Tehnologie avansată
IntelliLux® Matrix LED
Noul Opel Corsa este echipat cu cele mai bune faruri IntelliLux® Matrix LED din clasa sa, care oferă vizibilitate optimă și adaptabilitate automată pentru prevenirea orbirii cauzată de luminile de drum ale șoferilor care vin din sens opus. Cu 14 segmente Matrix și un design nou, IntelliLux® îți oferă încredere în orice condiții! 
Asistare la rulare Opel
Funcția de menținere activă a centrului benzii de rulare, parte a sistemului Opel Drive Assist, supraveghează electronic șoseaua și utilizează un cuplu de direcție subtil pentru a menține automat noul Opel Corsa pe banda sa de rulare, ceea ce face deplasarea pe autostradă mai sigură, mai puțin obositoare și mai plăcută.  
Control adaptiv al vitezei de croazieră
Când este activat, sistemul de control adaptiv al vitezei de croazieră accelerează și frânează automat, menținând Opel Corsa la o distanță constantă față de mașina anterioară, pentru o călătorie mai sigură, mai confortabilă și mai relaxantă. 
Recunoaștere semne de circulație
Sistemul avansat de camere video al noului Opel Corsa recunoaște diverse semne de circulație și le afișează în mod convenabil în fața ta, pe panoul digital. Prin urmare, indiferent cât de multe se întâmplă în jurul tău pe șosea, nu vei mai rata niciun indicator de viteză! 
Frânare automată de urgență
Sistemul de frânare automată de urgență al modelului Opel Corsa urmărește șoseaua din față, avertizând șoferul în cazul unei coliziuni iminente și aplică în mod activ frânele atunci când nu se ia nicio măsură. Sistemul recunoaște atât mașinile, cât și pietonii, oferind un nivel suplimentar de confort în mediile urbane aglomerate. (Sistemul este activ între 5 km/h și 140 km/h.) 
Detectare unghi mort
Sistemul de monitorizare a unghiului mort al modelului Opel Corsa funcționează între 12 și 140 km/h și supraveghează în permanență unghiurile moarte. Indicatoarele amplasate în oglinzile exterioare se aprind ca să te avertizeze când în unghiul mort se află vehicule, făcând călătoriile pe autostradă mai sigure și mai confortabile.