SKIP TO CONTENT
Caracteristici

MAI INTERESANT CA NICIODATĂ.

REDEFINEȘTE STANDARDELE.

DESIGN.

EXTERIOR

Elegant, dinamic și inovator, mai interesant ca niciodată. Noul model Astra Sports Tourer impresionează prin ingineria germană, inovațiile de top, precum farurile Intelli-Lux LED® Matrix¹ și capacitatea generoasă a portbagajului și prin aspectul sportiv, accentuat de noua grilă 3D premium și Pachetul negru ultra-lucios¹.

 

¹ Opțional

 
INTERIOR
Fiind dotat cu un spațiu amplu pentru picioare în partea din spate, scaune premium cu un confort de calitate și un design modern, noul interior personalizat Astra a fost conceput luând în considerare confortul tău.
 
CULORI NOI
Ieși în evidență cu modelul tău Opel Astra prin alegerea de culori elegante dintr-o gamă variată. 
JANTE
Condu elegant. Alege jantele care îi vor conferi personalitate modelului tău Astra. 
TRAPĂ

Trapa electrică din sticlă¹ cu un deflector de vânt integrat te ferește de curenții de aer, iar parasolarul păstrează răcoarea.

 

¹ Opțional

 
LUMINI LED CARACTERISTICE

Luminile spate cu tehnologie LED¹ și luminile diurne sub formă de aripă, specifice mărcii Opel, adaugă un plus de stil și vizibilitate.

 

¹ Opțional

 

INOVAȚII.

FARURI INTELLI-LUX LED® MATRIX

Farurile Intelli-Lux LED® Matrix¹ îți oferă vizibilitate fără efect de orbire. Se reglează automat, astfel că poți conduce cu faza lungă fără a-i deranja pe ceilalți șoferi. Farurile cuprind 16 elemente LED separate care reacționează în momentul detectării altor autovehicule prin dezactivarea unuia sau mai multor elemente LED.

 

¹ Opțional.

 
FARURI LED

Pentru că tehnologia de top implică și economisirea de energie electrică, farurile noastre LED¹ puternice și eficiente consumă doar 20 W, ce rezultă într-un nivel scăzut de emisii de CO₂ per autovehicul.

 

¹ Opțional

 
SIGURANȚĂ

Noul model Astra Hatchback oferă sisteme de siguranță de top și cele mai recente sisteme de securitate tehnică, ce includ:

 

  • Avertizarea privind o coliziune frontală¹: Această caracteristică de siguranță oferă asistență automată printr-o avertizare vizuală și sonoră pentru a evita sau preveni impactul coliziunilor frontale
 
  • Frânare automată de urgență cu detectarea pietonilor¹: sistemul² monitorizează situația din trafic din fața autovehiculului, iar dacă este detectată o coliziune, va fi activată frâna.
  • Asistentul pentru menținerea benzii de circulație¹: avertizează și trage ușor volanul înapoi când autovehiculul părăsește accidental banda.
  • Asistentul pentru recunoașterea indicatoarelor rutiere¹: afișează constant limitele de viteză și alte indicatoare.

 

¹ Opțional. Standard pentru niveluri de echipare mai ridicate.

² Frânarea automată de urgență cu detectarea pietonilor intervine în mod automat la viteze între 8 km/h și 80 km/h. Se acționează frânele, care decelerează autovehiculul cu 0,5G în gama superioară de turații (40 km/h - 80 km/h) și în gama de turații inferioară efectuează o decelerare completă (8 km/h – 40 km/h).
Sistemele Opel de asistență pentru șofer au rolul de a asista în cadrul limitărilor imanente ale sistemului.
Șoferul rămâne responsabil pentru sarcinile conducerii.

CAMERĂ VIDEO PENTRU MARȘARIER

Parcarea sigură este acum mai simplă. Camera video pentru marșarier transformă parcarea într-o experiență lipsită de stres. Afișajul la bord oferă o prezentare generală în timp real a ceea ce se întâmplă în spatele autoturismului și instrucțiuni pentru a te ajuta să realizezi manevre și să estimezi distanțele până la alte obiecte. Treci la versiunea digitală care este disponibilă cu Multimedia Navi Pro¹ pentru mai multă acuratețe și precizie.

 

¹ Opțional

 
SISTEM AVANSAT DE ASISTARE LA PARCARE
Parcarea nu a fost niciodată așa ușoară. Sistemul avansat de parcare cu detectarea locului de parcare și funcția de direcție automată îți permit să te relaxezi în timp ce parchezi sigur și rapid. În timpul parcării vei fi instruit clar cu privire la mișcarea spate, față sau la necesitatea opririi autovehiculului. 

