Dinamica de rulare
Proiectat pentru tine!
Când vine vorba de performanțe și eficiență, noul Corsa este proiectat pentru ca fiecare călătorie să fie mai plăcută și mai puțin costisitoare pentru bugetul tău. 
Putere hibrid opțională! 

Sistemul de propulsie mild hybrid de ultimă generație din noul Opel Corsa permite flexibilitate, eficiență și performanță maxime. Beneficiind de unele dintre avantajele mobilității electrice, cum ar fi elasticitatea îmbunătățită la viteze mici, recuperarea energiei la frânare și propulsia exclusiv electrică în anumite situații*, propulsia hibridă este trambulina perfectă pentru cei care nu pot sau nu doresc să treacă la modele complet electrice. 

 

*În timpul manevrelor de alunecare, lansare, în trafic și la parcare. În zonele cu restricție de viteză la 30 km/h și pe o distanță de 1 km.

 
Transmisii automate

Sportivitatea întâlnește confortul; transmisia automată cu 8 trepte de viteză, padele de schimbare a vitezelor și mod de conducere selectabil manual îți permite să te deplasezi în felul tău.

 

1 Disponibil numai cu motorizările selectate.

 
Mod Sport1

Mai mult sport: Un vârf de deget pe modul sport aduce un plus de sportivitate conducerii. Acesta oferă, de asemenea, o mapare specifică a pedalei și îmbunătățește chiar și sunetul motorului.

 

1 Disponibil pe Corsa GS