Caracteristici

GATA PENTRU ORICE. GATA PENTRU VIAȚĂ.

DESIGN.

EXTERIOR
Perfect adaptat stilului de viață urban datorită designului SUV elegant și dimensiunilor compacte: noul Crossland X rafinat și dinamic excelează prin eleganță practică și sportivă. 
INTERIOR
Design premium și precizie germană: beneficiază de noile scaune din piele, manevrare intuitivă și poziție de ședere înaltă „tipică SUV”, pentru o vedere panoramică perfectă. 
 • Măiestrie a execuției de primă clasă
 • Selectarea materialelor de înaltă calitate, precum scaunele noi din piele¹
 • Luxul stării de bine datorită scaunelor active ergonomice (Campania pentru un spate sănătos)¹
 • Funcționalitate maximă cu elemente de acționare ușor accesibile

 

¹Nu este standard pentru toate nivelurile de echipare.

PLAFON PANORAMIC COLORAT

Bucură-te de interiorul aerisit și spațios: plafonul „plutitor” într-o culoare diferită, combinat cu trapa panoramică¹ adaugă notele finale ale acestui crossover.

 

¹Opțional

 

INOVAȚIE.

FARURI LED INOVATOARE

Farurile LED¹ sunt cu 30% mai luminoase decât becurile obișnuite cu halogen și asigură iluminarea optimă în orice situație de conducere.

¹ Opțional

 
 • Asistent pentru faza lungă: detectează autovehiculele din față și comută automat între faza lungă și cea scurtă, fără a-i orbi pe ceilalți șoferi¹
 • Iluminare în viraje: asigură o vizibilitate mai bună în timpul virajelor și al parcării. Va fi activată automat la o viteză mai mică de 40 km/h, când semnalizezi sau dacă este depășit un anumit unghi de bracaj. Conducerea pe timp de noapte este mai sigură și mai relaxată¹

 

¹ Opțional

CAMERA VIDEO PENTRU MARȘARIER ȘI ASISTENTUL LA PARCARE
Vizibilitate perfectă în marșarier: camera video cu vedere panoramică la 180°¹ asigură vizibilitate în viraje, iar asistentul automat la parcare¹ permite ieșirea automată din locul de parcare. 
Camera video pentru marșarier, disponibilă în versiunea standard sau panoramică la 180°, asigură o vizibilitate generală optimă, perspectivă panoramică și funcție zoom. Dispar pericolele invizibile de până acum, precum obiectele care se apropie din lateral sau traficul din spate, conducerea devenind mai simplă și mai sigură. Funcția zoom este activată automat dacă obiectele sunt mai aproape de 70 cm. Găsirea unui loc de parcare devine mult mai relaxantă, asistentul automat la parcare preluându-ți sarcina. Acesta te ajută să ieși din locul de parcare și să manevrezi în orice direcție fără a utiliza mâinile.
HEAD-UP DISPLAY

Head-up Display¹ îți permite să verifici informații cheie precum viteza sau indicatoarele pentru limită de viteză, menținându-ți în același timp privirea la drum.

¹ Opțional

 

Aceste funcții utile sunt afișate automat pe Head-up Display¹:

 • indicarea vitezei
 • recunoaşterea indicatoarelor rutiere, pentru zonele cu limite de viteză și încetarea acestor restricții
 • setarea tempomatului și limitatorului de viteză
 • avertizarea privind o coliziune frontală și navigație.

 

¹ Opțional

FRÂNAREA AUTOMATĂ DE URGENȚĂ CU DETECTAREA PIETONILOR
Dacă este necesar: datorită frânării automate de urgență cu detectarea pietonilor¹, deplasarea devine mult mai sigură pentru tine și ceilalți participanți la trafic. 

Frânarea automată de urgență¹ detectează pietonii și alte autovehicule pe care este posibil ca tu să nu le fi văzut. La viteze între 5 și 85 km/h, sistemul măsoară continuu distanța până la alte autovehicule și te avertizează dacă se apropie prea rapid/sunt prea aproape. Dacă nu reacționezi, sistemul activează automat frânarea de urgență, reducând viteza autovehiculului. Pentru viteze sub 30 km/h, autovehiculul va frâna până la oprire.

