Contents inside this Slide Collection are only authorable inside of this page.

You must add a Slide component for each slide that you want within a Multimedia Scroller on this template first.

After adding a Slide component, you can then add additional components to the parsys of the Slide component.


FARURI LED CU 30% MAI LUMINOASE.

Farurile LED sunt cu 30% mai luminoase decât becurile obișnuite cu halogen și asigură iluminarea optimală în orice situație de conducere.

 

  • Asistent pentru faza lungă: detectează autovehiculele din față și comută automat între faza lungă și cea scurtă, fără a-i orbi pe ceilalți șoferi1
  • Iluminare în viraje: asigură o vizibilitate mai bună în timpul virajelor și al parcării. Va fi activată automat la o viteză mai mică de 40 km/h, când semnalizezi sau dacă este depășit un anumit unghi de bracaj. Conducerea pe timp de noapte este mai sigură și mai relaxată1

 

1 Opțional

AFLĂ MAI MULTE DETALII AFIȘEAZĂ MAI PUȚIN

CAMERĂ VIDEO PENTRU MARȘARIER LA 180°.

Vizibilitate perfectă în marșarier: camera video1 cu vedere panoramică la 180° asigură vizibilitate în viraje, iar asistentul automat la parcare1 permite ieșirea automată din locul de parcare.

 

1Opțional

Camera video pentru marșarier, disponibilă în versiunea standard sau panoramică la 180°, asigură o vizibilitate generală optimă, perspectivă panoramică și funcție zoom. Dispar pericolele invizibile de până acum, precum obiectele care se apropie din lateral sau traficul din spate, conducerea devenind mai simplă și mai sigură. Funcția zoom este activată automat dacă obiectele sunt mai aproape de 70 cm. Găsirea unui loc de parcare devine mult mai relaxantă, asistentul automat la parcare preluându-ți sarcina. Acesta te ajută să ieși din locul de parcare și să manevrezi în orice direcție fără a utiliza mâinile.

 

AFLĂ MAI MULTE DETALII AFIȘEAZĂ MAI PUȚIN

AFIȘAJ PE PARBRIZ.

Head-up Display îți permite să verifici informații cheie precum viteza sau indicatoarele pentru limită de viteză, menținându-ți în același timp privirea la drum.

Aceste funcții utile sunt afișate automat pe Head-up Display1:

 

  • indicarea vitezei
  • recunoaşterea indicatoarelor rutiere, pentru zonele cu limite de viteză și încetarea acestor restricții
  • setarea tempomatului și limitatorului de viteză
  • avertizarea privind o coliziune frontală și navigație

 

1 Opțional

AFLĂ MAI MULTE DETALII AFIȘEAZĂ MAI PUȚIN

FRÂNARE DE URGENȚĂ INTELIGENTĂ.

Dacă este necesar: datorită frânării automate de urgență cu detectarea pietonilor1, deplasarea devine mult mai sigură pentru tine și ceilalți participanți la trafic.

 

Frânarea automată de urgență1 detectează pietonii și alte autovehicule pe care este posibil ca tu să nu le fi văzut. La viteze între 5 și 85 km/h, sistemul măsoară continuu distanța până la alte autovehicule și te avertizează dacă se apropie prea rapid/sunt prea aproape. Dacă nu reacționezi, sistemul activează automat frânarea de urgență, reducând viteza autovehiculului. Pentru viteze sub 30 km/h, autovehiculul va frâna până la oprire.

 

1 Opțional. Funcționează automat între 5 km/h și 85 km/h. Între 5 și 30 km/h, decelerarea pentru reducerea vitezei de impact este de 0,9 g. Într 30 și 85 km/h, sistemul reduce viteza cu maxim 22 km/h. După acest prag, șoferul trebuie să frâneze singur pentru a reduce și mai mult viteza. Gama de viteze de funcționare a AEBPD depinde de obstacolul detectat (mobil: între 5 și 85 km/h; fix: între 5 și 80 km/h; pietoni: între 5 și 60 km/h). Sistemele Opel de asistență pentru șofer au rolul de a asista șoferul în cadrul limitărilor imanente ale sistemului. Șoferul rămâne responsabil pentru sarcinile conducerii. Se preconizează că va fi disponibil din toamna anului 2017.

 

AFLĂ MAI MULTE DETALII AFIȘEAZĂ MAI PUȚIN