Siguranță & asistență șofer 

Lumini Intelli-Lux® pixel
168 de segmente LED adaptive individual emit permanent fascicule fără strălucire care se ajustează automat pentru a evita orbirea șoferilor care se apropie. 
Intelli-HUD 

Intelli-HUD (Afișaj Head Up)1 proiectează informații direct pe parbriz și în câmpul vizual al șoferului, afișând informații despre condus, alerte pop-up, apeluri și informații media.

 

1 Disponibil ca standard numai pentru modelele selectate.

 
Intelli-Drive 1.0 

Acest sistem combină capabilitățile a trei dintre cele mai avansate caracteristici tehnologice ale Astra Sports Tourer Plug-In Hybrid pentru a-ți oferi o comandă și un control de neegalat asupra călătoriei tale. Intelli-Drive 1.01 integrează Asistența pentru poziționarea pe bandă (LPA), care permite modelului Astra să corecteze ușor direcția pentru a te ajuta în a menține banda de rulare. Acesta include, de asemenea, Asistență pentru Schimbarea Benzii, care îți permite să știi dacă un alt vehicul se apropie din spate sau să conduci în unghiul mort al oglinzii, plus Alertă de Trafic pentru Marșarier, care te avertizează dacă există trafic care se apropie în timp ce mergi înapoi, inclusiv bicicliști sau pietoni, până la 40 de metri.   

 

 
1 Disponibil ca standard numai pentru modelele selectate.
Intelli-Drive 2.0
Intelli-Drive 2.01 grupează cele mai avansate și intuitive tehnologii de asistență Opel care lucrează împreună pentru a face noul model Astra Sports Tourer Plug-in Hybrid cea mai sigură și mai relaxantă experiență de condus pe care am construit-o vreodată.  Acest sistem integrează mai multe funcții, inclusiv Adaptarea Vitezei în Curbă (CSA), care calculează și adaptează accelerația Astra Sports Tourer Plug-In Hybrid în timpul virajelor la mare viteză pentru confort și control maxim. O altă caracteristică inclusă este Adaptarea Avansată Inteligentă a Vitezei (A-ISA), care monitorizează indicatoarele rutiere și se oferă să încetinească sau să accelereze în consecință și chiar să compenseze pentru condițiile meteorologice. De asemenea, Intelli-Drive 2.0 dispune de Schimbare Semi-Automată a Benzii (SALC), care detectează când schimbi benzile și i se poate încredința manevra in locul tău.   
Disponibil ca standard numai pentru modelele selectate.
Intelli-Vision 
Făcând parcarea mai ușoară ca niciodată, Intelli-Vision folosește patru camere pentru a genera o imagine HD în timp real a împrejurimilor vehiculului. Comutarea între camerele individuale oferă o imagine clară a oricărui trafic aglomerat care se apropie. 
Intrare & pornire fără cheie
Intrarea și pornirea fără cheie, asociate cu mânerele capacitive inteligente ale ușilor, înseamnă că poți începe călătoria intrând pur și simplu, apăsând start și pornind la drum.