Confort premium

Scaune ergonomice active
Scaunele active ergonomice ale noului Opel Astra1 poartă sigiliul de calitate AGR (Campanie pentru un Spate mai Sănătos). Opțiunile de ajustare includ tetiere reglabile, suport lombar reglabil electronic și suport extensibil pentru coapse. În consecință, pe lângă faptul că sunt deosebit de confortabile, scaunele susțin o postură sănătoasă pentru bunăstarea șoferului și a pasagerilor pe termen lung. 
1 Certificatul este un sigiliu de calitate acordat de un comitet independent de testare format din experți din diverse discipline medicale. Opțional la nivelurile de echipare selectate.
Funcții de încălzire

Dezgheață și dezaburește parbrizul încălzit cu ThermaTec®1. Scaune față încălzite și chiar încălzire pe partea exterioară a celor din spate2, plus un volan încălzit3, oferă confort în diminețile reci.

 

1,2,3 Opțional sau disponibil ca standard numai pentru modelele selectate.

 
Trapa panoramică

Trapa panoramică1 poate fi pe ventilație sau poate fi deschisă tot drumul pentru a oferi șoferilor și pasagerilor o călătorie luminoasă și aerisită. 

 

1 Opțional

 
Intelli-Air
Intelli-Air este un sistem inteligent de filtrare și climatizare de înaltă eficiență a aerului , oferind informații constante despre calitatea aerului și ajutând la menținerea mediului din cabină proaspăt și curat. 
Intelli-Space
Opel Astra Sports Tourer oferă o încărcare mai inteligentă datorită sistemului inovator Intelli-Space. Capacitatea maximă de 1.634 litri este îmbunătățită prin caracteristici precum inelele de ancorare, plase laterale, podea plată cu două niveluri, spătar banchetă rabatabil 40/20/40 cu funcție de pliere ușoară, rulou pentru portbagaj, spații de depozitare sub podea și hayon electric cu funcție hands free. Cu cârligul opțional de remorcare poți duce capacitatea de încărcare și mai departe. 
Hayon acționat electric hands-free
Când este deblocat sau în apropierea cheii inteligente, hayonul poate fi deschis automat pur și simplu prin mișcarea piciorului sub bara de protecție spate.