Design

Design îndrăzneț și pur
Diferit în mod dramatic, profilul impresionant al modelului Sport Tourer a fost redefinit de noul limbaj de design progresiv al Opel, și include noua parte frontală Vizor® -semnătura Opel. Cu aspectul său taios și stilul distinct muscular, aceasta este o mașină care face o declarație încrezătoare oriunde merge.  
Interior remarcabil 

Experimentează condusul detoxifiat digital cu noua planșă de bord Opel Pure Panel®1. Relaxează-te în scaunele frontale Ergonomic Active2 finisate în piele Alcantara sau Nappa, cu funcția inteligentă de ventilație și masaj. 

 

1 Pure Panel și Pure Panel Pro disponibile. Conținut opțional afișat.

2 Certificate de Campania pentru Spate Sănătos (AGR). Certificatul este un sigiliu de calitate acordat de un comitet independent de testare.

 
Aspect impresionant

Elementele vizuale, cum ar fi plafonul negru1 opțional, adaugă un plus stilului tău personal.

 

1 Disponibil în standard numai pentru modelele selectate

 
Jante din aliaj
Exprimă-ți individualitatea cu gama noastră exclusivă de jante din aliaj ușor. Îndrăzneț și pur prin design, aceste jante fac ca Astra Sports Tourer să arate la fel de interesant pe cât este și de condus.     
Precizie germană
Proporțiile germane precise urmează un principiu al busolei, până la luminile LED din spate care economisesc energie.  
Vizor®
Când celelalte mașini au o grilă obișnuită, Opel Astra dispune de semnătura Vizor®. Acest panou frontal frapant are un design pur german, unde forma-urmărește - funcționalitatea, integrând elegant dispozitivele, senzorii și funcțiile într-o singură unitate.