Conectivitate

Multimedia
Noua planșă de bord Pure Panel® complet digitală dispune de un cluster de instrumente de bord de 10˝ și un ecran tactil central de 10˝ cu Apple CarPlay™1 și Android Auto™1,2 . Interfața sa intuitivă poate fi complet personalizată cu gestionarea profilului individual, inclusiv recunoașterea șoferului. AM/FM/DAB+ radio, Bluetooth® Streaming Audio3 și porturi duble USB -C sunt standard.  Și pentru a asigura liniștea suplimentară din mers, sistemul include apelul de urgență și de apelul în caz de defecțiune al serviciilor OpelConnect, precum și actualizările automate pe cale aeriană. 

1 Apple CarPlayTM este o marcă înregistrată a Apple Inc. înregistrată în S.U.A. și în alte țări și Android AutoTM este o marcă comercială înregistrată a Google Inc.

2 Compatibilitatea și anumite funcționalități pot diferi în funcție de tipul dispozitivului și versiunea sistemului de operare. Pentru a verifica compatibilitatea dispozitivului, accesează www.apple.com, sau www.android.com, sau contactează distribuitorul local Opel.

Navigație

Navigația în timp real este completată cu trafic online, informații despre parcare, căutare POI și actualizări meteorologice1. Sistemul poate fi activat vocal cu ajutorul frazei:  "Hei Opel!". Trimite destinația la mașină utilizând smartphone-ul și aplicația myOpel sau obține îndrumări de ultimă oră pentru a genera traseul complet de oriunde te afli. În cele din urmă, ghidarea traseului poate fi afișată utilizând Intelli-HUD (Afișaj Head Up)2, panoul de instrumente sau ecranul tactil central, indiferent de combinația pe care o preferi. 

Pentru mai multe detalii despre serviciile de mai sus, precum și îndrumări pentru efectuarea activării online obligatorii, te rugăm să consulți și broșura "TOMTOM pentru Opel".

 
1 Pachetul de Navigație Conectat Plus este inclus timp de 3 ani, disponibilitatea serviciului conectat și domeniul de aplicare diferă de la țară la țară și de la vehicul la vehicul. Utilizarea Pachetului de Navigație Conectat Plus necesită activare prin magazinul OpelConnect sau aplicația myOpel.
Încărcare wireless

Păstrează cabina fără cabluri și încarcă dispozitivele compatibile utilizând încărcătorul wireless integrat1. În plus, detectarea mișcării rapide încorporate împiedică deteriorarea la suprasarcină în încărcarea fără fir a bateriei dispozitivului tău când conduci pe drumuri denivelate.

 

1 Disponibilitate în funcție de ofertă. Numai pentru dispozitivele activate PMA sau QI. Pentru a verifica compatibilitatea dispozitivului contactează distribuitorul Opel.

 
Serviciile OpelConnect

Sisteme tehnologice inteligente și servicii conexe1 care oferă conectivitate și inovații moderne pentru a te menține în siguranță și pentru a-ți asigura o călătorie interesantă și eficientă.

 

  • Liniște sufletească: apelul de urgență și în caz de defecțiune2, Starea Vehiculului și Informații îți oferă alerte privind kilometrajul, nivelul de combustibil sau alerte de întreținere pentru o stare de bine tot timpul.
  •  Confort: Serviciul e-Remote Control3 pentru verificarea nivelului bateriei, gestionarea încărcării și setarea aerului condiționat prin aplicația myOpel
  • Condus Inteligent: călătorie relaxată datorită Pachetului de Navigației Plus4 și Serviciului de gestionare a călătoriilor și a unităților.
 

1 Disponibilitatea serviciului și domeniul de aplicare diferă de la un vehicul la altul și de la o țară la alta. Serviciile pot necesita un abonament / o taxă și sunt supuse acoperirii și disponibilității rețelelor mobile.

2 Utilizarea Apelului de Urgență și Apelului în caz de Defecțiune necesită semnarea Termenilor & Condițiilor cu declarația scrisă de consimțământ pentru localizarea vehiculului la comandarea vehiculului și depinde de acoperirea și disponibilitatea rețelei. Serviciul de defecțiune (Opel Mobilservice) este gratuit în primul an după prima înregistrare, apoi contra cost. Informații despre Opel Connect pe www.opel.de/connect și pe Serviciul Mobil Opel pe www.opel.de/mobilservice. Se aplică Termenii și Condițiile generale respective.

3 Numai pentru Astra Plug-in Hybrid

4 Serviciile conectate ale Pachetului de Navigație Plus sunt incluse timp de 3 ani și, ulterior, sunt supuse unei taxe suplimentare de abonament. Disponibilitatea serviciului și domeniul de aplicare diferă de la un vehicul la altul și de la o țară la alta. Serviciile pot necesita un abonament sau o taxă și sunt supuse acoperirii și disponibilității rețelelor mobile.