel.

NAVIGAȚIE

Navigația în timp real este completată cu trafic online, informații despre parcare, căutare POI și actualizări meteorologice1. Sistemul poate fi activat vocal cu ajutorul frazei:  "Hei Opel!". Trimite destinația la mașină utilizând smartphone-ul și aplicația myOpel sau obține îndrumări de ultimă oră pentru a genera traseul complet de oriunde te afli. În cele din urmă, ghidarea traseului poate fi afișată utilizând Intelli-HUD (Afișaj Head Up)2, panoul de instrumente sau ecranul tactil central, indiferent de combinația pe care o preferi. 

Pentru mai multe detalii despre serviciile de mai sus, precum și îndrumări pentru efectuarea activării online obligatorii, te rugăm să consulți și broșura "TOMTOM pentru Opel".

 
1 Pachetul de Navigație Conectat Plus este inclus timp de 3 ani, disponibilitatea serviciului conectat și domeniul de aplicare diferă de la țară la țară și de la vehicul la vehicul. Utilizarea Pachetului de Navigație Conectat Plus necesită activare prin magazinul OpelConnect sau aplicația myOpel.
ÎNCĂRCARE WIRELESS

Păstrează cabina fără cabluri și încarcă dispozitivele compatibile utilizând încărcătorul wireless integrat1. În plus, detectarea mișcării rapide încorporate împiedică deteriorarea la suprasarcină în încărcarea fără fir a bateriei dispozitivului tău când conduci pe drumuri denivelate.

 

1 Disponibilitate în funcție de ofertă. Numai pentru dispozitivele activate PMA sau QI. Pentru a verifica compatibilitatea dispozitivului contactează distribuitorul Opel.

 
SERVICIILE OPELCONNECT

Sisteme tehnologice inteligente și servicii conexe1 care oferă conectivitate și inovații moderne pentru a te menține în siguranță și pentru a-ți asigura o călătorie interesantă și eficientă.

 

  • Liniște sufletească: apelul de urgență și în caz de defecțiune2, Starea Vehiculului și Informații îți oferă alerte privind kilometrajul, nivelul de combustibil sau alerte de întreținere pentru o stare de bine tot timpul.
  •  Confort: Serviciul e-Remote Control3 pentru verificarea nivelului bateriei, gestionarea încărcării și setarea aerului condiționat prin aplicația myOpel
  • Condus Inteligent: călătorie relaxată datorită Pachetului de Navigației Plus4 și Serviciului de gestionare a călătoriilor și a unităților.
 

1Disponibilitatea serviciului și domeniul de aplicare diferă de la un vehicul la altul și de la o țară la alta. Serviciile pot necesita un abonament / o taxă și sunt supuse acoperirii și disponibilității rețelelor mobile.

2 Utilizarea Apelului de Urgență și Apelului în caz de Defecțiune necesită semnarea Termenilor & Condițiilor cu declarația scrisă de consimțământ pentru localizarea vehiculului la comandarea vehiculului și depinde de acoperirea și disponibilitatea rețelei. Serviciul de defecțiune (Opel Mobilservice) este gratuit în primul an după prima înregistrare, apoi contra cost. Informații despre Opel Connect pe www.opel.de/connect și pe Serviciul Mobil Opel pe www.opel.de/mobilservice. Se aplică Termenii și Condițiile generale respective.

3 Numai pentru Astra Plug-in Hybrid

4 Serviciile conectate ale Pachetului de Navigație Plus sunt incluse timp de 3 ani și, ulterior, sunt supuse unei taxe suplimentare de abonament. Disponibilitatea serviciului și domeniul de aplicare diferă de la un vehicul la altul și de la o țară la alta. Serviciile pot necesita un abonament sau o taxă și sunt supuse acoperirii și disponibilității rețelelor mobile.

OPEL + ACCESORII

Satisfacerea nevoilor tale individuale.

Exprimă-te cu accesoriile originale Opel+ și profită la maximum de modelul tău Astra Sports Tourer Plug-in Hybrid. Proiectate și testate pentru Opel.

 

Imaginea poate diferi de produsul de vânzare.

Încărcător universal
ARATĂ DETALII
Panou de încărcare pe perete
ARATĂ DETALII
Cabluri de încărcare
ARATĂ DETALII

CE URMEAZĂ?