Confort la bord
Masaj pentru șofer
Ești relaxat după fiecare drum. Noul Opel Corsa dispune de scaune Alcantara® cu suport lombar și funcție de masaj pentru șofer, precum și de încălzire în trei trepte pentru șofer și pasagerul din față, care transformă fiecare călătorie într-o plăcere. 
Plafon panoramic
Plafonul panoramic din sticlă inundă habitaclul noului Opel Corsa cu lumină naturală și încadrează perfect imaginea lumii din jurul tău, de la orizonturile orașelor până la cerul înstelat din timpul nopții. Fiecare călătorie va fi un adevărat răsfăț turistic. 
Sistem de acces și pornire fără cheie
Sistemul de acces și pornire fără cheie simplifică la maximum utilizarea lui Opel Corsa. Descuie, pornește și încuie vehiculul fără să fie necesară interacțiunea cu cheia. Indiferent dacă ai mâinile ocupate sau cheile sunt ascunse în geantă, nu vei avea nicio problemă să utilizezi noul tău Corsa. 
Spațiul de zi cu zi
De la buzunarele de pe portiere care permit păstrarea sticlelor de 1,5 l până la portbagajul mare și scaunele spate fracționabile 60/40, noul Opel Corsa este pregătit pentru fiecare parte a vieții tale cotidiene, de la cumpărături la escapadele de weekend.