Design îndrăzneț și pur
Design îndrăzneț și pur
Cu linia sa joasă și dinamică, cu semnătura Opel Vizor® și combinațiile îndrăznețe de culori și ornamente, Opel Corsa iese întotdeauna în evidență. 
Semnătura Opel Vizor®
Opel Vizor® integrează cea mai bună tehnologie de iluminare din clasa sa, admisia de aer și emblema mărcii Opel într-un singur modul grafic, oferind noului Opel Corsa o imagine îndrăzneață și distinctă.  
Plafon negru contrastant

Cu șase culori exterioare interesante din care poți alege și un plafon negru contrastant*, noul Opel Corsa iese mereu în evidență. 

 

* Standard pe versiunea GS

 
Jante elegante
Cu jante disponibile de 16" și 17", există variante pentru toate gusturile. Jantele din aliaj de 17" diamond cut oferă un stil îndrăzneț și atrăgător. 
Interior ergonomic
Intră în interiorul noului Opel Corsa și vei descoperi un spațiu detoxificat digital, cu un cockpit intuitiv și ergonomic. Realizat cu materiale și finisaje de înaltă calitate, este cadrul perfect pentru ca tu să te bucuri de călătorie. 
Precizie germană
De la pliul central de pe capotă până la inscripțiile de pe hayon, fiecare centimetru al noului Opel Corsa a fost proiectat cu precizie pentru ca plăcerea de a conduce să redevină distractivă!