Contents inside this Slide Collection are only authorable inside of this page.

You must add a Slide component for each slide that you want within a Multimedia Scroller on this template first.

After adding a Slide component, you can then add additional components to the parsys of the Slide component.


OCUPĂ CÂT SPAȚIU VREI.

Crossland X se potrivește perfect stilului tău de viață, oferind versatilitate excepțională și spațiu de depozitare ca un SUV – indiferent ce îți rezervă ziua.

 

Cu un volum al portbagajului de 410 litri și design tipic de SUV, Crossland X oferă cea mai mare capacitate din clasa sa, putând fi extinsă până la 1.255 litri. De asemenea, ai multe posibilități de a face autovehiculul mai spațios: scaunele spate pot fi deplasate1 și sunt pliabile în raport 40/60, cotierele pot fi rabatate pentru transportul obiectelor mai lungi și înălțimea până la partea inferioară a portbagajului poate fi dublată.

 

1 Incluse în pachetul de dotări opționale.

AFLĂ MAI MULTE DETALII AFIȘEAZĂ MAI PUȚIN

RELAXARE FĂRĂ DURERI DE SPATE.

Ajungi la destinație relaxat: datorită scaunelor active ergonomice cu certificarea calității AGR (Campania pentru un spate sănătos)1 cu 16 opțiuni de reglare.

 

Datorită poziției înalte de ședere, Crossland X oferă mai mult decât o vizibilitate mai bună. Datorită scaunelor sale ergonomice speciale (certificate de „Campania pentru un spate sănătos”), Crossland asigură o postură sănătoasă în timpul conducerii. Un autovehicul adaptat nevoilor tale, confortabil pentru toți ocupanții datorită pernelor, spătarelor și tetierelor reglabile.

 

1 Scaunele ergonomice opționale sunt certificate de AGR, asociația de experți în sănătatea spatelui „Aktion Gesunder Rücken e.V.”, o organizație independentă formată din medici și terapeuți cu diverse specializări.

 

AFLĂ MAI MULTE DETALII AFIȘEAZĂ MAI PUȚIN