 

¹Opțional. Funcționează automat între 5 km/h și 85 km/h. Între 5 și 30 km/h, decelerarea pentru reducerea vitezei de impact este de 0,9 g. Într 30 și 85 km/h, sistemul reduce viteza cu maxim 22 km/h. După acest prag, șoferul trebuie să frâneze singur pentru a reduce și mai mult viteza. Gama de viteze de funcționare a AEBPD depinde de obstacolul detectat (mobil: între 5 și 85 km/h; fix: între 5 și 80 km/h; pietoni: între 5 și 60 km/h). Sistemele Opel de asistență pentru șofer au rolul de a asista șoferul în cadrul limitărilor imanente ale sistemului. Șoferul rămâne responsabil pentru sarcinile conducerii. Se preconizează că va fi disponibil din toamna anului 2017.

VERSATILITATE.

PORTBAGAJ
Crossland X se potrivește perfect stilului tău de viață, oferind versatilitate excepțională și spațiu de depozitare ca un SUV – indiferent ce îți rezervă ziua. 

Cu un volum al portbagajului de 410 litri și design tipic de SUV, Crossland X oferă cea mai mare capacitate din clasa sa, putând fi extinsă până la 1.255 litri. De asemenea, ai multe posibilități de a face autovehiculul mai spațios: scaunele spate pot fi deplasate¹ și sunt pliabile în raport 40/60, cotierele pot fi rabatate pentru transportul obiectelor mai lungi și înălțimea până la partea inferioară a portbagajului poate fi dublată.

 

¹Incluse în pachetul de dotări opționale.

SCAUNE ERGONOMICE CU CALITATE CERTIFICATĂ AGR
Ajungi la destinație relaxat: datorită scaunelor active ergonomice cu certificarea calității AGR (Campania pentru un spate sănătos)¹ cu 16 opțiuni de reglare. 

Cu poziția înaltă de condus, Crossland X oferă mai mult decât o vizibilitate mai bună. Datorită scaunelor ergonomice speciale1 (certificate de "Campaign for Healthier Backs"), Crossland oferă o poziție a corpului mai sănătoasă în timpul condusului. O mașină care ți se portivește, toată lumea stă confortabil datorită scaunelor reglabile pe mai multe poziții.

 

1Scaunele ergonomice opționale au dovedit calitățile lor asociației "Aktion Gesunder Rücken e.V.", care este o comisie independentă de medici si terapeuți, a carei misiune este de a prevenii durerile de spate.

CONECTIVITATE.

INFOTAINMENT
Conectează-ți smartphone-ul via Apple CarPlay™¹ și Android Auto™² la sistemul de infotainment Radio R 4.0 IntelliLink și utilizează smartphone-ul fără nicio distragere a atenției. 
 • Ecran tactil de 7" de înaltă rezoluție
 • Conectare optimă cu dispozitive digitale³
 • Sistem mâini libere pentru telefon și accesare fotografii

 

¹Apple CarPlay și Apple sunt mărci ale Apple Inc., înregistrate în S.U.A. și alte țări. Este posibil ca Apple CarPlay™ să nu fie disponibil în toate țările, în funcție de versiunea sistemului de operare. Consultă www.apple.com.

²Android Auto™ este marcă înregistrată a Google Inc.

³Compatibilitatea și anumite funcționalități pot diferi în funcție de tipul dispozitivului și versiunea sistemului de operare. Pentru verificarea compatibilității dispozitivului tău, accesează www.apple.com, www.android.com sau contactează dealerul local Opel.

NAVIGAȚIE
Dotări ușor de utilizat incluse: Navi 5.0 IntelliLink¹ cu comandă vocală și ecran tactil color te duce la destinație într-un mod rapid și confortabil. 
 • Proiectarea smartphone-ului cu Apple CarplayTM2 și Android AutoTM3
 • Sistem european de navigație prin satelit 3D cu canal pentru mesaje din trafic
 • Ecran tactil LCD color de 8”, afișaj color pentru șofer de 3,5”
 • Comandă vocală integrată, citire / trimitere mesaje text
 • Streaming audio Bluetooth®
 • Încărcare wireless a smartphone-ului⁴

 

¹Opțional. Compatibilitatea și anumite funcționalități pot diferi în funcție de tipul dispozitivului și versiunea sistemului de operare. Pentru verificarea compatibilității dispozitivului tău, accesează www.apple.com, www.android.com sau contactează dealerul local Opel.

