Skip To Content
Insignia modele

Opel Insignia

Selectează modelul Insignia dorit

Insignia Grand Sport

Noul Opel Insignia reprezintă cea mai performanta inginerie germană: noul Insignia Grand Sport vine cu o eficiență îmbunătățită, un aspect sportiv, asemănător cu cel al unui coupé și opțional, cu tehnologia de pionierat Intelli-Lux LED® Pixel Light. Alege între motoarele pe benzină și diesel, cu transmisie manuală sau automată. Descoperă interiorul său elegant, ergonomic și spațios și scaunele cu suport premium, concept Ergonomic Active, din piele.

 

  • Dimensiuni exterioare: Lungime totală 4,897 mm, înălțime fără încărcătură 1,455 mm, lățime 2,093 mm.
 
  • Volumul portbagajului/spațiu de încărcare: 490-1,450 l
 
  • Greutatea maximă de tractare frânată/nefrânată: 1,500-2,000 kg (pantă de 12%)/ 730-750 kg
 
Arată detalii
Insignia Sports Tourer

Inginerie germană performanta, creată pentru a face lucrurile mai ușoare - cu o capacitate de încărcare generoasă și variabilă, noul Insignia Sports Tourer este pe cât de spațios, pe atât de versatil. Disponibil cu motoare pe benzină sau diesel și transmisie manuală sau automată. Bucură-te de interiorul său elegant, ergonomic și spațios și de scaunele cu susținere premium, concept Ergonomic Active, din piele.

 

  • Dimensiuni exterioare: Lungime totală 4,986 mm, înălțime fără încărcătură 1,500 mm, lățime 2,093 mm.
 
  • Volumul portbagajului/spațiu de încărcare: 560-1,665 l
 
  • Greutatea maximă de tractare frânată / nefrânată: 1,450-2,000 kg (pantă de 12%)/ 750 kg
 
Arată detalii

Dorești mai multe informații?

ÎNTOTDEAUNA BINE INFORMAT.

Fie că este vorba de un vehicul privat sau de o mașină de companie, noul Opel Insignia inspiră prin designul și tehnologia de primă clasă. Configurează în funcție de dorințele și nevoile tale personale. Suntem aici pentru a te ajuta în procesul de achiziție, iar experții noștri te vor consilia cu privire la toate aspectele legate de finanțare, leasing sau service. Cauți o mașină sau accesorii originale ?  Suntem întotdeauna bucuroși să te ajutăm.