Design
Design îndrăzneț și pur
Noul model Astra Sports Tourer echilibrează perfect dinamismul cu versatilitatea. Dispunând de iconicul Opel Vizor®, suprafețe sculpturale și linii de design precise, acesta este conceput pentru a ieși în evidență din mulțime.  
Interior remarcabil 
Experimentează condusul detoxifiat digital cu panoul Opel Pure Panel®1. Relaxează-te în scaunele frontale Ergonomic Active2 finisate în tapițerie Alcantara sau piele Nappa de lux, cu funcție de ventilație și masaj.  

1 Pure Panel și Pure Panel Pro disponibile. Conținut opțional afișat.

2 Certificate de Campania pentru Spate Sănătos (AGR). Certificatul este un sigiliu de calitate acordat de un comitet independent de testare.

Aspect impresionant

Elementele vizuale, cum ar fi opțiunea plafon negru1, se adaugă stilului tău personal.

 

1 Disponibil ca standard numai pentru modelele selectate.

 
Jante din aliaj
Exprimă-ți individualitatea cu gama noastră exclusivă de jante din aliaj ușor. Îndrăznețe și pure prin design, aceste roți fac ca Astra Sports Tourer Plug-in Hybrid să arate la fel de interesant pe cât este și de condus.   
Precizie germană
Proporțiile germane precise urmează un principiu al busolei, până și la luminile LED din spate care economisesc energie.  
Vizor®
Sătul de mașini identice? Designul îndrăzneț și pur al modelului Opel Astra Sports Tourer Plug-In Hybrid iese în evidență, în primul rând prin Vizor® semnătură Opel. Integrând aerodinamic farurile, dispozitivele față-spate, senzorii și funcțiile, într-o singură unitate.