CONFORT PREMIUM.

SCAUNE ACTIVE ERGONOMICE
Sporește starea de bine cu scaunele active ergonomice¹ reglabile în mai multe poziții și certificate AGR². Scaunul șoferului și al pasagerului față oferă o varietată largă de posibilități de reglare, inclusiv suport lombar, extensie reglabilă a pernei scaunului și funcție de încălzire pentru scaunele față¹ și scaunele laterale spate¹. De asemenea, îmbunătățește scaunul șoferului cu funcția de masaj integrată în scaun¹, ventilație¹ și funcție de memorare pentru configurarea ta personală. 

¹ Opțional, standard cu scaune din piele.

² Scaune AGR certificate de asociația germană AGR (Campania pentru un spate sănătos), un centru de excelență în materie de ergonomie. Certificatul de calitate este oferit de o comisie independentă de testare alcătuită din experți din diferite specializări medicale.

SPAȚIU DE DEPOZITARE
Indiferent la ce te gândești, modelul versatil Astra Sports Tourer îți oferă toate posibilitățile. Având o capacitate generoasă a portbagajului de 540-1.630 l, modelul Sports Tourer este un adevărat lider. Scaune fracționabile în raport de 40/60 sunt disponibile standard. Disponibile opțional: scaune spate fracționabile în raport de 40/20/40 cu o trapă de încărcare pentru flexibilitate sporită. Ambele sunt echipate cu buton de pliere și eliberare rapidă printr-o singură atingere. 
HAYON ACȚIONAT ELECTRIC
Sistem de acces fără cheie și funcție mâini-libere: este nevoie de o singură mișcare cu piciorul sub bara de protecție spate pentru a deschide și închide portbagajul. Setează înălțimea de deschidere pentru a te descurca în spațiile cu plafon coborât. Alternativ, poţi apăsa unul dintre butoanele de pe hayon, uşa şoferului sau cheia de contact. 
SISTEM AUTOMAT DE CLIMATIZARE CU 2 ZONE

Cu ajutorul sistemului automat de climatizare cu 2 zone¹, atât șoferul, cât și pasagerul își pot seta temperatura dorită.

 

¹ Opțional

 
FUNCȚII DE ÎNCĂLZIRE

Dezaburește și degivrează parbrizul cu ajutorul Parbrizului încălzit ThermaTec™¹. Scaunele din față¹ și chiar și cele din spate cu încălzire¹ plus un volan încălzit¹ te încălzesc rapid în diminețile reci.

 

¹ Opțional

 
FRÂNĂ ELECTRICĂ DE PARCARE
Frâna electrică de parcare se declanșează automat la plecarea de pe loc. Dimensiunea compactă permite mai mult spațiu pentru consola centrală de nivel superior și cotieră. 
TEMPOMAT AUTOMAT
Tempomatul automat¹ cu gama completă de turații îți oferă o conducere lipsită de stres. Prin accelerarea sau decelerarea automată la viteze între 30 și 180 km/h, tempomatul automat¹ ajută la păstrarea în permanență a unei distanțe de siguranță față de autovehiculul din față. 

Tempomat automat pentru toată gama de viteze (FSRA)². Conceput pentru ambuteiaje, FSRA permite funcționarea tempomatului chiar și când autovehiculul staționează.

 

¹ Opțional

² Disponibil numai împreună cu transmisiile automate selectate.

DESCHIDERE & PORNIRE FĂRĂ CHEIE

Funcția de deschidere și pornire fără cheie¹ recunoaşte cheia și deblochează autovehiculul automat atunci când te apropii. În plus, vei beneficia de pornire și oprire fără cheie, prin simpla apăsare a unui buton.

 

¹ Opțional

 

CONECTIVITATE.

INFOTAINMENT
Condu inteligent cu noul Astra și sistemele sale excelente de infotainment care includ caracteristici de conectivitate precum Apple CarPlay™¹, Android Auto™², utilizează funcția de comandă vocală pentru smartphone-ul conectat precum și Bluetooth® pentru apelare cu funcția mâini libere, streaming audio și acces la agenda telefonică. 

¹ Apple CarPlay este o marcă înregistrată a Apple Inc. înregistrată în S.U.A. și alte țări și Android Auto este o marcă înregistrată a Google Inc.