²Apple CarPlay și Apple sunt mărci ale Apple Inc., înregistrate în S.U.A. și alte țări. Este posibil ca Apple CarPlay™ să nu fie disponibil în toate țările, în funcție de versiunea sistemului de operare. Consultă www.apple.com.

³Android Auto™ este marcă înregistrată a Google Inc.

⁴Opțional: încărcare prin inducție doar cu smartphone-uri compatibile cu PMA sau Qi.

SERVICII OPELCONNECT¹
O gamă de servicii care oferă un nivel nou de siguranță și care te ajută să rămâi conectat la drum. 
 • Liniște sufletească: fii în siguranță cu apel de urgență, apel de defecțiune, starea și informații regulate despre autovehicul.
 • Confort: utilizează-ți telefonul pentru funcțiile de control la distanță (de exemplu: încuierea/descuierea ușii) și beneficiază de servicii de parcare și plăți automate de taxe.
 • Conducere inteligentă: bucură-te de o călătorie relaxantă cu navigație în timp real¹ și funcția de gestionare a călătoriei.

 

¹Serviciile Opel Connect se vor lansa din toamna anului 2019. Serviciile pot implica un abonament/taxă și depind de acoperirea și disponibilitatea rețelei de telefonie mobilă.

DINAMICA DE CONDUCERE.

MOTOARE
La fel de versatilă ca modelul Crossland X este și gama de motoare dinamice și eficiente pe benzină și diesel. 

Modelul Crossland X oferă o gamă largă de motoare. Toate motoarele diesel moderne sunt dotate cu un rezervor de 14,8 l de AdBlue, asigurând economia și menținând nivelul de emisii la minimum. În plus, sistemul Start/Stop¹ te ajută să economisești și mai mult carburant.

 

¹Disponibil standard sau opțional pentru motoarele selectate. Toate motoarele respectă norma Euro 6d-TEMP.

 

Consum de carburant în l/100 km: urban 6,5 - 4,4, extraurban 5,0 - 3,5, mixt 5,6 - 4,0; emisii de CO₂ în g/km: în regim mixt 127-105.

 

În conformitate cu regulamentele R (CE) nr. 715/2007 și R (CE) nr. 692/2008 (în versiunile în vigoare).*/**/***/****

TRANSMISIE
Schimbă rapid treapta de viteză cu transmisiile manuale cu 5 sau 6 trepte. Sau lasă transmisia automată cu 6 trepte să preia controlul - pentru o conducere relaxată și lină. 

MODELE SPECIALE.

CROSSLAND X 2020. PLINĂ DE OPȚIUNI. ÎN STANDARD.
Modelele Opel 2020 oferă clienților exact ce își doresc prin modele care sunt echipate cu soluții inovative ca și dotări standard pentru a veni în așteptarea nevoilor diferite. 
 • Jante de aliaj 16", Technical Grey
 • Scaune Opel 2020
 • Faruri și stopuri LED
 • Plafon negru
 • Plăci de protecție argintii pentru barele față și spate
ULTIMATE
Călătorește la clasa întâi: experimentează Crossland X cu dotări de lux oferite standard. 

ACCESORII OPEL+.

În întimpinarea nevoilor tale.

Prin accesoriile originale Opel îți poți exprima personalitatea și poți pune în valoare la maxim modelul Crossland X.

 

Imaginile pot fi ușor diferite de produsele reale.

Praguri laterale
ARATĂ DETALII
Cuier FlexConnect
ARATĂ DETALII
Suport iPad mini FlexConnect
ARATĂ DETALII
Sistem de protecție pentru câini
ARATĂ DETALII
Tavă pentru încărcătură
ARATĂ DETALII
Covorașe din velur
ARATĂ DETALII

CE URMEAZĂ?