 

² Compatibilitatea și anumite funcționalități pot diferi în funcție de tipul dispozitivului și versiunea sistemului de operare. Pentru verificarea compatibilității dispozitivului tău, accesează www.apple.com, www.android.com sau contactează dealerul local Opel.

MULTIMEDIA NAVI PRO
Rămâi informat și ajungi la timp la destinație datorită ecranului tactil color de 8’’¹. Serviciile conectate² ale  Multimedia Navi Pro¹ includ navigație predictivă³, informații de parcare³, prețurile carburanților³ și date din trafic în timp real³ pentru a te ajuta să iei cele mai bune decizii în timpul călătoriei.
 

¹ Opțional

² Necesită acceptarea contractului de licență pentru utilizatorul final Telenav și acordul privind utilizarea datelor cu caracter personal, conform politicii de confidențialitate Telenav. Licența expiră la finalul anului 2031.

³ Datele nu sunt incluse și trebuie obținute prin conectarea la internet via smartphone sau hotspot Wi-Fi. Pot exista costuri suplimentare pentru transferul de date mobile.

SISTEM AUDIO BOSE®¹

Acest sistem audio premium¹ transformă fiecare călătorie într-o experiență distractivă. Având șapte difuzoare, fiecare persoană din autovehicul se poate bucura de un bass puternic și de sunetele joase foarte clare.

 

¹Opțional.

 
ÎNCĂRCARE WIRELESS

Plasează-ți pur și simplu smartphone-ul¹ în interiorul compartimentului destinat acestuia cu încărcător cu inducție² pentru a reîncărca wireless bateria.

 

¹ Doar pentru dispozitivele compatibile cu PMA sau Qi. Pentru verificarea compatibilității dispozitivului tău, contactează dealerul local Opel.

² Opțional

 
APEL DE URGENȚĂ
În caz de accident, Apelul de urgență¹ te conectează automat la serviciile de urgență - sau poți obține asistență prin apăsarea butonului de Apel de urgență, dacă te afli într-o situație de urgență.²

 

¹ Apelul de urgență se conectează automat când airbagurile sau dispozitivul de pretensionare sunt declanșate.

²Apelul de urgență depinde de acoperirea și disponibilitatea rețelei de telefonie mobilă. 

EFICIENȚA ÎN CONDUCERE.

MOTOARE
Alege dintre motoarele pe benzină cu o putere de până la 107kW (145 cp)¹ sau motoarele diesel cu o putere de până la 90 kW (122 cp)² pentru o eficiență maximă a carburantului și pentru plăcerea de a conduce. Motoarele noului model Astra transformă călătoria într-un sportivă, lină și cu reacții rapide. Cel mai eficient model Astra de până acum, cu o nouă generație de motoare cu emisii³ de CO₂ mai mici cu 19% și consum minim de carburant. 
 

¹Consum de carburant în l/100 km: urban 5,2-6,3, extraurban 3,8-4,3, mixt 4,3-5,1; emisii de CO₂ în g/km: 99-116 în regim mixt.

 

²Consum de carburant în l/100 km: urban 3,9–5,4, extraurban 3,1–3,6, mixt 3,4–4,2; emisii de CO₂ în g/km: în regim mixt 90–111.

 

³Comparat cu modelul Astra precedent.*

 

În conformitate cu regulamentele R (CE) nr. 715/2007 și R (CE) nr. 692/2008 (versiunile în vigoare).

TRANSMISII
Beneficiază de transmisiile dinamice, dar și economice. Alege între transmisia manuală cu 6 trepte de viteză, transmisia automată stepless sau noua transmisie automată cu 9 trepte de viteză
ȘASIUL
Șasiul noului model Astra a fost optimizat în diferite aspecte pentru reglarea fină a performanței ce oferă dinamică de conducere excelentă, siguranță activă ridicată și aerodinamică de nivel înalt. 

ACCESORII OPEL+.

Concepute special pentru tine.

Exprimă-te și profită din plin de autovehicul cu accesoriile originale Opel. Create și testate pentru autovehiculul tău Opel

Produsele vândute pot diferi de cele din imagine.

Suport pentru smartphone PowerFlex
ARATĂ DETALII
Podea de încărcare dublă
ARATĂ DETALII
Cuvă portbagaj rigidă, reversibilă și rezistentă la apă
ARATĂ DETALII
Capacele oglinzilor
ARATĂ DETALII
Portbagaj de acoperiș
ARATĂ DETALII
Plăcuțe de protecție praguri iluminate LED
ARATĂ DETALII

CE URMEAZĂ?